Hladilnik BOSCH KGS39XW20R: navodilo za uporabo, uporabniški priročnik, navodila

Hladilnik ni le koristen, temveč tudi nujen za sodobno družino. Prej ali slej takšna tehnika ne uspe in jo je treba posodobiti. Vsakdo, ko zamenja zapleteno tehnično opremo, poskuša najti alternativo, ki bi lahko trajala čim dlje. Predvsem je to koristno v finančnem načrtu. Zato večina potrošnikov daje prednost zanesljivim proizvajalcem podjetij. Izdelki BOSCH je samo to število.


Nemški hladilniki ruske proizvodnje so zelo priljubljeni med kupci zaradi kakovosti, udobja in primerne cene. Tisti, ki potrebujejo velik, prostran agregat s fino nastavitvijo, izberite Bosch KGS39XW20R. Po mnenju uporabnikov je to odlična možnost za veliko družino.

Nekaj ​​besed o proizvajalcu

Danes se nemško podjetje ukvarja ne samo s proizvodnjo kakovostnih hladilnikov, ampak tudi z drugimi gospodinjskimi aparati: od plošč do klimatskih naprav. Velika priljubljenost med kupci so tudi pralni stroji in majhni kuhinjski aparati tega podjetja. Poleg tega je bilo ugotovljeno, da se dobro razvija v avtomobilski industriji. Za razliko od drugih proizvajalcev, Bosch nima bogatega ozadja. Opazno je dejstvo, da so zaskrbljenost družbe danes odprta po vsem svetu, število delavcev pa je že preseglo 280000. Zahvaljujoč uspešnemu razvoju avtomobilske industrije je mogoče ugotoviti, dapribližno 60% letnega dobička pripada tej panogi. Odvisne družbe gospodarstva se ukvarjajo s proizvodnjo pnevmatskih naprav.


Hladilnik Bosch KGS39XW20R: specifikacije

To je različica z dvema kompresorjema z najnovejšimi in optimalnimi lastnostmi, ki so lahko le danes. Poleg tega proizvajalec trdi precej visoko zanesljivost. Prostornina zamrzovalnega predela, ob upoštevanju treh skladiščnih prostorov, je 95 litrov, kar omogoča uporabo tudi za veliko družino. Minimalna temperatura lahko doseže 32 stopinj. V hladilni komori v prostornini 257 litrov kompetentno premišljenega sistema za shranjevanje. Ima pet polic, posebno držalo za steklenico in dva majhna predala. Vrata so opremljena tudi z udobnimi prostornimi policami, stojalo za jajca.
Za mnoge potrošnike je trenutek gospodarstva izredno pomemben. V polnem delovanju z uporabo dveh kompresorjev letno hladilnik porabi približno 304 kW. Nihče ni imun na nujne primere in proizvajalci to razumejo. Vendar pa je tisto, kar je moteče, ko je lučka izklopljena, in hladilnik v celoti napolnjen z izdelki, ki jih je treba izločiti. Z KGS39XW20R se ne morete več bati, saj je zmožen shranjevati hladno za skoraj en dan, saj je napajanje izklopljeno. Tako lahko vsak potrošnik mirno ohranja hrano. Treba je omeniti, da nekateri kupci posebej izklopite za dan, da prihranite na elektriko.Seveda strokovnjaki ne priporočajo uporabe takšnih ukrepov.

Značilnosti modela

Najprej, prisotnost dveh kompresorjev. To pomeni, da je vsak fotoaparat opremljen z lastnim motorjem. Vredno je omeniti, da je v vseh modelih daleč od vseh proizvajalcev podobna možnost. V agregatu kompresorji delajo manj, zato bo njihova življenjska doba daljša kot pri modelih z enim kompresorjem. Zahvaljujoč privlačnemu dizajnu in možnosti premestitve vrat, se dvokomorni hladilnik Bosch KGS39XW20R skladno prilega vsaki notranjosti.
Posebnost modela je enostavna uporaba. Vsaka oseba lahko na primer opazuje vse nastavitve z vgrajeno majhno ploščo. Če vrata niso bila zaprta do konca ali v naglici, se je povsem pozabila vrniti v prvotni položaj, potem pa je zvočno opozorilo.

Sistem odmrzovanja

Ta model danes nima tako priljubljene funkcije, kot je No Frost. Če pa govorimo posebej o Boschovem sistemu za odmrzovanje KGS39XW20R, je povratna informacija uporabnika v večini primerov pozitivna. Proizvajalec uporablja patentirano tehnologijo Low Frost. Zato lahko zaključimo, da bo odmrzovanje kamere potrebno ročno. V skladu z navodili za Bosch KGS39XW20R ne sme biti več kot enkrat na vsakih 6-8 mesecev. In sam proces ne bo vzel veliko časa. Lastnik aparata mora izklopiti napravo iz omrežja, razložiti izdelke in splakniti prostor. V zgornjem prostoru ninastane led, kot v starih sovjetskih aparatih. Poleg tega Boschev hladilnik KGS39XW20R z dvema samostojnima kompresorjema omogoča ločeno odtajanje pečice. Tudi ta funkcija je primerna, ko zapustite dalj časa. Za varčevanje z energijo lahko hladilno enoto izklopite. Ker dno mnogih vsebuje ozebline na leto, se lahko delo tega fotoaparata izpusti.

