Telefon "Nokia 230": specifikacije, pregledi

Kot kažejo statistični podatki, ljudje trenutno uporabljajo ne le telefone, občutljive na dotik, ki delujejo na Android ali iOS, ampak tudi tipkovnice s preprostim steklom in majhnimi velikostmi. Gre za modele drugega tipa pogonov, o katerih bomo govorili še naprej. Pred nami je izdelek, ki ga je Microsoft ustvaril s svojo hčerinsko družbo Nokia. Telefon ima podobo priljubljenih modelov Nokia, ki imajo tudi fizično tipkovnico. Zato je bila ta naprava izdana pod lastnim imenom - "Nokia 230". Fotografije, pregledi in tehnične specifikacije so predstavljeni spodaj. Kaj proizvajalec ponuja strankam, bomo preučili v tem članku.

Pozicioniranje

Treba je opozoriti, da je razvoj takšnega telefona v sodobnem času dokaj nepričakovan korak, celo za podjetje, kot je Nokia. Seveda, vsi se spomnijo dobre linije 6300, vendar trenutno izdaja takšnega telefona izgleda precej tvegano in nenavadno. Očitno je bila ta naprava ustvarjena, da bi nadomestila proračunski segment, sestavljen iz zastarelih naprav. Zdaj je napolnjena s preprostimi, dostopnimi napravami, ki so zanesljivejše. Trenutno so očitno v povpraševanju, in Nokia 230 Dual Sim je eden najboljših v svojem segmentu. Pregledi tehničnih lastnosti "Nokia 230" so pozitivni. Pripomoček je poceni, le 50 $. Kupcu je predstavljen veliko bolj donosno kot večina naprav v tej cenovni kategoriji. Prednost tega telefona je taTo je izdelek družbe Nokia. To uporabnikom omogoča, da takoj razumejo, da je ta naprava na voljo in funkcionalna.

Paket

Telefon sodi med proračunske naprave, zato je komplet minimalen. Škatla je izdelana iz navadnega kartona. Bela je. Na zgornjih robovih paketa lahko vidite fotografijo telefona, ki je predstavljena v različnih kotih. Tu lahko preberete najbolj opazne nianse naprave. O vseh tehničnih lastnostih, ki so navedene tukaj, "Nokia 230", so povratne informacije strank pozitivne. Po odprtju paketa bo kupec takoj videl napravo. Leži na zgornjem nivoju škatle. Zaslon je zaščiten s posebnim filmom.


Najdete lahko tudi baterijo in polnilnik. Spodaj na dnu škatle je navodilo in garancijska kartica. Ni CD-ja s posebnim programom za sinhronizacijo z računalnikom, kablom USB, slušalkami.

Tehnična oprema

Pri obravnavi naprave morate nujno pregledati "srce" telefona. Naprava deluje na platformi Series 30+. Baterija ima zmogljivost 1200 mga. Pogovori po telefonu so praktično en dan brez doplačila. Potrošniki ugotavljajo, da je baterija dovolj za delovanje v stanju pripravljenosti 648 ur (skoraj mesec dni). Za tiste ljudi, ki radi poslušajo glasbo, je treba povedati, da bo ta telefon trajal nekaj več kot 2 dni. Mnenja o specifikacijah Nokia 230 "potrjujejo to dejstvo.

LCD zaslon je precej dober. Barvnostje 65 tisoč barv. RAM je 16 MB. Telefon ima mobilni brskalnik Opera Mini. Na voljo je tudi modul Bluetooth. Predvajanje je prejelo polifonični zvok.

Izgled

Ta telefon nima nič novega v svoji zasnovi. Na voljo sta dve barvni možnosti. Gre za belo in črno barvo. Klasična naprava. Gre za monoblok z mehansko tipkovnico, ki je na dnu ohišja ločen. Zaslon je standarden, vizualno se zdi bolj zaradi temne obrobe. Logika segmentacije, ki jo vidimo na sprednji strani naprave, sega nazaj. Zgornji in spodnji del ohišja sta enobarvni, pokrov baterije pa je izdelan iz mat kovinskega temnejšega odtenka. Zaradi tega je telefon kontrasten. Izgleda, da je ta kompozicija precej privlačna. Želite ohraniti telefon v rokah in ga vedno uporabljati. Navigacija je standardna, izdelana in testirana že več let. Uporabljena vgradna krmilna ročica v telesu. Podrobnejši opis in povratne informacije o tehničnih specifikacijah telefona Nokia 230 berejo naprej.
Zaslon
Zaslon ima majhno ločljivost, še posebej v primerjavi s sodobnimi pripomočki. To je 240 x 320 slikovnih pik. To bo dovolj za delo z napravo, ki ima fizično tipkovnico. Meni se premika preprosto, tako kot v stikih in sporočilih. Čeprav je fizična velikost zaslona le 3 palca, se bo vizualno izkazalo, da je nekoliko večja. Kot je bilo že omenjeno zgoraj, je tak učinekdoseže zaradi temne obrobe okoli zaslona. Ko govorimo o energetski učinkovitosti, vam zaslon omogoča doseganje dobre avtonomije. Nokia je optimiziran telefon, ki lahko traja eno samo polnjenje. Povratne informacije o specifikacijah Nokia 230 potrjujejo to dejstvo.

