Defender Game Racer x7 gamepad: funkcije, cene, ocene

V starih časih se je igra imenovala računalnik, ker se je v glavnem izvajala na osebnih računalnikih. Zdaj jih pogosto imenujejo videoigre, saj obstaja veliko več platform, ki vam bodo omogočile, da uživate v določeni igri. Govorimo na primer o konzolah, kot so PS ali Xbox, ki so v zadnjem desetletju postale izjemno priljubljene in precej sposobne tekmovati z osebnimi računalniki. Značilnost konzol je, da lahko igrate samo z igro, medtem ko so glavne vhodne naprave za računalnik miška in tipkovnica. Hkrati pa obstajajo številne igralne plošče, ki jih lahko priključite na vrata USB na vašem računalniku, da bi s tipkovnico poskusili igrati najljubše igre, namesto da uporabite krmilno palčko. Toda kateri gadget izbrati? Ta članek vam bo povedal o zelo dobrem Defender Game Racer X7 Geyspad. Seveda, to nikakor ni najbolj priljubljen model, ampak za tiste igralce, ki ne želijo porabiti ogromnih zneskov na posebnih igralnih palicah visokega razreda, vendar še vedno želijo dobiti visoko kakovost, to je odlična možnost. Defender Game Racer X7 je gamepad, ki vam omogoča, da uživate v svojih najljubših igrah v novi obliki.


Kaj je to?

Najprej morate pogledati, kaj je igralni zaslon Defender Game Racer X7, ki ga bomo podrobneje preučili v tem članku. To je vodilna igralna palica, ki ima kar dvanajst gumbov in dva osnutka za natančnejši nadzor znaka ali kazalca vigro Če ste izkušen igralec, potem morate imeti ime Defender, saj proizvaja različne računalniške naprave, od igle in tipkovnice do različnih igralnih plošč. Najbolj priljubljena serija igralnih palic v njih, seveda, je Game Racer, ki ji ta model pripada. Vendar pa je od vseh modelov v tej seriji priporočljivo izbrati Defender Game Racer X7, saj ima ta igralec nekaj zanimivih funkcij, vendar nima najvišje cene.


Opis

Gamepad Racer X7 je igralna konzola, ki se poveže z osebnim računalnikom prek USB vrat, zaradi česar je njegova uporaba izjemno priročna. Izgleda zelo elegantno, tako da ne morete skrbeti, da bo nekdo videl, da nimate krmilnika Xbox in da bo pomislil, da si si tega ne morete privoščiti. Ta igralna palica podpira vse znane načine vnosa v računalniške igre, tako da jo lahko varno uporabljate, za razliko od mnogih starejših modelov, ki v novih računalniških igrah sploh niso podprti ali pa zahtevajo veliko manipulacij. V primeru te igralne konzole morate namestiti samo priloženi ali prosto prenosljiv gonilnik na internetu. Defender Game Racer X7 je združljiv z vsemi sodobnimi računalniškimi igrami in deluje na vseh ustreznih operacijskih sistemih, začenši z Windows 7.

Karakteristike

Sedaj imate splošno predstavo o tem, kaj sestavlja ta gamepad. Zato je čas, da si ogledate nekaj pomembnih podrobnosti, ki jih imatese prepričajte, da študija pred nakupom. Ta igralna konzola ima dvanajst gumbov: štiri akcijske tipke, dva odbijača, dva ojačevalnika in sistemske gumbe, kot so Back, Turbo, Start in Clear. Na levi strani, kot pri večini igralnih plošč, boste našli priročno nadzorno ploščo za smer gibanja. No, seveda, tukaj sta dva osnutka, ki vam bosta omogočila, da natančneje nadzirate gibanje, kot tudi razširite zmožnosti igre, na primer, vam bo omogočilo, da bolj udobno cilj. Zelo prijeten dodatek je funkcija vibracij, ki dodaja ostrino občutkov procesa igre. Kaj še reči o zgoraj omenjenem Turbo načinu, ki omogoča upravljanje znaka v strelec veliko bolj priročen in učinkovit. Ločeno je vredno povedati o pokrovu krmilne palice, ki je gumirana. S tem dosežete učinek stiskanja, tako da igralna konzola ne bo zdrsnila v vaše roke. Prav tako je treba omeniti valovito površino odtokov za še večji oprijem in ergonomsko obliko krmilnika, zaradi česar boste zelo udobno ne samo držali igralno palico v rokah, temveč jo uporabljali tudi v procesu igranja.

Cene

Pomembno je posebej omeniti ceno Defender Game Racer X7, saj je to ena glavnih prednosti te naprave. Veliko igralcev je vredno veliko bogastva, zato ljudje mislijo, da je bolje, če se še naprej igrajo z miško in tipkovnico, da ne bi porabili za tako veliko vsoto. Toda v resnici boste potrebovali manj kot tisoč rubljev za nakup tega modela. V večini trgovin je cena za ta model med 900 in 1.000 ruskih rubljev. Na žalost, v zadnjem časuIskanje takega gamepada ni enostavno, saj v mnogih trgovinah ni na voljo, če pa imate srečo, da ga vidite, se prepričajte, da ga kupite, saj tega nakupa ne boste obžalovali.

Ocene

Recenzije o Defender Game Racer X7 na internetu so zelo raznolike in številne, večina od njih pa je pozitivnih, tako da jih lahko brez dvoma kupite. Ampak, če še vedno potrebujete nekaj dokazov, potem v tem članku boste našli glavne točke povratne informacije na gamepad, tako pozitivne kot negativne. V svojih povratnih informacijah uporabniki igralnega sistema v glavnem izkoristijo svojo prednost za beleženje svoje nizke cene in visoke kakovosti za tako ceno. Ugotavljata resnično učinkovito in prijazno kritje ter podporo vseh iger ter popolno odsotnost dodatnih nastavitev. Če ste pozorni na nekatere slabosti, ki jih morate vedeti pred nakupom, lahko vključite nekoliko tesne vzvode (odbijači in ojačevalci), pa tudi preveč občutljive odtoke. Poleg tega nekateri ljudje ne marajo dolžine kabla, ki je malo manj kot dva metra.

Sklepne ugotovitve

Torej bi morali porabiti denar za ta igralni zaslon? Vsekakor je vredno, saj je ena izmed najboljših v smislu cene in kakovosti. Problem je lahko v tem, da ga v Rusiji ni lahko najti. V drugi pa je to odlična možnost za zahtevne igralce.

Sorodne publikacije