"Nokia 222": specifikacije, pregledi, nastavitve. Mobilni telefon Nokia 222 Dual Sim

Ne dolgo nazaj so telefoni, ki so se prodajali pod blagovno znamko Nokia, zelo zahtevali. Zaslužno so se imenovali boljši, ker so se razlikovali po visoki kakovosti in trajanju baterije. Toda čas ne miruje. Vsako leto je na trgu veliko novih modelov, opremljenih z inovativnimi tehnologijami. Finsko podjetje, ki si je prizadevalo slediti modi in varčevati s proizvodnimi stroški, se je postopoma upočasnilo, pri tem pa se umaknilo vodilnim blagovnim znamkam drugih znamk, kot so Apple, Samsung in druge. Treba je omeniti, da so celo kitajski pametni telefoni s pametnimi telefoni postali bolj privlačni za stranke.


Iskanje telefona Nokia v tem trenutku je precej težavno, saj je podjetje zdaj pod vodstvom Microsofta. Toda v letu 2015 je na voljo nov model telefona Nokia 222. Specifikacije, ocene in opis najdete spodaj. Telefon je tipičen gumb. Katere tehnologije so razvijalci uporabljali? Ali je v njem kaj zanimivega? Ustreza sodobnim zahtevam? Ta vprašanja pogosto postavljajo kupci, ki prevzamejo nov mobilni telefon. Odgovori na njih so vsebovani v članku.

Objava modela

Do izdaje modela je Microsoft že pridobil sredstva družbe Nokia. Vendar pa ni popolnoma zavrnila stare blagovne znamke in jo uporabila za klasične naprave. Praviloma so imeli med razvojem prednost preizkušene tehnologije. Telefon "Nokia 222"je bila sproščena v dveh spremembah. Prva je klasična. To je tipičen monoblok s tipkovnico na gumbih. Izračuna se model za delo z eno sim-kartico. Druga različica nikakor ni enaka kot prva. Oblika faktorja ustreza klasičnemu dizajnu. Edini, ima dve reži za sim kartice. Proizvajalec je ta model imenoval Nokia 222 Dual Sim.


Naprave so prejele posodobljen operacijski sistem, ki omogoča delo z najrazličnejšimi programi. Barvni zaslon in uporabniku prijazne tipkovnice so vsekakor prednost. Ciljna publika - otroci in starejši. Tudi ta model je pridobljen kot drugi telefon, saj je preprost in kakovosten. Skupščina poteka v Vietnamu. Takšne novice bodo zadovoljile tiste, ki se negativno nanašajo na izdelke iz srednjega kraljestva.

Oblikovanje

Zunaj telefon izgleda precej lepo. Trgovine so predstavljene v dveh klasičnih barvah - beli in črni. Lahka - tehta samo 80 g, velikosti so optimalno izbrane (116x50x13 mm). V skladu z navodili te dimenzije ustrezajo enostavnemu modelu z indeksom 222 in dvostranskim - Nokia 222 Dual Sim. Zaradi tega je telefon v dobrih rokah, ne zdrsne. V seriji modelov so na voljo različice z mat in sijajnim ohišjem. Slednje so označene s predpono Rim. Prednja plošča je vizualno razdeljena na dve polovici. Na vrhu je zaslon, zvočnik. Dno je popolnoma dodeljeno pod tipkovnico. Pod tipko "0" se odpre luknja za mikrofon.
Zadnja stena je okrašena v strogem slogu. Ni nepotrebnih podrobnosti. Atna sredini pokrova v vodoravni smeri je natisnjena blagovna znamka. Objektiv se nahaja na vrhu in pod njim izhodni zvočnik.

Tipkovnica

Tipka gumb zasluži posebno pozornost. Ima skoraj kvadratno obliko. Vsi gumbi razen centralne (krmilne palice), ovalne oblike, enake velikosti. To vam daje posebno obliko. Številke so velike, dobro vidne tudi za ljudi s slabim vidom. Mehke tipke in tipke za sprejem /ponastavitev so razporejene v parih za sabo. Kako nastaviti hiter dostop do aplikacij v telefonu Nokia 222? Navodila bodo odgovorila na ta vprašanja. Glede na informacije, ki jih vsebuje, so tipke in igralne palice krmilne palice opremljene z individualnimi nastavitvami. Vsak uporabnik lahko glede na osebne nastavitve spremeni namen teh gumbov. Kot je za digitalni blok, lastniki nimajo komentarjev. Lokacije gumbov so med seboj ločene. Zaradi tega se pojavi jasen relief, ki omogoča jasno razlikovanje med vrsticami. Zato je telefon primeren za tiste, ki se uporabljajo za klicanje, kot pravijo, slepo.

«Nokia 222»: specifikacije, pregledi zaslona

Glede na mobilni telefon zaslona ne morete utišati. Njegova diagonala je le 24 ?. V primerjavi s pametnimi telefoni se ta velikost zdi smešna. Toda za standardni telefon s potisnim gumbom je to povsem sprejemljivo. Vrsta zaslona - LCD Transmissive, opremljen s TFT matriko. Majhna ločljivost - 320x240 px. Slika ni zelo jasna, saj je število slikovnih pik samo 167 ppi. Toda pred prenosom cvetja uporabnikombrez zahtevkov, so vse prikazane čim bolj realistično in nasičene. Vidni koti so dobri. Pri močnem soncu zaslon rahlo zbledi, vendar informacije ostajajo berljive.

