Telefon "Nokia 112": pregledi, specifikacije, fotografije

Glavni junak tega pregleda je bil preprost gumb telefon znane finske družbe "Nokia". Vse naprave, ki so bile izdane prej pod to blagovno znamko, lahko imenujemo legenda. Na žalost družba postopoma izgublja svojo nekdanjo moč, saj trg mobilnih naprav doživlja ostro konkurenco zaradi znatno razširjenega obsega. Vendar pa finski proizvajalec ne prestraši takšnih sprememb, ker verjame, da bodo preprosti "klicalniki" vedno v povpraševanju. Zdaj lahko vidimo, da se je takšna politika podjetja izkazala kot izgubljena, vendar se zgodovina ne bo spremenila. Toda v kakovosti, "Kiev" naprave še vedno izven konkurence. Obstaja še ena prednost telefonov - dolgo življenjsko dobo baterije. Te informacije so v celoti podprte z povratnimi informacijami. "Nokia 112" v celoti izpolnjuje zahtevane lastnosti. Glede na to, da se je model pojavil v prodaji leta 2012, še vedno deluje brez zrušitev. In kaj, če ne čas, je najboljši dokaz kakovosti. Primerjava tega modela s sodobnimi napravami ni smiselna. Je veliko slabša od opreme, vendar ima še nekaj prednosti. In če je bralec radoveden, potem bo pregled spodaj "Nokia 112" povedal o vseh značilnostih tega modela.

Vsebina paketa

Pri izbiri modela pakirne škatle proizvajalec ni spremenil sloga podjetja. Tu so isti modri toni. Na sprednji strani je vedno slikovita slika. Seveda je ime. Natisnjena je z velikimi črkamitako da takoj ujame oko. S pomočjo posebnih oznak proizvajalec obvesti kupce, da je telefon opremljen s kamero in modulom bluetooth, podpira flash pogone do 32 GB.


Zdaj morate pogledati v notranjost in skrbno preučiti, kateri dodatki so opremljeni s telefonom Nokia 112. Navodilo, ki je v polju, vam bo pomagalo hitro razumeti vmesnik na dokaj preprost način. Poleg tega je na voljo tudi vstopnica, ki označuje predložitev garancije in potrdilo. Seveda obstaja tudi napajanje. Posamezno je pakiran v celofanski embalaži. Originalni polnilnik s standardnim okroglim vtičem in žično slušalko sta prav tako vključena v komplet dodatkov.

Čeprav telefon podpira zunanje pogone, ne bodo v škatli. Vsi zainteresirani bodo lahko ločeno kupili bliskovni pogon. Enako lahko rečemo o prevlekah. Če je bil kdo presenečen nad pomanjkanjem podatkovnega kabla, potem preprosto ni bilo potrebe, saj naprava nima vrat micro-USB.

Nekaj ​​besed o videzu

Model Nokia 112 je tipičen monoblok. Klicanje in upravljanje telefona poteka s pomočjo tipkovnice na gumbih. Kupcu so na voljo štiri barve: rdeča, siva, bela in modra. Takoj pod zaslonom je nadzorna plošča. Ima štiri funkcijske tipke in med njimi je pet-smerna igralna palica. To je opraskan s kromiranim okvirjem, ki izgleda precej privlačno. Digitalna enota je običajno sestavljena iz treh navpičnih inštiri vodoravne vrstice. Gumbi so ločeni drug od drugega. So precej velike. Proizvajalec je za njih pripravil zanimiv dizajn - dvobarvno. Del, kjer je slika črna, preostali del (s črkami) pa je barvan, kar ustreza primeru. Izgleda edinstveno, svetlo in izvirno.
Zvočna oblika standardnega formata je na vrhu. Prav tako je priključen priključek polnilnika. To mesto je po mnenju večine uporabnikov čim bolj priročno, saj je s telefonom mogoče delati tudi, ko je zaračunan. Mikrofon v tem modelu ni na običajnem mestu. Majhna luknja je vidna na desni strani, bližje stranski strani. Na žalost take odločitve ni mogoče imenovati uspešne, saj jo med pogovorom pogosto skrivajo lastniki. Izhodni zvočnik in "okenska" kamera sta na izhodu. Poudarek na bralci bi želel postaviti slote za sim kartice. Prva, kot bi morala biti, je pod baterijo. Na voljo je tudi priključek za bliskovni pogon. Če jih želite zamenjati, boste morali trajno izklopiti telefon in odstraniti baterijo. Toda reža za drugo SIM kartico je prikazana na desni strani. Pokrit je s posebnim vložkom, ki ima simbol SIM2. Razvijalci so priskrbeli popravilo za trak. Majhna luknja za to je tik nad režo za drugo sim kartico.

Funkcije

Pomagajte izvedeti tehnične specifikacije telefona Nokia 112, priročnika, ki ga je proizvajalec skrbno vstavil v škatlo. Prva stvar, ki jo želite vedetiveliko kupcev - velikost naprave. Naprava je zelo debela. Težko si je predstavljati, da lahko ta številka doseže 15,4 mm. Glede višine in širine ustrezajo standardnim vrednostim - 110,4 in 46,9 mm. Sprva se zdi, da takšne dimenzije prinašajo neprijetnosti, vendar stanje prihrani majhno težo - samo 85,5 p, tako da je telefon mogoče nositi v žepih vse obleke.

