Ocena kamere: Izbira najboljše tehnologije

Po vsem svetu obstaja več deset podjetij, ki proizvajajo fotografsko opremo in dodatke k njej, kot tudi potreben material za ustvarjanje visokokakovostnih in edinstvenih podob. Na prvi pogled je težko določiti, kateri proizvajalec da prednost. Ampak, če ste pozorni na strokovnjake, lahko vidite, da je večina blagovnih znamk fotoaparatov najpogosteje naslednji:

 • Canon;
 • Nikon;
 • Sony;
 • Pentax;
 • Sigma.
 • Pravzaprav se pri izbiri fotoaparata bolje osredotočiti ne na blagovno znamko, temveč na funkcionalnost, značilnosti, namen.
  To še posebej velja za polprofesionalne in profesionalne kamere. Če obstaja vprašanje o nakupu "milo" ali amaterski kamero ogledalo, potem, seveda, morate biti pozorni na družbo, vključno z uporabniki ocene.


  Amaterske sobe in "mila"

  Amaterske sobe vključujejo zrcalne kamere, ki niso opremljene z dodatnimi funkcijami za izboljšanje fotografiranja in ustvarjajo umetniški portret. V tem primeru je možno zamenjati lečo z bolj primernim. "Posodice za milo" - navadne optične kamere z vgrajenim objektivom in niz standardnih načinov fotografiranja. Ponavadi podobne kamere ustvarjajo slike, ki so skoraj enake kot proračunski pametni telefoni. In to pomeni, da je blagovna znamka kamere smiselna za izbiro. Spodaj je seznam ocen "mila" in amaterskih zrcalnih kamer po dostopni ceni. Seznam najboljših modelov "milo jedi" in amaterskikamere

  Amaterski fotoaparati  Canon Digital IXUS 230 HS  Pentax K-70  Olympus SP-600 UZ  Nikon D3300  Samsung ES25  Sony Alpha DSLR-A390  Nikon Coolpix S3000  Canon EOS 1100D 51)


  Fujifilm FinePix JX600  Canon EOS 100D

  Priporočljivo je, da prodajalca pozovete, naj pred izbiro modela v trgovini naredi več fotografij. razumeti, katera kamera je najbolj primerna.

  Cene za amatersko fotografiranje in "milnice"

  Najdražje znamke kamer so "Sigma" in "Pentax". Linija amaterskih kamer "Pentax" cene so okoli 32000 rubljev, in "Sigma" - 72000 rubljev. Kljub visokim stroškom se je tehnika dokazala v profesionalnem fotografskem okolju. Poleg tega ima le visoke ocene in pozitivne ocene.


  Za proračun, vendar ne manj kakovostne zrcalne kamere, so Canon in Nikon. So najbolj priljubljene in tekmujejo med seboj. Povprečna cena za model s standardnim objektivom (komplet) - 20.000 rubljev; brez objektiva (telo) - 16.000 rubljev. Manj pogosta med oboževalci je znamka fotoaparata, kot je Sony. Žal je trenutno zelo težko najti zrcalno kamero tega proizvajalca. Sonyjev model velja za najnižji med drugimi podjetji. Kot je za "jedi za milo", je cena takšnih kamer odvisna od proizvajalca, naprave kamere, velikosti matrice. Lahko kupite proračun model 3000 rubljev.

  Polprofesionalne in profesionalne kamere

  Za polprofesionalne kamerevključujejo zrcalne kamere z možnostjo fotografiranja ne le glede na nastavitve, temveč tudi za ročne nastavitve. Poleg tega so razširjene funkcije za uravnoteženje belih, lahkih in drugih pomembnih parametrov.
  Profesionalna fotografija vključuje popolnoma popoln nabor funkcionalnosti. Tako lahko fotografiranje poteka pod različnimi pogoji, tudi v zelo slabih svetlobnih pogojih.
  Ne smemo pozabiti, da kakovost slike ne ustreza le fotoaparatu, ampak tudi objektivu. Bright, seveda, eden od najdražjih. Omogoča tudi streljanje ponoči na ulici in v zatemnjenih prostorih. Najboljše blagovne znamke kamer iz linije za profesionalce so zgoraj navedeni "Nikon" ali "Kenon" proračun.

  Cene fotoaparatov za strokovnjake

  Profesionalne kamere in polprofesionalne osebe so bile vedno najdražje. Toda začetnik fotoreporter z majhnim proračunom si lahko privošči dve od uveljavljenih znamk kamer - "Kenon", "Nikon". Cena za profesionalni model brez objektiva je od 35.000 rubljev ali več. Seveda bodo stroški višji, če kupite izjemno zmogljive leče.
  Profesionalci v fotomasterju si lahko privoščijo dražje možnosti, na primer od 400.000 rubljev. Tako lahko vsak amater izbere najprimernejšo znamko kamere, katere cena ne presega proračuna. Priporočljivo je določiti, s kakšnimi pogoji in kako pogosto se bo izvajalo streljanje. To je potrebno, da ne bi naredili napak pri izbiri.

  Sorodne publikacije