Kako povezati karaoke s televizorjem - navodila po korakih in priporočila

Pogosto gledajo televizijo ljudje, kot so priljubljeni pevci, so na odru, pojejo in plavajo v priljubljenosti. Seveda nimajo vsi takšne priložnosti, lahko pa tudi pokažejo svoje glasovne podatke doma. To je karaoke. Hkrati pa ni potrebno hoditi v karaoke klub, ki je vreden denarja. Prav tako lahko doma ustvarite koncertno dvorano.

Naprave za karaoke

Danes je trg gospodinjskih aparatov poln različnih naprav, katerih glavna naloga je reprodukcija fonogramov. Kupci, ki kupijo to tehniko, imajo lahko razumno vprašanje: ali je mogoče karaoke povezati s televizijo? Seveda pa je to mogoče, odvisno od modela in leto izdaje televizorja se spreminja glede na način povezave.


DVD-sprejemniki in tako imenovana domača gledališča). Opremljeni so s stereo zvočnimi sistemi, potrebnimi priključki za povezavo z mnogimi modeli televizorjev in mikrofonov. Poleg tega lahko novi modeli izberejo način reprodukcije - preko DVD ali flash pogonov.


Uporaba karaoke prek pametne televizije

In najnovejši napredek v tehnologiji so televizorji z vgrajenimi predvajalniki. Vodstvo dirke je še vedno zmagovalec družbe LG in Samsung. Na primer, kako povezati karaoke s pametnim televizorjem Samsung, lahko tudi otrok to razume, saj ima podroben priročnik za nastavitev. Izdelani so pametni televizorjiresnično brez priključitve dodatnih naprav.

Pomagajte internetu, da vzpostavi karaoke na pametnih televizorjih

. Različne aplikacije, kodeki in gonilniki, milijoni fonogramov - vsi so na voljo, z majhnim opozorilom, da ga boste morali plačati.
Običajno imajo takšni programi omejen učinek, tako da se bodo morali prijaviti, vendar je to relativno poceni. Toda rezultat bo fantastičen - močan in čist zvok, brez nevarnosti, da bi televizijo razkrojili. Pomembno! Da ne bi napačno namestili nobene aplikacije, morate skrbno prebrati kako povezati karaoke s televizorjem Samsung (vsi proizvajalci imajo enake nastavitve povezave in nastavitve).

Nastavitev mikrofona

Pravzaprav tudi izbiranje dobrega mikrofona za karaoke sistem ni lahka naloga. Tukaj morate pogledati proizvajalca, kakovost avdio toka na izhodu, moč in razpoložljivost ustreznega priključka.
Zato, preden priključite mikrofon karaoke na televizor LG ali Samsung, morate preveriti zadnji ali stran televizorja (ali izhode DVD predvajalnika). Obstaja več vrst mikrofonov, od profesionalnih do amaterskih:
 • brezžični;
 • mikrofon USB;
 • standardni vtič za mikrofon.
 • Brezžični mikrofon - najboljša izbira za karaoke

  Seveda, če se odločite za kakovost in udobje - potem je odločitev nedvoumna. Radijski mikrofon odpravlja celotno ožičenje žic v prostoru. Prav tako ni potrebe po nakupu dodatnih adapterjev za povezavo. Da bi ugotovili, kako povezati karaoke mikrofon s televizorjem Samsung, ne potrebujete posebnih veščin. Poleg tega, tak mikrofon vam omogoča, da pojejo kjerkoli v prostoru, v okviru radijske kontrole.

  Nadomestni mikrofoni

  Če je nakup brezžičnega mikrofona zelo potraten, lahko uporabite alternativno metodo. Obstajajo precej poceni naprave s standardnim priključkom in kablom. Seveda boste morali iskati DVD predvajalnik ali Smart TV priključek, vendar bo rezultat še vedno nekoliko cenejši. Obstajata dve vrsti - s priključkom 63 mm in 35 mm
  Obstajajo tudi vsestranski USB mikrofoni, saj so podatkovni priključki opremljeni s skoraj vsemi napravami za karaoke in televizorji. Na žalost bo uporaba takšnega mikrofona zahtevala dodatno prilagoditev, od katere povprečni laik morda ne bo mogel ravnati. Potem je bolje, da se obrnejo na strokovnjake, ali da poznajo ljudi, ki imajo podobne tehnike, ali obiskati potrebna mesta z navodili na internetu.

