Kralj tatov: past

"Kralj tatov" je nova spletna igra, ki so jo razvili priljubljeni sestavljalniki Cut the Rope, glavni del katerega je asinhroni multiplayer. Igralec se mora ukvarjati z gradnjo svoje ječe, ki jo obdaja in varuje z vsemi vrstami pasti. Konec koncev, obstajajo nešteti zakladi in zakladi, ki jih občasno izvajajo drugi igralci. V zameno boste morali priti v ječo tekmecev in ukrasti njihove vrednote.

Vendar pa je zaščita lastnega ozemlja še vedno na prvem mestu. Da bi vam pomagali v tej težki zadevi, smo pripravili nekaj nasvetov in nasvetov za najboljšo distribucijo v Kralju tatov.


Pozabite na neprehodne ječe

Morda je to najbolj priljubljena ideja, ki pride na misel igralcev - povsod postaviti pasti, zaradi česar je ječa popolnoma nepropustna. Pozabi na to. Dejstvo je, da boste morali, da bi ohranili vašo ječo, to storiti sami, zato je ta dogovor v Kralju tatov nezaželen. Tudi svetlo ječe niso priporočljive. Poskušajte pokazati modrost in zvitost, da bi ustvarili nekaj povprečne kompleksnosti, a hkrati izzvali tujce.

Ne zapuščajte igre, dokler ne dokončate stavbe

Ne glede na delovne postaje, ki jih imate v vašem Kralju tatov, ne pozabite, da vas nasprotniki ne morejo napadati, medtem ko ste v igri. V primeru potrebne nadgradnje pasti, ki lahko traja določenoPriporočljivo je, da zapustite igro. V nasprotnem primeru boste v nevarnosti.


Prav tako ne priporočamo, da odklopimo, če niso poravnali kralja tatov in zaščito zaščite ječe. Če morate zapustiti igro, poskusite ustvariti nekaj s hitro roko.

Malo o pastih in njihovem razdeljevanju pri Kralju tatov. Daj vrata in takoj dal nekaj pasti na njem, na primer, strelno orožje. Ne pozabite zavarovati svojega zaklada z nekaj pasti. Tukaj že deluje psihologija: če se tujec spomni zakladov, zlahka pozabi, da obstaja kaj drugega. Ne pozabite, da je treba pasti enakomerno razpršiti po obodu ječe. Pozabite na željo, da opremite eno območje in ga pretvorite v nepremočljivo steno - še vedno morate sami.

Sorodne publikacije