Namestite avto namesto kasete z lastnimi rokami: navodila po korakih, funkcije namestitve in priporočila

Včasih se je avtomobil lahko štel za naprednega, če je imel GPS navigator ali celo avtomobilski sprejemnik, ki je lahko prebral CD-je. Vozniki na splošno poskušajo rešiti svoje avtomobile od teh zastarelih naprav, ki nadomeščajo svoje tablične računalnike. Ali je mogoče namesto kasetnika namestiti tablico v avto z lastnimi rokami? Vsekakor! Gre za to in bo obravnavano v tem članku.

Zakaj namesto avtomobilskega radia sploh namestiti tableto Android?

To je preprosto: tablični računalnik ima večje število funkcij kot vgrajeni snemalnik. In na splošno, snemalniki s polno storitvijo, tudi v precej dragih avtomobilih, so banalni radijski sprejemniki in MP3 predvajalniki, ki so nameščeni samo za pregled. Tableta vam omogoča, da iz avtomobila naredite mobilni in celoten medij. Poleg tega imajo tudi sodobni snemalniki z 2Dinom skromno funkcionalnost in manj udobja v primerjavi s preprosto tablico. Slednji na splošno lahko zamenja TV, predvajalnik, GPS-navigator in celo omogoči dostop do interneta. Res je, da je v ta namen treba izbrati model s podporo omrežij tretje in četrte generacije, vendar je danes na trgu veliko.


Edina možna pomanjkljivost namestitve tabličnega zapisovalnika je sam postopek. Če je lastnik neodgovorno, da tablično tableto vstavi v avto namesto kasetnega snemalnika, potem obstaja možnost, da preprosto zapišete tableto aliza prekinitev Mimogrede, vozniki najpogosteje razbijajo tablete, ki banično padajo iz svoje niše med vožnjo v jamah ali pri hitrem pospeševanju.

Možnosti namestitve

Iskreno rečeno, obstaja malo možnosti za namestitev tabličnega računalnika v avto namesto radijske enote. Namestite lahko poseben nosilec brez dotikanja avtoradia ali odstranite predvajalnik kasete in namesto tega vstavite tableto. Zadnja možnost je zapletena, vendar ima svoje pluse.


Če uporabljate lastnike, je vse preprosto. Na trgu je veliko različnih stojal, ki so zasnovani za različne modele tablet. Vsi imajo poseben sesalnik, s katerim je stativ nameščen kjerkoli na armaturni plošči. Lastnik mora samo kupiti ustrezen stojalo in namestiti tablico. Vendar je treba upoštevati, da tak način določanja zanesljivega ni mogoče imenovati. Da, to je najpreprostejša možnost, da tablični računalnik priključite na kasetofon v avtomobilu z lastnimi rokami in mnogi vozniki se zatekajo k njej. Konec koncev je tablični računalnik enostaven za namestitev na stojalo, polnjenje pa je mogoče sploh priključiti na vžigalnik. Vendar tega ne bomo upoštevali. Oglejmo si o optimalni možnosti: namestitev tabličnega računalnika v avto namesto radijskega snemalnika in ne vzporedno z njim.

Postopek namestitve

Namestitev lahko izvedete na dva načina: brez ojačevalnika drugega proizvajalca (v tem primeru je ojačevalnik radio) ali z ojačevalnikom. Drugi način je precej zapleten, zato se bomo osredotočili na prvi. Kaj potrebujete za to?Namestitev tablice v avto namesto radia:
 • navaden spajkalnik.
 • Križni izvijač.
 • Majhna plastična plošča z merami 30 x 30 cm
 • Električni vrtalnik.
 • Tableta sama.
 • Priključite 12-voltni vžigalnik za cigarete.
 • Zunanji avdio avdio ojačevalnik.
 • Debelina žica z varovalko.
 • Avdio zanka za zvočnike.
 • Mini kabel RCA za tablični računalnik.
 • Izolirano.
 • Epoksidna smola.
 • Gumijaste spojke za žice.
 • Adapter za priključitev zvočnikov.
 • Povezava

