Kako "Agario" ustvariti svoj strežnik? Enostaven način

Priljubljena igra "Agar.io" ujame njeno vznemirjenje. Predvaja se po vsem svetu in za to obstaja približno 9-10 strežnikov. Vsak od njih igra okoli 50.000 igralcev. Res je, da ponoči število igralcev pade na 4-5 tisoč, vendar ne bistvo. Včasih želite igrati skupaj s prijatelji ali prijatelji, zato nekateri uporabniki želijo vedeti, kako ustvariti svoj strežnik v Agariu. V nadaljevanju bo opisano majhno navodilo.

Kako Agario ustvari strežnik?

Za igro morate imeti sam datotečni strežnik in datoteko node.js. Te datoteke, vključno s strežnikom za igre, lahko prenesete na internet. Z lahkoto jih najdete. Namestitev ne bo vzela veliko časa. Samo zaženite datoteko node.js in kliknite Next-Next-Next. Brez namestitve tega programa boste morda imeli težave pri izvajanju igre v brskalniku. Nekateri igralci poskušajo ugotoviti, kako ustvariti strežnik Agario brez programov. Žal to ni mogoče. Program node.js in arhiv strežnika morata biti prenesena.


Konfiguriranje nastavitev strežnika

Po namestitvi node.js je potrebno obravnavati sam strežniški arhiv. Prenesite in razpakirajte na namizju. Odprite mapo in poiščite datoteko fileserver.ini. To je glavna datoteka, s katero se bomo morali spopasti, zdaj pa govorimo o tem, kako. Strežnik lahko ustvarite v programu Agario samo tako, da uredite ta dokument, ker vsebuje nastavitve konfiguracije. Spodaj so glavne vrstice, ki so odgovorne za nastavitev strežnika:
 • Vrstica 9 - strežnikMaxConnections. Odgovorna za količinoigralci, ki bodo na vašem strežniku. Na primer, nastavite vrednost "5". To pomeni, da 6 igralcev ne bo več igralo.
 • Vrstica 11 v datoteki - serverGamemode. Z nastavitvijo »0« (Svoboda za vse), »1« (Command Mode), »10« (Turnir) ali »11« (Igre lakote) boste spremenili način igre. Imena načinov so označena v oklepajih.
 • Vrstice 17-20 označujejo meje igrišča. Tu lahko nastavite le črte obmejnega in mejnega. Na primer, nastavitev vrednosti 6000 vam bo dala igralno polje s površino 6.000 x 6000 slikovnih pik. Več igralcev, večja mora biti površina polja.
 • Vrstica 26 - vrednost hrane. Označuje, koliko hrane bo na voljo ob zagonu.
 • Vrstica 27 - vrednost hrane. Določa maso hrane.
 • V tej datoteki so še druge nastavitve. Na primer, lahko prilagodite žogico igralca. Ti parametri so določeni v vrsticah 48-49, ki ustrezajo začetni teži igralca (privzeto 10) in največji teži.


  Če je mogoče, poglejte in nastavite čim več parametrov. Imena vrstic so intuitivno razumljiva za to, kar odgovarjajo. Po konfiguriranju konfiguracijskih datotek morajo biti vse spremembe shranjene.

  Zagon strežnika

  Zdaj bomo zagnali strežnik. Mapa strežnika ima datoteko, imenovano launch.bat. Treba ga je zagnati. Odpre se črno polje (cmd.exe). Zdaj pojdite na agar.io in aktivirajte konzolo v našem brskalniku. To lahko storite s kombinacijo Ctrl + Shift + J ali Cmd + Shift + J Mac. Način razvijalca lahko izberete tudi v meniju brskalnika. V tej konzoli moramo napisati: connect ("ws: //localhost: 443"). Po tem, ko ste bili v "Agariu"ustvarite svoj strežnik, lahko pokličete prijatelje. Prav tako morajo v ukazni vrstici napisati povezavo ("ws: //localhost: 443"), namesto lokalnega gostitelja je treba podati samo vaš naslov IP. Najdete ga lahko v nastavitvah povezave ali na spletnem mestu 2ip. Zdaj veste, kako ustvariti strežnik v igri Agario in se lahko igrate s prijatelji. V tem postopku ni nič zapletenega.

  Sorodne publikacije