V mnenjih o Nokii 112 so lastniki pogosto izpostavili temo, ki obravnava vrsto čipa. Vendar pa proizvajalec teh informacij še nikoli ni bil slišan, zato so napredni uporabniki ugotovili, da ima uporabljeni čip minimalne značilnosti. Ni smiselno pričakovati visoke funkcionalnosti in produktivnosti, za ta model pa ni potrebe.

Značilnosti zaslona in kamere

Ko govorimo o značilnostih telefona, ne moremo povedati o zaslonu. Matrika, kot bi lahko pričakovali, je izdelana s tehnologijo TFT. Velikost diagonale je le 1,8? Seveda je sklicevanje na visoko resolucijo v tem primeru neprimerno. Na zaslonu se slika prikaže v formatu 128x160 px. Le malo? Po resničnih standardih, ja. Ampak ne pozabite, zakaj je ta pripomoček namenjen predvsem. Po mnenju uporabnikov, da bi brskali po spletnih straneh ali korespondenci na socialnih omrežjih, je to dovolj, vendar ne več.
In končno, govorimo o kameri. Takoj opazimo, da je veliko kupcev pripeljalo do zmede. Razvijalci so namestili modul za samo 03 Mp. Za kaj se lahko uporablja, ostaja skrivnost,ker niti slike niti videoposnetki nimajo primerne kakovosti.

Pomnilnik

Popolna karakterizacija Nokia 112 nujno vključuje element, kot je spomin. V tem modelu je integrirano skladišče kritično majhno. Njegov obseg je le 16 MB. Za stabilno delovanje tega sistema je dovolj. Ampak, če uporabnik želi prenesti svoje najljubše skladbe ali preproste igre, potem bodo morali namestiti zunanji pogon. Nedvomno so lastniki zadovoljni, da lahko naprava upravlja 32-gigabajtne flash pogone. Edina stvar, kot je navedeno zgoraj, ni v kompletu, zato boste morali porabiti dodaten denar.

Evidenca avtonomije

Trajanje avtonomnega dela je nesporna prednost telefona Nokia 112, katerega pregledi - ta potrditev. Zamislite si, da na tako nepretenciozno napravo, razvijalci namestili baterijo na 1400 mAh. V primeru aktivne uporabe bo telefon razrešen ne prej kot 14 dni. Impresivno ?! Ti pogoji avtonomije so dosegli zaradi skromnih značilnosti zaslona. In kot veste, se večina njegovih sredstev porabi za njegovo delo. Kar zadeva "polnjenje", je čim bolj uravnoteženo. Šibko "železo" skupaj s prostranim prehranskim elementom kaže izjemne rezultate. Upoštevajte, da v skladu s tem merilom Nokia nima konkurentov.

Programska oprema

Ta model deluje pod vodstvom številnih znanih operacijskih sistemov serije S40. Vmesnik je zelo preprost in razumljiv, kar je vsekakor veliko. Razvijalci so poskrbelida lahko uporabniki v telefonu namestijo dodatno programsko opremo. Zahvaljujoč temu so številne aplikacije, ki temeljijo na JAVA, združljive z napravo. Prav tako so lastniki zadovoljni s prisotnostjo lastniškega brskalnika, s katerim se predlaga delo na internetu. Z uporabo lahko znatno prihranite promet.

Komunikacije

Nokia 112 ima standardni nabor vmesnikov. Najprej upoštevajte, da naprava zagotavlja popolno podporo omrežjem GSM. Deluje pri 900/1800 MHz. Hitrost prenosa podatkov je skoraj 500 Kb /s. Uporabniki zagotavljajo, da si lahko ogledate vse strani v telefonu. Prisotnost mini priključka omogoča priključitev akustičnih naprav z vtičem 35 mm na napravo. Če je potrebno, lahko telefon uporabljate kot prenosni predvajalnik ali radio. Nič manj pomembno merilo za mnoge uporabnike je način izmenjave informacij, ki so vgrajene v pripomoček. V tem modelu lahko uporabljate samo bluetooth. To je s pomočjo prenosa datotek, kot je računalnik. Tradicionalna žična metoda tukaj ni na voljo, ker proizvajalec iz kakšnega razloga ni zagotovil priključka USB.

Nokia 112: pregledi

Kdo lahko resnično oceni telefon? Seveda, lastniki. Temelji na njihovih povratnih informacijah, da bodo poudarjene prednosti in slabosti finskega stroja. Za začetek se pogovorimo o prednostih. Tu se vsak uporabnik osredotoča na avtonomijo. Telefon, ki se ne izprazni v 14 dneh aktivne uporabe, je sanje mnogih. Kakovost izdelave je podobnavedno na visoki ravni. Tudi najbolj zahtevni uporabniki niso našli nobenih komentarjev. Čeprav je zaslon zelo majhen, vendar so informacije prikazane na njej zelo jasno. Zahvaljujoč optimiziranemu internetnemu brskalniku, ki prihrani promet, je mogoče dolgo časa sedeti na priljubljenih spletnih mestih.
Ampak ne glede na to, kako so lastniki pohvalili ta model telefona, pa v njem še vedno obstajajo slabosti. Kamera je bila najbolj ogorčena. Optika s takšnim dovoljenjem je popolnoma neuporabna. Bilo je nekaj jeznih mnenj v omrežju v obliki majhne količine notranjega pomnilnika. Stanje lahko popravite tako, da namestite bliskovni pogon, vendar je to dodaten strošek.

Sorodne publikacije