Najboljša programska oprema za uglaševanje kitare: pregled in ocene

Samo izkušeni glasbeniki lahko brez težav konfigurirajo kitaro. Začetnik mora na to porabiti veliko časa in truda. Posebej za take ljudi obstajajo programi za postavitev kitare. Zamenjujejo tunerje, ki so fizične naprave in so namenjeni prilagoditvi različnih glasbil. Na srečo vam v današnjem svetu ni treba porabiti denarja za prave predmete, saj so na voljo brezplačne aplikacije tako za platformo Android kot za lastnike iPhonov.

Spodaj so navedene najboljše aplikacije na telefonu za namestitev kitare. Pogosto postanejo nenadomestljivi pomočniki ne samo za začetnike, ampak tudi za izkušene kitariste. Pravi pregledi teh programov, tudi v članku, pomagajo ljudem, ki jih ljudje slabo razumejo, da se odločijo za izbiro prenesenega izdelka.


Guitar Tuna

Obstaja veliko oboževalcev, ki postavljajo kitare, saj je eden od voditeljev. To je priročen pripomoček, ki lahko zazna beležke in kitarske strune, ki jih glasbenik melodije. Program se popolnoma spopada z akustičnimi instrumenti in z električno kitaro v Kijevu. Poleg tega lahko zazna zvok tudi v zelo hrupnih pogojih.
Poleg glavne funkcije, nastavitve kitare, ima program tri celote:
 • Knjižnica akordov. Tukaj ima oseba možnost, da najde uporabo absolutno vseh akordov.
 • Metronom. Začetnikom omogoča učenjeigrati gladko.
 • Igre. V tem delu se lahko glasbeniki novic naučijo prepoznati akorde in si zapomnijo aplikacije najpomembnejših.
  Reviews
  V svojih pregledih uporabniki pogosto opozarjajo na dejstvo, da je aplikacija iphone za postavitev kitare odlična, čeprav lahko nekateri pomotoma predpostavljajo, da lahko na platformi Android prenesejo samo lastnike pametnih telefonov. Prav tako lahko pogosto najdete pozitivne pripombe o tem, da je program brezplačen. Po mnenju glasbenikov, delo z njim je zelo priročno in zanimivo - za nekaj časa lahko tudi nadomestiti pravi kitara.
  "15. in izkušeni kitaristi. Na srečo, vse načrte, ki jih je uspelo izvesti. Danes ima program za postavitev kitar veliko pozitivnih lastnosti in zato veliko dobrih recenzij.
  Virtualni sprejemnik je zasnovan tako, da natančno zazna odstopanje nizov. Prikazuje indikator v katero smer in koliko je potrebno zavrteti kolaž. Hkrati pa ni treba dodatno porabiti denarja, saj bo za vsako platformo popolnoma brezplačno.

  Mnenje ljudi

  Uporabniki, ki so namestili to aplikacijo na svoj pametni telefon, trdijo, da jih je mogoče prilagoditi v nekaj minutah. Poleg tega jim je všeč innekaj, kar lahko prenesete, je popolnoma brezplačno. Nekateri ljudje imajo lep vmesnik in zanimive dodatne funkcije tunerja, tako da se lahko z njimi zabavate.

  Fine Tuner

  Aplikacija za nastavitev kitare na Androidu in iOS-u velja za enega najpreprostejših kromatskih tunerjev. Glasnost glasbe s puščico je prikazana na začetnem zaslonu. Če želite začeti, morate le izbrati želeno beležko in jo vzeti na instrument. Zaradi tega puščica kaže na raven odstopanja zvoka niza od standarda.
  Program ima številne pomembne prednosti pred drugimi podobnimi programi:
 • zadostna natančnost nastavitev;
 • hitra povratna informacija;
 • visoka učinkovitost tudi v hrupnem okolju;
 • brezplačna prilagoditev za vse zaslone.
 • Edina pomanjkljivost sprejemnika je dejstvo, da deluje v omejenem obsegu frekvenc. Iz tega razloga glasbenik ne more prilagajati, na primer, bas kitare.

  Kaj pravijo potrošniki

  Na splošno je v programu ljudje, čeprav obstaja precejšnja pomanjkljivost. V svojih odgovorih na to točko opozarja le malo ljudi, saj so njegove prednosti veliko več. Prvič, uporabniki govorijo o nizki teži programa, zato ne preprečuje prenosa drugih programov, glasbe in drugih datotek. Poleg tega veliko pozitivnih pripomb prihaja o tem, da tuner dobro deluje v razmerah hrupa, ki vam omogoča, da uspešno delate z njim na koncertih ali na ulici.

  N-Track Tuner

  Ta aplikacija je izbira pravega inženirja zvoka. Glavni zaslonPredstavljen je v obliki spektralnega analizatorja. Na vrhu je puščica, ki kaže na frekvenco, ki jo sledi naprava. Zahvaljujoč takšni tehnologiji med koncertom se lahko hitro in preprosto znebite mikrofona.
  Poleg zvočnih inženirjev lahko program aktivno uporablja kitariste katere koli ravni. Opravlja naslednje funkcije:
 • določanje zajetega zapisa;
 • prikaz nastavitve tona (rdeča vrstica kaže navzgor, zelena pa navzdol). Glavna prednost tunerja je v tem, da ni pomembno, katero orodje naj se uglasi. Naj bo to bas, akustična kitara ali celo balalajka - svoje delo bo opravljalo kvalitativno in dostojanstveno. Glasbeniki morajo napravo poznati, saj bo nastavitev opravljena v 4-5 minutah.

  Recenzije ljudi

  Amazing program je osvojil srca uporabnikov. Všeč so jim bile v prisotnosti dodatnih funkcij in zmožnosti, da bi popolnoma prilagodili katerokoli orodje. Ljudje trdijo, da je tuner odličen tako za profesionalce kot za začetnike. Delo z njo je lepo, saj pri tem ne nastanejo nobeni problemi v obliki "glitches" in "zavor", kar je zelo pomembno za vsakega glasbenika. Med pomanjkljivostmi programa za postavitev kitare najdemo le en minus. Sestavljajo ga obsesivno oglaševanje najrazličnejših usmeritev. Odklopite ga, seveda, lahko, toda za to morate plačati, kar ne ustreza vsem uporabnikom.
 • Sorodne publikacije