Kako namestiti in kako odstraniti Vaber iz telefona ali računalnika?

Ruski trg za aplikacije je postal bolj priljubljen pri posredniku Viber. Storitev, ki se je pojavila leta 2010, že ima več kot pol milijarde prenosov. V zvezi s tem so najnujnejša vprašanja: kako namestiti in kako odstraniti "Weber" iz telefona ali računalnika?

Namestite na telefon

Preden se naučite, kako odstraniti "Weber" iz telefona, je vredno razmisliti o njegovi namestitvi. Messenger lahko namestite na poljubno platformo Android, Windows ali iOS. Odvisno od operacijskega sistema morate na uradni strani poiskati ustrezno namestitveno datoteko in jo prenesti v telefon ali uporabiti posebno spletno trgovino aplikacij - Play Market, Apple Store ali Marketplace, kjer lahko brezplačno prenesete Weber.


Ko je prenos končan, lahko greste neposredno do namestitve. Po zagonu datoteke se morate seznaniti z označenimi informacijami, nato pa kliknite gumb »Nadaljuj«. V naslednjem koraku morate izbrati državo in vnesti telefonsko številko, to bo prijava in komunikacijsko sredstvo za obnovitev gesla. Podatke potrdite s pritiskom na gumb "Nadaljuj", nato pa boste morali vnesti samo aktivacijsko kodo, ki bo prišla do SMS-a na prej določeno številko, nato pa boste lahko začeli delati z "Weber".

PC različica messengerja

Za računalnike, razvijalci Viberja predlagajo uporabo posebnih odjemalskih programov, ki podpirajo najbolj priljubljene operacijske sisteme. Za prenosnamestitvena datoteka mora iti na uradno spletno stran Messengerja, kjer morate izbrati ustrezen gumb za prenos sistema. Po zagonu prejete datoteke je potrebno slediti nekaj preprostim korakom namestitve, ki ponujajo konfiguracijo lokacije programa.


Če odprete nameščen "Weber", boste ubili le telefonsko številko, na katero je račun vezan, in ga potrdili z vnosom aktivacijske kode. Vredno je omeniti, da bo vsa korespondenca, ki temelji na Viberu, iz pametnega telefona na voljo odjemalcu na računalniku, kar vam omogoča uporabo najprimernejšega načina komunikacije.

Kako odstraniti iz telefona?

Sčasoma se lahko pojavi potreba po sporočilu, nato pa se postavi vprašanje, kako iz telefona odstraniti "Weber". To je enostavno narediti in obstajata dva priročna načina. Prvi je odstraniti program prek spletne trgovine. Ta metoda je primerna samo za primer, ko je bil program prenesen prek njega. Ko ste v trgovini, morate na seznamu Moji programi poiskati Viber z njegovo ikono, nato ga enkrat kliknite. Okno vas bo pozvalo, da odprete ali izbrišete sel. Kliknite na gumb "Izbriši", potem morate le potrditi svojo odločitev in počakati na zaključek postopka.
Drugi način je, da se v meniju dolgo dotaknete ikone programa ali v nastavitvah izberete "Uredi aplikacijo". Po tem, odvisno od operacijskega sistema, morate klikniti na rdeči križ, ki se je pojavil v zgornjem delukotiček sel, ali premaknite ikono na "Izbriši" gumb s sliko smeti.

Odstranitev v računalniku

Preprosto odstranite »Weber« iz telefona, to lahko storite v računalniku. Program lahko odstranite tako, da ga najdete na plošči "Programi in komponente", kjer se bo ob imenu sporočila pojavil gumb "Izbriši". Za drugo metodo odstranjevanja morate poiskati mapo na disku, na kateri morate odpreti datoteko uninstall.exe, za katero boste morda potrebovali skrbniške pravice, ali pa v meniju Start izberite »Odstrani Viber«.
Obe metodi bosta dali enake rezultate z popolnim odstranjevanjem programa skupaj z vso korespondenco. Opozoriti je treba, da odstranjevanje sporočil iz računalnika ne bo vplivalo na račune na drugih napravah, saj to ne bo vplivalo na sporočila.

Sorodne publikacije