Mitsubishi RVR: opis, specifikacije, spremembe

Japonski avtomobilski proizvajalci se ne naveličajo presenetiti vseh avtomobilistov sveta s svojimi modeli. Združijo se v en avto, kar se mi zdi nezdružljivo za vse. Osupljiv primer izida takšnega poskusa je Mitsubishi RVR. Spada v razred mini-žil, vendar ima dinamiko športnih avtomobilov in prehodnost SUV.

Splošni pregled avtomobila

"Mitsubishi-RGD" je ime za domači trg države. V drugih državah je znano po drugem imenu. Torej je v Evropi ta avto znan kot "Space Runner". Takoj, ko ta model ni bil imenovan v Ameriki: "Mitsubishi Expo-LRV", "Dodge-Colt-Vegan", "Summit-Vogon", Plymouth Colt Wagon! Ampak, kot ime ne, se njegove značilnosti ne spremenijo.
Glavni kazalniki modela so sprednji ali polni pogon, menjalnik dveh možnosti izbire (avtomatski ali mehanski), moč motorja od 136 do 250 konjskih moči. Dinamika, kot je nadzor nad višino. Zavorni sistem opravlja tudi svoje funkcije popolnoma. Lahko prenese aktivno vožnjo in visoke hitrosti. Majhna hrapavost na cesti bo pogoltnila avto. Lahko rečemo, da je vzmetenje trd.

Začetek proizvodnje te enote v začetku devetdesetih let. Za ves čas so izdali tri generacije Mitsubishi RVR. Pregledi lastnikov potrjujejo individualni značaj vsakega od njih. Kombinacija kazalnikov različnih vrst avtomobilov privlači. Toda v pogojih aktivne uporabe se nekateri elementi hitro izrabijo.

Pregled nad telesom in notranjostjo

Kar se tiče telesa, obstaja ena zanimiva lastnost. Z voznikove strani - samo ena vrata. Zato je Mitsubishi RVR avtomobil s štirimi vrati. Volan je lahko desno ali levo. Za Rusijo bo seveda varianca levega položaja krmiljenja optimalna. V nasprotnem primeru bodo morali potniki zapustiti vozišče. To je pomembna pomanjkljivost avtomobila, ki ga omenjajo mnenja lastnikov. Na prvi vrsti sedežev je priročno. Vrata so dovolj velika, da lahko udobno sedijo. Za noge je dovolj prostora. Voznikov sedež se lahko poleg standardnih nastavitev prilagodi višini in kotu blazine. Prijetno malo stvar - zložljiv naslon za roke.

Toda zadnji del sedeža ni tako primeren. Najprej so odprtine zadnjih vrat zelo ozke. Ljudje z velikim kompleksom je težko vzpenjati. Še en minus so noge, ki ne gredo nikamor. Zanje je zelo malo prostora.

Razpoložljive možnosti

Mitsubishi RVR vam omogoča udobno sedenje za volanom. Tudi dolga potovanja ne bodo utrujena. Lahko dolgo sedite za volan. Težko se je držati ergonomije. Od možnosti, s katerimi je opremljen avto, obstajajo samo standardne možnosti. Ti vključujejo:
 • električna dvigala za okna;
 • električna nastavitev položaja vzvratnih ogledal;
 • centralno zaklepanje;
 • klimatska naprava.
 • Za varnost, pasovi, dve zračni blazini sta protiblokirni zavorni sistemi.

  Spremembe

  Avto je imel več različic. Na primer, modifikacija športnega orodja Mitsubishi RVR združuje elemente SUV in športnega avtomobila.Opremljen je z dvolitrskim dizelskim motorjem s turbopolnilnikom. Menjalnik je avtomatsko. Sedeži imajo prilagodljive nastavitve. Visoko pristanek, velik "kenghout" spredaj, odtis blizu vrat, zaloga je pritrjena na petih vratih - vse to spominja na SUV.
  Za vožnjo po mestu je bil izdan avto v različici RVR GDI. Opremljen z 18-voltnim motorjem, ki se je razlikoval v majhni količini goriva in majhnem številu izpuščenih škodljivih snovi. Druga sprememba je Open Gear. Razlikuje se od pomične strehe Mitsubishi RVR Sport. Poleg tega so elementi iz SUV odstranjeni.

  Modeli prve generacije

  Mitsubishi RVR prve generacije so bili izvedeni med letoma 1991 in 1997. To so bili modeli s štirimi ali petimi vrati. V prvem primeru je bilo na eni strani drsna vrata. Večina možnosti je imela poln pogon. Vendar so obstajale različice na sprednjih kolesih. Kot pogonska enota so bili vgrajeni dizelski ali bencinski motorji z zmogljivostjo 18 ali 20 litrov. Njihova moč se je gibala od 88 do 250 konjskih moči. Na ločenih izvedbah je nameščena turbina. In ne glede na vrsto goriva. Povprečna poraba goriva pri vožnji v mestu je 96 litrov na sto kilometrov. Na poti "Mitsubishi-RGD" poje 53 litrov na sto. Povprečna vrednost za mešani način vožnje je 62-67 litrov na sto kilometrov poti.


  Vozilo lahko doseže hitrost do 185 kilometrov na uro.

  Modeli druge generacije

  Druga generacija avtomobilov Mitsubishi RVR se je pojavila leta 1997. Izpuščeni so bili do leta 2002.
  Modeli tega obdobja so imeli sodobnejši videz. Spremembe so se dotaknile tudi energetskih enot. Dvolitrski turbodizel je bil odstranjen iz proizvodnje. Namesto tega se je pojavil bencinski motor z zmogljivostjo 24 litrov in zmogljivostjo 165 konjskih moči. V tem času je potekala delitev avtomobilov na spremembe.

  Tretja generacija

  Nekaj ​​let po prekinitvi proizvodnje druge generacije s tekočega traku so padli novi modeli Mitsubishi-RGD. To se je zgodilo leta 2010. Pod njegovim domačim imenom je bil prodan samo na Japonskem in v Kanadi. Druge države so ga prejele pod imenom "Mitsubishi-ASC".
  To je različica s petimi vrati. Širina telesa je več kot 35 centimetrov. Zaradi tega se lahko pet ljudi prosto nahaja znotraj. Na strehi je jašek s ponoričnim steklom. Zadnji sedeži se ne premikajo, vendar so nekoliko višji od sprednjih. To odpira pregled za potnike. Motor je bil opremljen z zmogljivostjo 18 litrov in zmogljivostjo 139 konjskih moči. Dodatna sprednja stran pogona ali polna. "Mitsubishi-RGD" - avto, ki pritegne pozornost svoje individualnosti in edinstvenega stila.

  Sorodne publikacije