Kako narediti javno stran VKontakte v skupini? Razlika, prednosti in slabosti

Veliko uporabnikov omrežja VK zanima, ali je javna stran narejena iz skupine. To je povsem mogoče. Toda zakaj ustvarjalci skupnosti spremenijo obliko komunikacije? Za to obstaja veliko razlogov. Prednosti imajo tako skupine kot pubi. Ena od glavnih prednosti javnih strani je sposobnost privabiti več bralcev. Konec koncev, javnost ne more skriti s pomočjo nastavitev. Vse strani, na katere se naročite, bodo prikazane na vaši strani na seznamu interesov. V tem članku bomo preučili, kako narediti javno stran iz skupine in kako bi javnost prevedla v zaprto skupnost.

Naredite javnost iz skupine

Prijavite se v ustvarjeno skupnost. Na desni strani bo glavna skupina fotografij, spodaj - meni. Kliknite »Prevedi na stran«. Po tem se prikaže okno, v katerem uprava VKontacta opozori, da bo po prehodu na način strani oddelek novic postal nedostopen. Poleg tega bodo vsa povabila v skupnost zavrnjena in prijave za sprejem bodo sprejete. Manjkajoče objave v blogih, ki so bile objavljene zunaj skupnosti. Odsek »Dokumenti« bo nedostopen in razdelek »Razprava« bo na desni strani. Vse informacije bodo na voljo vsakemu uporabniku.


Če se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi spremembami, preprosto izberite javni tip in kliknite »Prevedi na stran«. Ostaja samo, da potrdite svoja dejanja. To storite tako, da dobite pripeto kodotelefonsko številko Zdaj ne bi smeli imeti vprašanj, kako narediti javno stran z odprto skupino.

Prevedemo javnost v skupnost

Poglejmo zdaj, kako narediti zaprto skupino z javne strani. Načelo je enako: Na dnu fotografije se usmerite v "Prenos v skupino". Ko javnost postane skupnost, vsi, ki se nanj strinjajo, ne bodo mogli ponuditi novic, tiste, ki so bile objavljene prej, se bodo spremenile v vnose na zidu skupine. V vseh razdelkih ostane le "Wall", drugi bodo prekinjeni, sestanki, ki jih je ustvaril avtor skupine, bodo zdaj v razdelku "Dogodki" .Če se strinjate s temi spremembami, kliknite "Prevedi". sporočila iz priložene številke.


Pomembno je opozoriti, da lahko vse te manipulacije potekajo največ enkrat na mesec.Zdaj lahko začnete zapiranje skupine. Prijavite se na stran in kliknite "Upravljanje skupnosti." Na dnu strani boste videli "Vrsta" "Izberite" Zaprto ", če želite, da skupnost vstopi samo s povabilom ali z vložitvijo prijave. Do zasebnih skupin lahko dostopa samo skrbnik.

Kakšna je razlika med skupnostjo in javnostjo?

Pred objavo javne strani v skupini mnogi mislijo, kaj je najboljše. Če oglašujete izdelek, potem bi raje izbrali skupnost. Skupina ima uporabniku prijaznejši vmesnik, fotoalbume, razprave - vse se nahaja na vrhu traku. Torej kajbralci bodo takoj pozorni na vašo vsebino. Vse dragocene informacije so neposredno pod glavno fotografijo skupnosti.
V zadnjem času imajo skupine novo funkcijo, imenovano "blago". Skupnost lahko enostavno pretvorite v spletno trgovino. Na javnih straneh ta možnost ni na voljo. Skupnost omogoča svojim članom, da sami objavljajo gradiva in novice. V gostinskih lokalih ta funkcija ni na voljo. Skupnost je lahko zaprta ali zasebna. Javna stran je odprta za vse. Če želite, da več ljudi ve o vaši skupini, lahko uporabite funkcijo pošiljanja vabil. Za to kliknite gumb »Povej prijatelje«. Oglaševanje lahko objavite tudi svojim prijateljem in naročnikom, dovolj je, da naredite repozitorij na vaši steni. Res je, da je treba opozoriti, da je presežek oglaševanje nadležno, zato ne bodite neprimerni s to funkcijo. Naredite javno skupino strani, kot vidite. Vendar moramo pretehtati vse prednosti in slabosti, saj ima vsaka oblika svoje prednosti in slabosti.

Javne koristi

Prikazan bo v razdelku "Zanimive strani" v razdelku, ki je na steni vseh uporabnikov socialnih omrežij na dnu, pod gumbom "Prijatelji na spletu". Skupine niso del tega razdelka. Poleg tega nekateri uporabniki z urejanjem nastavitev zasebnosti drugim ne dovoljujejo, da bi videli, katere skupnosti so sestavljeni. Lahko naredite javno stran iz skupine in javno, da jo pretvorite v skupnost. Težko je reči, da je bolje ali slabše. Samo vsak od njih si prizadeva za svojecilje Javna stran je idealna izbira za tiste, ki bodo zaslužili za oglaševanje ali partnerske programe.

Povzetek

Prebrali smo vse možne načine, kako narediti javno stran v skupini in obratno. Po statističnih podatkih je večina uporabnikov omrežja VKontakte bolj naklonjena oglaševanju. Ampak kot vidite, je razlika precej majhna.

Sorodne publikacije