  Kako prilagoditi karaoke

  Poleg tega, kako povezati karaoke s televizorjem, morate vedeti, kako prilagoditi programsko opremo za polno funkcionalnost glasbenih programov. Za namestitev je na voljo več možnosti:
 • pri povezovanju televizorja z računalnikom ali drugo napravo(prenosni računalnik, tablični računalnik);
 • neposredno na televizor.
 • Pri prenosu iz interneta je najbolje, da se prepričate, da na disku ali bliskovnem pogonu ni virusa ali druge potencialno škodljive programske opreme. V nasprotnem primeru lahko povzročite resno škodo tako uporabljenemu računalniku kot tudi samemu televizorju. To so tehnične napake, do potrebe po ponovnem utripanju ali ponovni namestitvi operacijskega sistema. Zato je najboljši način za povezovanje karaok s televizorjem LG (ki je zelo zahteven izdelek) kopiranje pogona prijateljem ali znancem, to je iz originalnega diska. To popolnoma odpravi verjetnost poškodb naprav na napravah.

  Kaj izbrati - plačana ali brezplačna programska oprema za karaoke?

  Kar zadeva pristojbine za uporabo specializirane programske opreme za karaoke, je stanje dvoumno. Po eni strani, ko je kupil licenčni program enkrat, uporabnik dobi vse svoje koristi na trajni osnovi, in sicer:
 • redne posodobitve;
 • dopolnitev fonotipa glasbenih kompozicij;
 • Izboljšanje in udobje pri delu s programom.
 • Vendar pa se brezplačni programi prenesejo po lastni presoji, za posledice pa se bodo morali odzvati tudi neodvisno. Seveda, v avtocesti so tudi zelo dobri programi, vendar morda nimajo podpore in združljivosti z nekaterimi televizijskimi programi strojne programske opreme.
  Dejansko obstaja še ena možnost. Če nimate želje in spretnosti za namestitev programske opreme za karaoke - lahko uporabite preprosto rešitev. Na internetu je veliko posebnih spletnih mestOmogoča neposredno preverjanje vokalnih podatkov prek brskalnika. Edini minus takšnega petja - večina virov ne podpira ocene uspešnosti, številni karaoke portali pa imajo omejeno število skladb. Seveda obstaja na ducate posebnih spletnih mest, ki imajo ocene in ogromno avdio knjižnico. Ponavadi pa so na voljo šele po prijavi.

  Sodobni trendi v karaokah doma

  Ob upoštevanju najnovejših tehnologij in obsežnega razvoja interneta je načeloma mogoče ugotoviti, kako povezati karaoke z osnovno televizijo. Glavna stvar je, da bi bilo zaželeno pokazati svoje vokalne sposobnosti. Sodobni televizorji so tako podobni računalnikom, ki opravljajo skoraj vse nastavitve v samodejnem načinu, brez sodelovanja osebe. Pri tem je pomembna sinhronizacija zvoka in videa. To pomeni, da mora biti zvok, ki prihaja iz mikrofona, usklajen z besedilnim videom. Poleg tega je treba harmonično uskladiti glas uporabnika in zvočno podlago. Morali bi biti v istem spektru. Toda možnosti sodobne tehnologije so takšne, da ni vredno skrbeti predvsem o tem, kako povezati karaoke s televizorjem Samsung ali LG. Prvič, aplikacije za shranjevanje podatkov podjetja (Samsung Apps in LG Apps) zagotavljajo posebno programsko opremo za ljubitelje karaok, ki lahko preprosto optimizirajo svoje nastavitve in pripravijo televizijo za predvajanje fonogramov.
  No, če TV ne podpira Smart, ne bodite razburjeni. Nihče ni preklical priložnostipojejte svoje užitke in sosede z uporabo DVD predvajalnika ali osebnega računalnika (prenosnika). Edina razlika je, da bo zahtevala dodatno programsko opremo, pa tudi več adapterjev, odvisno od tega, kako lahko napravo povežete s televizorjem.

  Nekaj ​​nasvetov na koncu

  Še vedno lahko dodate, da izbira načina priključitve televizorja za predvajanje naprave zahteva pozornost naslednjih vidikov:
 • kakovost zvoka;
 • jasnost videoposnetka;
 • sinhronizacija zvoka in videa.
 • Če torej uporabljate prenosni računalnik ali računalnik, je najbolje, da kot adapter uporabite kabel HDMI. Zagotovil bo dostojno kakovost (brez kvadratov na zaslonu) in boljši sprejem /izhod zvoka. Če je izbran DVD-sprejemnik, lahko to storite z običajnim "tulipanovim" adapterjem, čeprav je najbolje, da uporabite digitalni SCART priključek (če je na TV-ju).

  Sorodne publikacije