Kamera

Podobno kot mnoge druge tipkovnice Nokia dela na glavni kameri velikosti 2 milijona pik. Isti parametri imajo sprednjo kamero. Vgrajena je zmogljiva LED bliskavica, ki omogoča fotografiranje tudi v temnih pogojih. Seveda je kakovost prejetih fotografij veliko slabša kot pri novih pametnih telefonih. Vendar pa je mogoče narediti osnovne fotografije počitnic, da jih lahko postavimo na mrežo.

Komunikacija

V zvezi s povezavo in modulom, ki zagotavlja sprejem signala, morate takoj reči, da je njegovo delo odlično, in ta telefon je zanesljivo sredstvo za klicanje. Kakovost povezave, ko govorimo na osupljivo raven, telefon popolnoma ohranja signal in deluje v standardni GSM povezavi. Tudi telefon deluje z dvema sim-karticama. Naprava se prodaja v dveh različicah - z dvojno SIM predpono in brez nje. To pomeni, da sta na voljo 2 reži za sim kartico. Popularno uporablja binarno različico, ki omogoča uporabo sim-kartic naenkrat z dvema operaterjema. Ocene o specifikacijah Nokia 230, povezane z delom radijskega modula, so pozitivne.

Upravljanje klicev in sporočil

V prenosnem računalniku lahko shranite tisoč številk. Prav tako prisotenfunkcijo zvočnika. Zvok je jasen, jezik je čitljiv. Poleg tega obstajajo standardne funkcije, s katerimi lahko upravljate klice. Govorimo o glasovni pošti, telefonskih odzivnikih, preusmeritvah. Naprava lahko rokuje z besedilnimi in večpredstavnostnimi sporočili. Telefon ima vgrajen urejevalnik za ustvarjanje SMS in MMS. Obstaja tudi posebna mapa, kjer jih lahko shranite. Prikazan je na namizju. Naprava je odlična možnost za tiste, ki potrebujejo napravo za komunikacijo. Ocene uporabnikov o specifikacijah Nokia 230, o katerih razpravljamo, so pozitivne. Telefon je mogoče dati otroku ali, nasprotno, starejši osebi. Meni je na splošno razumljiv, baterija dolgo časa polni, besedilo in številke na zaslonu so jasno prikazani in opazni. Za normalno "klicalniki" takih kazalnikov bo dovolj.

Memory

Ni treba reči, da je ta telefon opeka, ki ne podpira funkcionalnosti pametnega telefona. Pravzaprav ima ta telefon veliko število funkcij, na primer podpira pomnilniške kartice. Če govorimo o uradnih podatkih, je na voljo 6 GB notranjega pomnilnika, ki vam omogoča namestitev programov in nalaganje vsebin. Količina uporabljene pomnilniške kartice ne sme preseči 32 GB. Zaradi tega bo skupni prostor na telefonu okoli 48 GB, kar je dovolj za delo s podobnim pripomočkom. Zaradi tega je ta "klicatelj" popolnoma preoblikovan v funkcionalni pametni telefon.

Zabava

Mnenja pravijo, da ima telefon velikokoličino zabaviščnih prostorov, kot tudi porabo časa v korist. Treba je opozoriti, da ima vgrajen diktafon, svetilko, organizator. Operacijski sistem omogoča delo s številnimi programi, ki jih lahko po lastni presoji prenesete na napravo. Poleg tega obstajajo različne igre, ki vam omogočajo, da se dobro zabavate. V skladu s tem ima ta naprava široko funkcionalnost, ki ustvarja tako hitenje okoli nje. Vse povratne informacije o specifikacijah Nokia "Nokia 230" so polne povratnih informacij o velikem številu iger, ki so na voljo.

Mnenja

Ta model je zelo priljubljen v svojem segmentu, zato je veliko pregledov na omrežju. Zahvaljujoč njim je lahko razumeti, da je ta telefon odlična rešitev za tiste, ki ne marajo naprav na dotik, in cenijo preprostost in zanesljivost. Prav tako je odlična za ljubitelje minimalizma. Mnogi uporabniki priporočajo ta telefon tistim, ki imajo slab vid. Zato lahko rečemo, da je ta naprava predstavljena v pozitivni luči. Na splošno so pozitivne ocene o specifikacijah mobilnega telefona Nokia 230 več kot negativne. Če govorimo o negativnih ocenah, potem so praviloma v minus zapisani vmesnik in logika stroja. Nekdo ne mara vdelane programske opreme pametnega telefona. Možnost prenosa stikov s telefona na računalnik in obratno je odsotna, obstajajo pa tudi pomanjkljivosti pri izbiri sim kartice. Obstajajo tudi pritožbe glede hierarhije pošte. Organizirane strukture ni tukaj. Zaradi tega je delo s telefonom nekoliko neprijetno, saj je ta nastavitev v nastavitvahlahko spremenite

Povzetek

Dejstvo je, da je ta telefon priljubljen model, saj je veliko ljudi všeč nianse te naprave. Moramo reči, da ima telefon tako pomembne prednosti kot tudi nekatere slabosti. Da bi sami razumeli vse razlik, morate prebrati preglede. Opozoriti je treba, da so slabosti redke in da so prej izjema od pravila. Tudi prefinjen vmesnik, ki je v tej napravi, se lahko zlahka navadite nanj, samo da bi razumeli vsako osebo in razumeli njene zapletenosti. Zanesljivost tega modela je očitno na najvišji ravni. Zato jo cenijo in mnogi kupci ne obžalujejo svoje izbire. Pregled pregledov na specifikacijah naprave Nokia 230 vam omogoča odločanje o vaši izbiri.

Sorodne publikacije