"Planet draguljev". Kako do ravni 738: nasveti in triki

St Petersburg podjetje Nevosoft ni prvo leto všeč široko občinstvo mini-iger. Treba je opozoriti, da je po mnenju Apple eden od projektov v prvih desetih najbolj donosnih za več let. In to je "Planet draguljev". V članku bo opisano, kako prenesti raven 738.

O igri

Projekt pritegne pozornost predvsem na njegovo preprostost in preprostost. Žanr treh v vrsti je načeloma ustvarjen, da se sprostijo možgani: samo premaknite obarvane kamne in vse. Dovolj, da tri dragulje izginejo.


Če je več kot tri zaporedje, obstaja možnost, da vzamete zanimiv bonus, ki lahko nato reši več vrstic naenkrat. Vprašanje, kako iti skozi raven 738 v "Planetu draguljev", se lahko pojavi v želji, da bi dosegli rezultat treh zvezd, ker sama po sebi ni zapletena. Ponavljajoči se poskusi, da bi prešli raven, povzročajo stroške srca - vir, ki se sčasoma okreva. Da bi pospešili prenovo, morate zgraditi stavbo. Trije zvezdniki dajo več točk, igra pa se lahko omeji s časom ali s številom premikov. Zato ima nekdo vprašanja o tem, kako iti skozi Raven 738 v Planetu Gems. Toda v bistvu - stopnja je preprosta, samo moramo identificirati nekatere logične povezave in ukrepati.

Hyde na ravni 738

Kako iti na "Planet draguljev" ni težka stopnja za tri zvezdice? Odgovor je preprost - morate se osredotočiti na ustvarjanje bonusov (spontanih totemov)bo pomagal odpraviti celotno linijo.


Da bi odstranili modre bloke in uspešno zaključili rundo, je na voljo samo 36 poteza. Obstaja samo 24. Potrebno je pravilno uporabljati eksplozivne dragulje, ki so ključ do zmage. Po uničenju totemskih kamnov lahko uporabite izpuščene bombe. Potem pa ne bo veliko spremenilo, da bi prestopili raven 738 "Planeta draguljev". Kot je omenjeno zgoraj, morate bonuse kompetentno uporabljati. Ni jasne taktike, kje premakniti določene storže. Vse naredi igralec v določenem trenutku, na podlagi splošnih svetov in lastne vizije situacije.

Sklepna ugotovitev

Kot pri vsakem drugem uspešno razvitem projektu, so tu zagotovljeni donati. Če je povsem nejasno, kako iti skozi Raven 738 v "Planetu draguljev", lahko naredite pravi denar v igri in zagotovite začetek z zalogami bonusov. Potem, če so totemi še večji, bo prehod lažji. Toda takšen korak lahko doseže le tisti, ki resnično nima prostora za porabo denarja. Ker "Planet" ni tako navdihujoč projekt, da bi v to nalagal denar. V vsakem primeru je projekt spodoben in zelo sprošča možgane. Vso srečo vsem!

Sorodne publikacije