Kaj je to - kazalnik CPU, pa tudi kako ga dobiti

Vsakdo skrbi za njegovo zdravje, ker če ni, potem je to začetek konca, to je smrt. In zdaj vprašanje. Kako dobro vas skrbi stanje vaših najbližjih in prijateljev? Seveda, dobro. Ali menite, da je vaš zvest pomočnik, računalnik, vaš prijatelj? Malo ljudi ve, vendar potrebujejo oskrbo ne slabše od domačih živali, popravila pa v nekaterih primerih stanejo dražje kot zdravljenje ljudi. V tem članku bomo podrobno povedali, da je to kazalnik CPU, da nam pokaže, kaj lahko reče, kako se izogniti najhujšemu - njegov neuspeh. Ta članek je priporočljiv za uporabnike operacijskega sistema Windows, ker je kršena tema namiznih pripomočkov zgoraj navedenega operacijskega sistema.


Kaj kaže kazalnik CPU

Za popolno razumevanje situacije je potrebno razumeti, kaj je procesor sam? Prvič, kot polprevodniki so bile uporabljene svetilke in zelo velike velikosti. Na primer, blok aritmetične logike lahko traja približno 3 na 3 metre, kar je precej veliko in drago ne samo na območju, ampak tudi v smislu količine porabljene energije.
V šestdesetih letih prejšnjega stoletja je človeštvo naredilo velik korak v smeri svetle prihodnosti - prišlo je do polprevodnikov na osnovi silicija, toda kaj je ulov? Predstavljajte si žarnico več atomov. To je nerealno, kajne? Toda za tranzistor v sodobnih računalnikih je to dobesedno rutina, zdaj pa človeštvo ni prešlo tehnološkega procesa pri 7 nanometrih, ampak vprihodnji znanstveniki obljubljajo, da bodo zmanjšali velikost še močneje.


Predpostavimo, da smo uspeli na konico igle postaviti milijardo žarnic, vendar vsi vedo, da energija nikjer ne izgine, ampak se le spremeni, tako da se toplota izkaže. Procesorji na tranzistorjih so neverjetno vroči, tako da, če ostanejo brez hlajenja, je rezultat jasen - to je konec. Zdaj je bolj jasno, da se procesor segreva, ampak zakaj? Seveda, od tovora. Upamo, da boste po tej razlagi razumeli, da je to kazalnik CPU in kako pomembna je. Mimogrede, če računalnik deluje 100% zelo dolgo, gre za nestabilnost operacijskega sistema. V naslednjem odstavku se bomo odločili.

Kaj storiti, če procesor deluje 100%

Mnogi od nas so pred kratkim slišali novice o novem kripto-valutnem bitinku, vendar le malo ve, da obljublja težave, če ni pripravljeno za virus-maimer. črvi, vendar njihova glavna prednost je, da se ne prikazujejo sami, ne kradejo informacij iz računalnika, temveč na vaš računalnik namestijo samo virtualni program hranilca in ves denar, ki ga zaslužijo na vašem računalniku, nor
Med pristankom so vključeni skoraj vsi sistemski viri in kot je navedeno v odstavku, da je kazalnik CPU, obremenitev dvigne temperaturo procesorja, kar lahko povzroči, da pobegne iz delovnega stanja. Kako se spopasti s tem? To je enostavno in preprosto: uporabite enega od sodobnih protivirusnih programov in uporabite tudi brskalnik Opera, ker ima vgrajeno zaščitoMesta Mayerja so sposobna podobnih dejanj, kot je virus.

Kje najti indikator CPU za Windows

Če ste uporabnik operacijskega sistema Windows 8 ali 9, je natančno opaziti, da v nasprotju z 7. različico ni nič pomembnega - pripomočke, namreč, to je kazalnik CPU . Na uradni strani jih boste našli, zato ena stvar ostane - prenesite aplikacijo s strani razvijalcev. Ne bojte se, obstaja veliko različic, tako da boste zagotovo našli pravi za vas, kot tudi prenesete dodatne in izvirne pripomočke za nadzor vašega sistema.
V zaključku
Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, da gre za kazalnik CPU, za katerega je potreben in kako deluje. Če imate več kot 100-odstotno zmogljivost procesorja, je to očiten znak preobremenitve, kar pomeni pregrevanje. Priporočamo tudi vgradnjo dobrega in kakovostnega hlajenja, po možnosti vode.

Sorodne publikacije