  Začnimo z dejstvom, da je naprava 2 povezana z avtomobilom: tableta in ojačevalnik. Povezava se izvede z akumulatorjem z uporabo debelostenskega kabla. Na tem kablu mora biti varovalka v obveznem zaporedju in mora biti nameščena (varovalka) poleg baterije.
  Za priključitev tabličnega računalnika v avtomobil namesto predvajalnika kasete morate narediti luknjo v motornem prostoru, skozi katero bo v notranjost vstopil debel kabel. V tej luknji se vstavi gumijast rokav, da se prepreči pregrevanje kabla. Pri vožnji s kablom brez sklopke se bo drgnila o kovino in jo lahko poškodovala, kar bo privedlo do kratkega stika. Skozi to luknjo, kabel, priključen na akumulator preko varovalke, vstopi v notranjost avtomobila, ki se poveže z ojačevalnikom. Ponavadi voznik postavi ojačevalnik pod sedež, kabel pa je položen pod preprogo. Od ojačevalnika do adapterja naj gredo 2 kabla. Od njega tudi izkaže parkabli RCA, ki se veže na tableto. Snemalniki, je treba potegniti iz svojega sedeža. Postopek odstranjevanja je odvisna od modela avtomobila, vendar ponavadi nič zapleteno o tem.

  Delo s sedeži

  Zdaj moramo meriti v luknjo, kjer je bil pred radio. Temelji na potrebi za zmanjšanje plastične plošče. Njegova dolžina in širina naj bo približno 1 cm do preseže merjene velikosti. To pismo je pritrjena s plastičnim epoksi na mestu, kjer je prej sprejemnika. Lock potrebuje 6 točk.
  V sredini luknjo plošča vysverdlyuyetsya kablov. Nato površino barva Plošča iz umetnega materiala po možnosti kodirani barve. Za dele je treba, da se držijo imetnikov. So prilepljen na z epoksi smolo.
  Nato priključitev kabla na plošče.

  Pomembne značilnosti

  Pri namestitvi tableto v vaših rokah, namesto avtoradia je treba upoštevati nekaj pomembnih točk. Najprej, bodite pozorni na težo in velikost tablete. Velika in težka naprava ne bo delovala, ker je njegova težko namestiti, in pri vožnji po slabi cesti bi lahko zlomi in pade. Izberite kompakten in lahek tablični računalnik. Naslednja - gumb. Zaželeno je, da je tableta samo en fizični gumb. Torej napravo uporabljate v avtomobilu bo lažje.

  ekran, podpora za standarde in drugih kriterijev za izbor tablete

  Tableto zaslon mora biti kapacitivni namesto ohmskih. Uporovna priročno pri delu s pisalom. V avtuUporaba pisala ni priročna, zato boste morali s prsti klikniti na gumbe. Tudi kapacitivni zasloni so občutljivi. Ni treba posebej poudarjati, da tablični računalnik podpira 3G, 4G in GPS. Priporočljivo je, da preberete izjave o tabletah, ki najbolje delujejo z GPS-om, saj tehnološka podpora ni vse. Mnogi neuspešni modeli pogosto izgubijo stik s satelitom, zaradi česar se pot zruši. Kar zadeva barvo, ni primerno namestiti bele tablete v črno notranjost. Čeprav je že stvar okusa. Preden zamenjate kasetofon s tabličnim računalnikom, morate namestiti program Home Car Ultra. Ta program bo spremljal različne parametre motorja, bral napake iz njega in zagotavljal zvočne signale, ko je motor nestabilen. Žice za zvočnike morajo imeti zaslon. Seveda stanejo nekajkrat več kot običajno, toda z njimi bo voznik zagotovo poslušal čisto glasbo brez ovir.

  Zaključek

  Postopek namestitve tabličnega računalnika v avto namesto radia z lastnimi rokami je vedno individualen proces. Tudi na enakih modelih avtomobilov se vozniki lahko soočajo z različnimi težavami pri namestitvi pripomočka. Zato ni mogoče dati univerzalnega recepta, ki bi zlahka in hitro izvedel ta postopek. V resnici ni nič težkega pri nameščanju in priključevanju tabličnega računalnika. Če ste vsaj malo seznanjeni z elektroniko, se ne bi smelo pojaviti nobenih težav. Vendar pa lahko s pomočjo lahko zaprosi za specializirane bencinske servise, kjer lahko takšna storitev zagotovi, vendar bo stalodenarja

  Sorodne publikacije