Opis za avto akustiko Morel Tempo 6

Trenutno je Morel eden izmed najbolj priljubljenih med proizvajalci akustičnih sistemov za avtomobil. V tem članku bomo razpravljali o Morel Tempo 6. To je sistem, v katerem sta bas in pinč ločena podrobnost.

Opis

Ta naprava ima občutljivost 90 dB. Moč se spreminja od 120 W do 280 W. Odpornost - 4 ohmov. Frekvenčni odziv je od 40 Hz do 10 000 Hz. Naprava je narejena iz svile. Dinamika tuljave je diagonala 25 mm. Dipolna kupola. Na splošno velja, da je ta pripomoček precej uspešen, če govorimo o razmerju med ceno in kakovostjo. Proizvajalec kupcem ponuja največji zvok, ki je v svojem segmentu eden najboljših. Zato so ocene o Morel Tempo 6 precej pozitivne.

Ocene

Po ocenah je ta sistem v povpraševanju. To je posledica dejstva, da je popolnoma zdrav. Visoke frekvence so odlične, izjemno glasbene in lepe. Zmogljiv bas, je dobro slišati, vendar ni preveč.


Ko govorimo o občutljivosti, lahko Morel Tempo 6 uporabljamo ne le kot avto sprejemnik, ampak tudi kot ojačevalnik zvoka. Čeprav je ta naprava bolj sistem za ospredje, se lahko namesti nazaj. Če pravilno postavite "vrče", bo zvok čim bolj optimalen.

Povzetek

Glede na to postane jasno, da je opisana naprava dokaj dober zvočniški sistem. Morel Tempo 6 vam omogoča preprosto poslušanje glasbe iz katerega koli avdio nosilca. Opozoriti je trebanjegova vrednost je tudi majhna. Lahko kupite napravo v povprečju za 2000-3500 UAH. Uporaba je dovoljena brez dodatnega ojačevalnika, saj se sistem dobro ujema z glasbeno reprodukcijo različnih žanrov - lahko jo imenujemo univerzalna. Vsak voznik, ki jo uporablja, svetuje, da se ji posvetite. Res je, da Morel Tempo 6 ne razočara.

Sorodne publikacije