Bosch KGS39XW20R: cena

Najprej je treba opozoriti, da je to povprečna različica finančnega načrta, tako da lahko kupi skoraj vsako povprečno rusko družino. Ocenjeni stroški znašajo od 25.000 do 35.000 rubljev. Za stroj z dvema kompresorjema je to povsem ustrezen strošek. Če izkoristite donosne zaloge trgovskih verig ali popuste proizvajalca, lahko kupite hladilnik po pošteni ceni.
Prednosti in slabosti dveh kompresorjev
Ker hladilnik Bosch KGS39XW20R vključuje delovanje dveh kompresorjev, je treba razmisliti, ali je tak nakup koristen ali obstajajo dobri razlogi za nakup te opreme. Pomembno je razumeti, da imajo vsi novi proizvajalci podobne modele v novi liniji. Glavna prednost takšne inovacije je enakomerna porazdelitev obremenitve. Vsak kompresor opravlja svojo vlogo. Prvi nadzoruje in zagotavlja delovanje hladilnega prostora, drugi pa zamrzovalnike. Druge prednosti so:
 • Dolga življenjska doba, saj je tovor enakomerno porazdeljen in vsak kompresor je odgovoren za določenoPodružnica
 • Priročen sistem za nastavitev temperature. Če je potrebno, lahko izklopite eno od kamer, na primer za odmrzovanje, pranje ali v primeru počitnic.
 • Treba je opozoriti, da je popravilo Boschevega KGS39XW20R po mnenju uporabnikov dražje tudi v primeru okvare enega od kompresorjev. Ker večino časa morate spremeniti oba motorja. Praviloma mojstri priporočajo, da razmislite o nakupu novega hladilnika. Toda pri izbiri modela tega dejstva ne izpostavljajte več kot drugim. Podjetje uporablja kakovostne komponente, zato popravila morda ne bodo potrebna v celotnem obdobju delovanja.

  Prisotnost ali odsotnost zmožnosti za spremembo lokacije polic

  V hladilniku je organiziran priročen sistem za shranjevanje. V hladilniku je 5 glavnih polic, ki se lahko spremenijo po višini.
  Poleg tega so izdelani iz trpežnega stekla. Obstaja posebna škatla za shranjevanje sadja in zelenjave, tako da izdelki dolgo časa ohranjajo svojo kakovost in videz. Obstajajo dodatne posode za shranjevanje jajc, olj, suspenzijskih vial za steklenice.

  Prednosti modela

  Vsak model tehnične naprave, ne glede na razvrstitev, ima svoje prednosti in slabosti. Zato vsak kupec kupi na podlagi informacij, ki pove, katere funkcije lahko izvaja. Koristi Bosch KGS39XW20R, glede na uporabniške ocene, vključujejo:
 • Precej tiho delo, saj meritve ne presegajo 40 dB.
 • Udoben sistem za shranjevanje izdelkov.
 • Sposobnost vlečenja vrat na desno stran.
 • Prisotnost posebne funkcije narave se ohladi, kar omogoča ohranitev kakovosti sadja in zelenjave.
 • Dober zamrzovalni sistem z minimalno temperaturo -32.
 • Razpoložljivost samostojnega načina, ko je napajanje izklopljeno.
 • Slabosti modela

  Vendar pa pri Bosch KGS39XW20R, po mnenju potrošnikov, obstajajo pomanjkljivosti:
 • odsotnost sistema No Frost. Vendar je treba opozoriti, da niso vsi izbrali take modele. Hladilniki z avtomatskim odtaljevanjem so glasnejši, proizvodi v njih pa morajo biti shranjeni v zaprti obliki, da se zaščitijo pred vremenskimi vplivi.
 • Zaradi pomanjkanja sistema za samodejno odtajanje nekateri kupci menijo, da je njegova vrednost precenjena. Pri tem je pomembno upoštevati dejstvo, da ima naprava dva kompresorja, ki delujeta samostojno. Poleg tega je velik dva metra hladilnik, in ne veliko proizvajalci lahko najdejo dostojno alternativo po določeni ceni.
 • Če želite kupiti hladilnik Bosch KGS39XW20R, se mora potrošnik sam odločiti, saj ima vsaka družina svoje zahteve glede opreme. Vendar, če potrebujete mostni model z dvema kompresorjema, bo to primerna možnost.

  Sorodne publikacije