Kje so ohranitev Assassins Creed 2: Kako najti?

Assassins Creed 2 - Drugi del akcijske igre na prostem od tretje osebe. Kot pri prejšnji igri, kot tudi pri vseh projektih Ubisofta, je ta akcija izvedla sistem ohranjanja po izvedbi ključnih misij. Lahko so načrtovanje nalog, iskanje pogledov in tako naprej. Če želite premakniti napredek iz enega računalnika v drugega, je dovolj, da veste, kje je Assassins Creed 2 shranjeno in premaknjeno.

Shranjevanje na licenco

Če uporabljate licenčno kopijo igre iz trgovine Steam ali podobno spletno stran, bo vse zadržanje povezano z vašim računom. Ko zamenjate računalnik, se morate prijaviti z uporabniškim imenom in geslom, nato znova prenesti igro in uživati ​​v prehodu. Če je piratska zbirka, je treba shraniti datoteke v ustreznih imenikih na trdem disku.


Kje iskati?

Najdite shranjene datoteke iz te igre je preprosto. Dovolj je, da sledite navodilom. Najprej morate odpreti sistemsko particijo trdega diska in omogočiti prikaz skritih datotek in map. To storite tako, da v Raziskovalcu izberete zavihek »Pogled« in potrdite polje poleg »Skrite postavke«. Zdaj, da bi našli imenik, kjer je shranjen Assassins Creed 2, morate odpreti imenik Uporabniki ali "Uporabniki". Nato pojdite v mapo z imenom računa. Odprite imenik AppData ali Application Data. Zdaj pojdite na roamingUbisoftAssassin's CreedSaved igre. Tukaj soPrihranki vse datoteke, ki so v igri v tem trenutku. Vsaka datoteka z zemljevida, opt in sav z enakimi imeni, ki so odgovorni za vsak profil. V meniju lahko ustvarite do treh profilov, vključno kopiranje tuj shrani mapo, ki jo vsekakor morali zamenjati eno od obstoječih. Zdaj veste, kje so ohranjanje Assassins Creed 2. prihrani se lahko prenese iz katerega koli igralnem mestu in kopira v določenem imeniku.
Če so ohranjanje Assassins Creed 2 "mehanike", hekerji in drugimi SKIDROW ne spreminja, odvisno od tega, kaj programerji ne poči prostega igranja. Najbolje je, da namestite ohranjanja s prehodom glave. Tako da lahko začnete igrati neodvisno od kakršnih koli parcele točke. Pravkar zaženete igro in izberite najbolj priljubljenih epizode.

Sorodne publikacije