Game Dev Tycoon: Goljufije, modi, trener

Game Dev Tycoon je precej nenavadna računalniška igra, ki vam ponuja nekaj, česar drugi projekti ne morejo dati. Skratka, morate postati razvijalec računalniških iger. Uporabnik se začne kot osamljen razvijalec, ki ustvarja svoje majhne igre, vendar postopoma postaja pisarna vedno večja, zaposluje nove zaposlene, ustvarja lasten igralni motor in tako naprej. Zato zagotovo ni treba dolgčas. Vendar, če obstajajo kakršne koli težave, potem boste morda zainteresirani za goljufanje Game Dev Tycoon. Na žalost razvijalec ni dodal takšne priložnosti sami igri. Zato je bilo potrebno, da so hekerji delali na tem. Prav tako so ugotovili, kako dodati goljufa Game Dev Tycoonu. O tem bomo nadalje razpravljali.

Način goljufanja

Če vas zanima goljufija Game Dev Tycoon, potem je prva stvar, na katero morate biti pozorni, cheat mod. To je majhen popravek, ki ga je ustvaril igralec, ki je želel projektu dodati nove funkcije. Zato je vredno začeti s tem krampom, ker ga je enostavno prenesti, namestiti in uporabljati. Po namestitvi igre, obstajajo ustrezni gumbi, ki dajejo veliko denarja za razvoj novih iger, in lahko dobite tudi več tisoč raziskovalnih točk, da vaše igre bolj v povpraševanju in prinašajo več dobička. V skladu s tem lahko namestite to spremembo in popolnoma nadomešča goljufije za Game Dev Tycoon. Vendar to ni edini izhod iz situacije, zato bodite pozorni tudi na druge možnosti.

Trener

Trener je še enostavnejša rešitev kot modaIgra Dev Tycoon. Chit ni na voljo v tej igri, zato boste morali analizirati vsako možnost in izbrati tisto, ki je pravi za vas, vendar po mnenju večine trener naredi igro veliko bolj prijetno in preprosto, ne da bi porabili veliko časa za rešitev problema. Torej, samo morate prenesti trenerja in ga vključiti vzporedno z igro. Po tem lahko kliknete na tipke, ki so določene v navodilih določenemu trenerju, da dobite enega ali drugega učinka. Najbolj preprost in učinkovit trener uporablja samo en ključ, klik na katerega vodi do dejstva, da denar in očala raziskave postanejo neskončna. To je točno tisto, kar želite.

Urejanje prednastavitev

In še ena možnost je precej nevarna in težavna. Lahko iščete zadrževanje, ga odprite s pomočjo beležnice in uredite nekatere kazalce. Vendar lahko v nekaterih primerih spremembe povzročijo napake.

Sorodne publikacije