Kamera

Mnogi kupci so zainteresirani za kamero v specifikacijah Nokia 222? Mnenja, predložena v omrežju, niso dobrodošla. Matrika je samo 2 Mp. Trenutno je to dovoljenje dovolj majhno. Uporaba je težko narediti res kakovostno fotografijo. Vendar, če morate hitro zapomniti trenutek (na hitro), bo to dovolj. Uporaba fotoaparata oteži odsotnost izbruha. Ampak za izboljšanje kakovosti, razvijalci uporabljajo 2X digitalni zoom.
Z enoto lahko posnamete tudi video posnetke. Dovoljena največja ločljivost je 320x240 px. Snemanje poteka s hitrostjo 15 slik na sekundo.

Baterija

Na katere točke bi morali biti pozorni pri izbiri telefona, kot je Nokia 222? Specifikacije, pregledi in seveda življenjska doba baterije! Prej so naprave te blagovne znamke nosile naslov dolgoletnikov, kar je bilo povsem zasluženo. Toda novi model se bo pohvalil z visoko zmogljivostjo? Telefon je opremljen z Li-ionsko baterijo BL-5C. Njena zmogljivost je 1100 mAh. Za gumb gumb s šibkim zaslonom, to je povsem dovolj. Ta model se lahko aktivno uporablja za 20 ur, ne samo za klicanje, ampak tudi za poslušanje glasbe, gledanje video posnetkov, prenašanje ravni v vaši najljubši igri. Proizvajalec to navede v načinuPričakovanje preprostega modela bo trajalo približno en mesec, v dveh dneh pa podpora za dve sim-kartici. Lastniki trdijo, da polnjenje telefona ni več kot enkrat na tri dni. Glede na te podatke je naprava vreden sledilec legendarnih modelov Nokia.

Priloge

Ta model se lahko imenuje preprost "klicalnik", ker ima napreden funkcionalni. Proizvajalec je uporabljal platformo Series 30+, ki je združljiva z velikim številom aplikacij. Aplikacije za Nokia 222 so prenesene in nameščene brez težav. Delujejo dobro, ne da bi lebdeli. Naprava ima vgrajen predvajalnik za predvajanje skladb. Meni ima izenačevalnik, ki omogoča shranjevanje posameznih nastavitev. Prav tako bo uporabnik poiskal program za gledanje video posnetkov na telefonu. Proizvajalec je napovedal možnost dostopa do interneta z namestitvijo brskalnika Opera Mini. Navdušenci so na voljo številne priljubljene programe, kot so socialne mreže, vreme in drugi. Igralci se bodo spraševali, kaj je na voljo v standardnem "nadevu". Proizvajalec je sklenil pogodbo, v skladu s katero ima uporabnik pravico do brezplačnih iger iz storitve Gamelofta prenesti v enem letu. Edina omejitev je, da lahko namestite samo eno igro na mesec.

Pomnilnik

Tudi najlažji telefon, ki ga lahko uporabljate za klice, potrebuje le dovolj pomnilnika. Navsezadnje bodo vsi želeli namestiti nekaj svojih najljubših skladb, da bi jih poslušali na poti na delo. Model z indeksom 222bo presenetil lastnike s količino pomnilnika. Čeprav je vgrajen le 16 MB, je proizvajalec predvidel režo za izmenljive medije. Pomnilniška kartica "Nokia 222" mora biti v mikro SD formatu. Največja dovoljena prostornina - do 32 GB. Uporabnik lahko skladišče zapolni z glasbo, igricami, fotografijami, videi.

Ocene

Katere so negativne strani lastnikov? Prvič, nepopolnost operacijskega sistema. Po mnenju mnogih je posodobljena različica precej slabša od prejšnje. Nekateri uporabniki so opazili, da je reža za sim kartice standardna, kar trenutno ni zelo priročno. Večina naprav je že dolgo zamenjala mikro. Opombe so bile pred ločljivostjo zaslona kamere. Glede na sodobne zahteve so zelo nizke. Največja nevšečnost pa je pomanjkanje modula Wi-Fi.
Zdaj pa preidimo na pozitivne strani. Prva nastavitev telefona Nokia 222 je precej preprosta. Za nastavitev priljubljenega zvonjenja za dohodni klic preprosto pojdite v imenik ali uporabite ustrezne podpostavke "Galerije". Zvok zvočnika je pomembna prednost naprave. Uporabniki se osredotočajo tudi na najsodobnejšo tehnologijo prikaza, zaradi česar zaslon ne izgori niti pri močnem soncu. Praktičnost, kakovost izdelave, dolgo življenjsko dobo baterije, enostavnost uporabe - vsa ta merila so postala vizitka tega modela. In seveda, vsi kupci so hipnotizirali vrednost. Trenutno se Nokia 222 prodaja za približno 3000-4000 rubljev. To je precej dobro za telefon z naprednimi funkcijami.

Sorodne publikacije