"Bear" krožišče: pregled, specifikacije, proizvajalca in ocene

Snowboard "Bear" - amfibijska tek na smučeh, zbrana v celoti iz domačih podrobnosti. Hkrati pa kakovost zbirke ni slabša od uvoženih analogov. In dolg seznam prednosti tega vozila mu omogoča, da postane eden od priljubljenih strank.

Glavne značilnosti

ATV "Bear" se izvaja v podjetju Volodymyr oblast, LLC "Mechanics". Kot pogonska enota je izbran motor iz VAZ-2107. Od njega se vzame in menjalnik. Zaradi tega je naprava zanesljiva in vzdrževana tudi v terenskih pogojih. Za udobno vožnjo ustreza torzijski vzmet.

Snowboard "Bear" - ATV-dvoživka, univerzalna po svojih značilnostih, ki se lahko premika v vsakem naravnem okolju. Hkrati je enostaven za uporabo in uporabo visoke tehnologije.

Značilnosti v številkah

Še ena značilnost goseničnega ATV - velika zmogljivost. Sprejme lahko do 5 oseb. To pa ne preprečuje, da bi vozilo imelo visoko zmogljivost glede na porabo goriva in hitrost. Pri vožnji po kopnem lahko ATV pospeši do 50 km /h. Ta številka, vendar pri vožnji po vodnih ovirah, znaša 5 km /h. Povprečna poraba goriva je 6-7 litrov na uro. Te vrednote omogočajo, da medved postane vodilna v teh številkah.

Križišče se samozavestno in enakomerno premika po katerem kolipovršin In to ni odvisno samo od samega modela. Pri tem je zelo pomembna širina gosenic, ki je 380 mm.

Motor, menjalnik, vzmetenje

Kot je bilo že omenjeno, je bencinski motor legendarnega VAZ-2107 nameščen na goseničnem ATV-ju "Bear". Proizvaja dobro moč, ki je 76 kosov. Menjalnik je tudi vazivski. To je mehanski tip. Število prenosov na izbiro: 4 ali 5.
Krmilnik je opremljen s hidravličnim pogonom, ki ga dopolnjuje vakuumski ojačevalnik. Ta zasnova poenostavi nadzorni proces, zaradi česar je enostavnejši in prijetnejši. ATV "Bear" spada v kategorijo vozil na zadnja kolesa. Torzijsko neodvisna torzija. Zaradi tega je dodatno vzdrževanje izjemno redko.

Lastnosti karoserije

Trdnost in zanesljivost okvirja in celotne konstrukcije na splošno sta zagotovljeni z uporabo za proizvodnjo visokokakovostnega jekla. Jekleno dno opravlja tudi zaščitno funkcijo, kar povečuje varnost gibanja. Poleg tega je spodnji del izdelan v obliki čolna, ki omogoča, da se ATV premika vzdolž vode.
Zgornji del je iz steklenih vlaken. To zmanjšuje skupno težo motornih sani in s tem povečuje njeno prepustnost.

Obseg modelov

Terensko vozilo "Bear" je izdelano v več spremembah:
 • M-1 je univerzalno vozilo, ki lahko sprejme 5 oseb. Teža 800 kg očistka je 28 cm. Bencinski uplinjačni motor z zmogljivostjo 76 KM. Razvija hitrosti do 40-50km /h Voda vozi s hitrostjo 5 km /h.
 • M-2 je potniški model za 5 oseb. Tehta 600 kg z dimenzijami 3100x2000x1500 mm. Ob upoštevanju očal je višina 2090 mm, na šotoru - 2160 mm Razvija hitrost do 40 km /h. Pena porabi do 7 litrov na uro. Rezervoar za gorivo ima prostornino 67. Kot gosenica se uporablja gumijasti trak, okrog katerega je raztegnjeni jekleni pladenj. Skupna širina gosenice je 490 mm
 • M-3 je tovorni model. V njem je lahko samo 2 osebi. Razlikuje se pri nižji hitrosti 35 km /h po kopnem in 3 km /h v vodi), povečana velikost (3550h2000h1990 mm).
 • M-4 - rover z dvoživko, ki lahko prevaža do 5 oseb. Opremljen je z motorjem za vbrizgavanje bencina s kapaciteto 76 KM. in 15 litrov. Tehta 600 kg. Pospešuje do 40 km /h (5 km /h v vodi).
 • M-5 je še en model za potnike. Za razliko od prejšnjega modela ima M-5 večjo maso in velikost. Tehta terensko vozilo 1100 kg s polno obremenitvijo 1600 kg, ki je na voljo z dvema različicama motorja. Turbodizel ima prostornino 15 litrov in nosilnost 44 litrov. z Za bencinski štiritaktni motor s injektorjem je značilna zmogljivost 16 litrov in zmogljivost 81 kW. Poraba goriva v prvem primeru je 6-7 litrov na uro. Bencinska pogonska enota je bolj ekonomična, njen indikator je 3-5 l /h. Največja hitrost je odvisna tudi od vgrajenega motorja. To je 30 km /h za dizelsko gorivo in 45 km /h za bencinski motor.
 • Krožišče "Bear": cene in ocene

  Snowboard je zelo priljubljen.od kupcev. In to je zaradi visokih tehničnih lastnosti in nizkih stroškov, za katere je mogoče kupiti "Bear" ATV.

  Pregledi kupcev ugotavljajo, da je strošek vozila več kot na voljo. In poleg tega je veliko nižja kot pri podobnih modelih, vendar je proizvedena v drugih državah. Na primer, ATV v spremembi M-2 stane le 830 tisoč rubljev. Izboljšani modeli so dražji. Torej, sprememba M-3 bo stala kupca 1100 tisoč rubljev. Crossroad M-4 stane približno 925 tisoč rubljev. Od leta 1790 do 1970 bo treba plačati več tisoč rubljev za različico M-5. Toliko v Moskvi, v povprečju, je "Bear" terensko vozilo. Cena, kot vidimo, je privlačna, kar potrošniki opažajo. In to je še posebej lepo, saj v službi tudi ne bo treba porabiti veliko denarja. Podrobnosti uporabljajo vsa domača proizvodnja, zato so poceni.
  Poleg cene uporabniki opozarjajo na visoko hitrost, ki jo lahko razvije kolesar. Posamezni modeli se pri vožnji v suhem prostoru pospešijo na 50 km /h. Jame in obrazi so poravnani zaradi torzijske vzmetenja, ki se redko pokvari in odpove. Prijetni vtisi o vozilu se oblikujejo po potovanjih po vodnih ovirah. Križišče je dober vzgon. Poleg tega jih je enostavno upravljati. Tudi v vodi ostaja manevriran. Kot lahko vidite, cena ni edina prednost te motorne sani. Visokih tehničnih specifikacij ni mogoče prezreti. Zanesljivost, trajnost, donosnost, stabilnost, prepustnost - tiste prednosti, o katerihgovorijo ne le proizvajalci. Potrjujejo jih navadni uporabniki, ki so v osebni izkušnji uspeli izkusiti neverjetne in zanimive izlete na snežnih deskah pod svetlim imenom "Bear".

  Sorodne publikacije