Kako plačati prek mobilne banke: Priljubljene načine

Ugodnost storitve "Mobilne banke" Sberbanke ocenjujejo številne stranke. Bogata funkcionalnost omogoča opravljanje različnih plačil, ne da bi zapustili svoj dom. Z njim bo lahko prenesel denar, plačal internet, telefon, javne službe, plačal posojilo. Kako plačati prek mobilne banke? Polnjenje bilance se izvede na več načinov, iz katerih lahko izberete katero koli priročno. To je navedeno v članku.

Povezava mobilne banke

Pred uporabo storitve mora biti priključena. To lahko storite preko Sberbank ali terminala, bankomata. Storitev je brezplačna, vendar se zaračuna uporaba storitve SMS.


Obstajata dve tarifi:
 • "Polno". Ta tarifa bo prejela obvestila in zahtevke za prenos in stroške. V mesecu, storitev zaračuna 60 rubljev, hkrati pa zagotavlja celotno paleto storitev. Če pa je študentska izkaznica socialna, je taksa 30 rubljev. Zlati uporabniki kartice so brezplačni.
 • "Varčno". Ta tarifa ne zaračunava pristojbine, medtem ko stranka prejme minimalni nabor sporočil. Če uporabljate dodatne storitve, bo to storjeno za plačilo. Ni vhodnih in odhodnih prometnih poročil. Zahtevate lahko sami, vendar se zaračuna.
 • Disconnect

  Če želite onemogočiti storitev, lahko uporabite dva načina:
 • Obrnite se na banko z izjavo. To bo zahtevalopotni list in sporazum o kartici. V treh dneh je storitev prekinjena. Običajno stranka prejme sporočilo.
 • Pokličite servisni center. Operater mora navesti osebne podatke, storitev pa bo onemogočena. Ta postopek je brezplačen.
 • S svojo pisarno

  bo s pomočjo njega lahko opravil plačilo na katerem koli mobilnem telefonu. Kako plačati telefon preko mobilne banke Sberbank? Če želite to narediti, morate uporabiti svoj osebni račun z uporabniškim imenom in geslom. Če želite, lahko prejemate enkratna gesla ali prejemate natisnjene podatke na bankomatu. Ta metoda se šteje za priročno, saj lahko prenesete denar, kjerkoli je internet. In vsa plačila se izvajajo hitro in varno.


  Izbrati morate razdelek za plačilo in nato poiskati mobilno povezavo. Pomembno je izbrati operaterja in vnesti telefonsko številko. Nato preverite in potrdite transakcijo. Denar se pripiše hitro in brez provizije za katerega koli operaterja. Za stranke hranilnice obstaja mobilna aplikacija, ki jo je mogoče namestiti na pametne telefone in tablične računalnike. To je tako imenovana mini banka, ki ima vso funkcionalnost. Sistem je nameščen hitro in brezplačno. Kako plačati mobilno prek mobilne banke s pomočjo? Samo sledite zgoraj opisanemu postopku.

  Po telefonu

  Če je mobilni telefon, lahko kadarkoli ponovno napolnite njegov račun s kartice. Glavna stvar je, da je bila storitev "Mobilne banke" povezana. In ta postopek se izvaja v pisarni in preko specialista kontaktnega centra. Kako plačati telefonpreko mobilne banke Sberbank? Za to morate zastrupiti SMS z zneskom 900. Sredstva bremenijo plačilno kartico, ki jo je odprl uporabnik. Če jih je več, se izbere, kje je denar.
  Če želite prevesti z določeno kartico, mora SMS vpisati vsoto in zadnje 4 številke kartice. Sporočilo je poslano na 900. Pri uporabi teh metod je najmanjši znesek 10 rubljev in največ 1000 rubljev na dan. Kako plačati mobilni telefon prek mobilne banke, če je številka druge osebe? V ta namen morate vnesti v SMS: "TEL (številka, ki jo je treba polniti) 100. To je telefonska številka in znesek. Sporočilo je poslano na 900. Kako plačati mobilni telefon prek mobilne banke z določeno kartico? V tem primeru je treba v besedilo sporočila dodati zadnja 4 števila kartice.
  Če zaslužite na telefonu, ki ni povezan z mobilno banko, bo banka poslala SMS, s katerim je potrebno potrditi prenos. Pri obnavljanju denarja na številko, ki ni zabeležena v Oschadbank, je najmanj 30 rubljev, in največ - 3000 rubljev. To so vsi odgovori na vprašanje, kako plačati telefon prek mobilne banke.

  USSD ekipa

  Plačevanje mobilnih komunikacij je možno ne samo na zgoraj omenjene načine, ampak tudi s pomočjo USSD ukaza. Na primer, za pošiljanje denarja v višini 100 rubljev, iz vašega telefona morate klicati * 900 * 100 #. Potem bo denar prenesen na osebno številko. Če želite prenesti sredstva na drug telefon, morate poklicati * 900 * 9123456789 * 100 # (kjer je 9123456789 - telefonska številka telefona za ponovno polnjenje). Po tem se zgodiodobrena sredstva.

  bankomati in terminali

  Plačajo mobilne naprave s kartice prek bankomata ali brez kartice prek terminala. Takšne naprave niso le v podružnicah banke, temveč tudi v različnih trgovskih institucijah, zato ne bi smelo biti težav pri plačevanju.
  Bankomati in terminali imajo oddelek za mobilno plačevanje. Vnesti morate telefonsko številko ali izbrati eno od teh. Vsak znesek bo prenesen, vendar ne manj kot 10 rubljev. Po operaciji morate opraviti pregled.

  Samoplačilo

  Za mobilno komunikacijo lahko plačate na bolj priročen način, na primer za povezavo storitve "AutoPayment". To lahko storite na bankomatu ali v terminalu. Storitev je povezana v osebni pisarni.
  Prednost storitve je, da se denar samodejno prenese. Potrebno je samo enkrat navesti potrebne podatke, potem pa se bo račun sam dopolnil, če se stanje na telefonu zniža na določen znesek. Sredstva se posredujejo takoj, sporočila pa se pošiljajo za transakcije. Tako so kupci opremljeni s priročnimi načini za dopolnitev stanja telefona. Uporabite lahko katerokoli od njih. Sredstva se pripišejo hitro in brez provizije, in to ni v vsaki banki.

  Sorodne publikacije