Minecraft: Sistemske zahteve za igro

Minecraft je ena izmed najbolj priljubljenih iger zadnjega časa, in če je še niste igrali, potem morate res poskusiti. To je projekt v peskovnem žanru, to je "peskovnik". To pomeni, da v tej igri ni nobenega posebnega namena, ni zapleta - vaš lik se preprosto znajde sredi sveta iger in mora preživeti, se boriti s svojimi nasprotniki, pridobivati ​​hrano in ustvarjati orodja in orožje zase. Ta igra je narejena v minimalističnem slogu, kar pomeni, da nima osupljive grafike, ki zahteva izjemno zmogljivost vašega računalnika. Vendar pa vam svetujemo, da se naučite sistemskih zahtev Minecraft, da se prepričate, ali vaš računalnik lahko prenese obremenitev. Za razliko od večine računalniških iger v primeru tega projekta ne obstajata dve vrsti zahtev (minimalne in priporočene), ampak kar pet. Vsak od njih se bo obravnaval ločeno in ko boste prebrali ta članek, boste lahko razumeli, ali vaš računalnik ustreza sistemskim zahtevam Minecrafta in, če je tako, kateri kategoriji.

Minimalno

Minimalne sistemske zahteve Minecrafta so izredno nizke, zato jih ne morete posebej skrbeti. Pri minimalnih nastavitvah bo ta igra praktično za vse. Potrebujete le 256 megabajtov RAM-a, kot tudi grafično kartico, ki ima vsaj 64 MB video pomnilnika. Kot lahko vidite, so zahteve zelo nizke in če upoštevate dejstvo, da za igralne podatke potrebujete le štirideset megabajtov, lahko mirno namestite igro. Hkrati pa morate razumeti, na kakšni igri boste igraliMinimalne nastavitve, ne boste mogli namestiti modsov in dodatkov, in skoraj ne boste mogli igrati prek omrežja. Zato ne bi smeli skrbeti za to točko sistemskih zahtev Minecraft, bolje je, da gredo v obravnavo drugih kategorij.

Sprejemljivo

Če želite igrati ta projekt, morate vedno paziti na najnovejšo različico. Minecraft se nenehno posodablja in nove igre se pojavljajo skupaj z igro nadgradnje. Seveda najnovejše različice verjetno ne bodo dovolj dobre do minimalnih in sprejemljivih zahtev, če pa nimate zmogljivega računalnika in imate dostop do stare različice igre, potem morate vsekakor prebrati ta odstavek. Navsezadnje boste potrebovali le 512 megabajtov RAM-a in 128 megabajtov video pomnilnika, kot tudi približno 100 megabajtov, da boste lahko shranili in slišali zvoke (kar ne bo, če izberete minimalne zahteve).

Priporočeno

Najnovejša različica Minecrafta priporoča, da imate računalnik z veliko resnejšo konfiguracijo, kot je opisano v prejšnjih odstavkih. Najmanjša količina RAM-a, ki je navedena v priporočenih zahtevah, je en gigabajt. Kar se tiče grafične kartice, mora biti opremljena z vsaj 256 megabajti pomnilnika. No, seveda, ne pozabite na prostor na trdem disku, ki mora biti vsaj 150 megabajtov. Vendar pa je to zadnja možnost, pri kateri lahko to storite z majhno količino prostega prostora na trdem disku. Minimalne sistemske zahteve vztrajajo, da imate tudi 40 megabajtovpriporočeno - 150 megabajtov. Toda v sodobnem svetu je to zelo majhen znesek, zato se morate še vedno držati zadnjih dveh točk, če želite uspešno začeti to igro, se zabavajte ob zabavi z drugimi igralci na strežnikih za več igralcev in namestite različne spremembe, ki, mimogrede, zmožen dati tej igri veliko bolj privlačen videz, če vam ni všeč minimalistične kocke.

Dobro

Dobre sistemske zahteve za igro Minecraft - to je precej čudno ime, vendar je uradno, zato ni smiselno izpodbijati. In te zahteve prvič kažejo, da boste morda potrebovali veliko prostora na trdem disku, vsaj en gigabajt pomnilnika. Kar zadeva OPERATIVNI pomnilnik in grafično kartico, postane situacija vse bolj resna, saj potrebujete vsaj dva gigabajta RAM-a in 512 megabajtov video pomnilnika.

Optimalna

No, zadnja točka so optimalne zahteve. Če se želite izogniti kakršnim koli težavam pri izvajanju te igre, potem morate sprostiti dva in pol gigabajtov prostega prostora na disku, dobiti vsaj 3 GB RAM-a in kupiti video kartico, ki ne bo video pomnilnik. manj kot en gigabajt.

Sorodne publikacije