"Black Bulldog" - darilni tank iz Vargaminga

V igri World of Tanks se pogosto zdi, da tanki pomagajo igralcem na kmetiji. To je vrhunska tehnologija, ki je zelo priljubljena. Zahvaljujoč temu lahko igrate in zaslužite srebro in se ne bojite, da bo denar prenehal veljati in ne bo celo dovolj za kartuše. Najpogosteje igralci raje kupujejo premijske cisterne 8. stopnje za pravi denar. To je predvsem posledica dejstva, da je ta raven najbolj udobna za igro. Tudi rezervoarji 8. stopnje zaslužijo veliko več, čeprav so med njimi tudi tisti, ki ne kažejo poklica. Pri izbiri morate skrbno preučiti vse kazalnike. In seveda morate izbrati rezervoar v svojem slogu igre.


Darilo za turnir

"Črni buldog" - rezervoar, ki je bil predstavljen vsem igralcem pred svetovnim prvenstvom v Varšavi aprila 2016. Ekskluzivna razvojna družba M 4190 GF je izšla v čast velikemu finalu. V dveh tednih je ta lahki tank kupil na stotine igralcev. Res mu je bilo všeč veliko zvestih igralcev, še posebej tistih, ki imajo radi ta razred tehnologije.

Posodobitev

Mnogi poznajo slavnega ameriškega "svinjca" na ravni 7 - M41A1 Walker Bulldog. Ta rezervoar je zelo priljubljen. Razlog za to ni le dejstvo, da so v igri ljubitelji ameriške veje. Prav tako pritegne osmo stopnjo - T49, ki slovi po visoko eksplozivnem topu. Po drugi strani pa je "Black Bulldog" tank, ki je postal skoraj absolutna kopija ameriškega. Ampak zunaj je. Tehnične značilnosti so nekoliko drugačne.

Nemška kopija

Za razliko od Walker Bulldoga M41A1, M 4190 GF ni samo na ravnizgoraj, vendar v drugi smeri študija, čeprav to ni potrebno črpati tudi nemški tank premiumnyy. Postal je posodobljena različica LTshky raven 7.


Zunaj instrument lahko opazimo spremembe, ki je spremenila kalibra 76 mm do 90 mm, ter hkrati postali krajši s 425 mm.

Primerjava

Da bi končno razumeli, kaj "Črna Bulldog" rezervoar, katerega značilnosti zdaj menijo, da se v primerjavi z ameriškim LT. Vse, kar bi bilo pošteno, boste morali sprejeti Walker Bulldog top-end tok. Torej, kljub temu, da so zunaj teh cistern zelo podobni, njihova teža je drugačna: v Nemčiji - 1100 CP, in ameriški LT - toliko kot 1548 HP. Teža, pregled in komunikacije razpon enaka 26 ton, 400 in 745 metrov oz.
posadke tudi enaka. Znotraj sedijo dva tanka, enega poveljnika (radijski operater), gunner, voznik in zaryazhayuschemu. Mobilne naprave tudi skoraj enaka. Ameriški tank malo močnejši - 50 litrov. c. Ker je "Black Bulldog" - je rezervoar, ki očitno je popolna kopija ameriškega RT Book enak trup kot "ameriški buldog". Lobi je njihova 25 mm, ki nosi 25 mm in 19 mm krme. Tudi prav rezervacij stolpi: čelo, stranice in krmi 25 mm.

Razlike

Glavna razlika, kot je bilo že omenjeno, pištolo. Nemški tank ima 90 mm kaliber, ameriška - 76 mm. V nemškem boekomplekte v 46 krogih, ampak v "buldog" ZDA toliko, kot 65. Izguba prime-tank pri penetracije 240/240/320 HP 182/250/102 mm. V minuti lahko stroj lahko dal skoraj 2200poškodbe
Ameriška cisterna je nekoliko nižja. Seveda je to povezano s stopnjo tehnologije in seveda, ker ni predtoček. Walker Bulldog ima 150/150/185 HP pri perforaciji 175/210/38 mm. V minuti lahko povzroči skoraj 2.100 poškodb.

Igranje

Ko govorimo o igri na M 4190 GF, je treba pregled opraviti ne le na TTX-u, temveč tudi na igranju tega stroja. V bitki se je treba zanašati na prednosti rezervoarja: njegovo odlično dinamiko, hitro informiranje o pištoli, dobro škodo na minuto in tudi precej udobno okvaro roke. Od slabosti nemškega "buldoga", je povprečna natančnost, majhno strelivo, kot za Leningrad, dragih zlatih lupin in velikih velikosti lupine sama.
Kot lahka cisterna se lahko polni v aktivno svetlobo, potem pa je treba pošiljatelja zmanjšati, tudi s pomočjo stabilizatorja za vertikalno orientacijo, da se zmanjša širjenje med eksplozijami in seveda poveča pregled. Za pasivno svetlobo je potrebno opremiti priklopljeno mrežasto mrežo, namestiti stereotubno cev in izboljšati prezračevanje.

Rezultati

Trenutno se Black Bulldog M 4190 GF lahko kupi v premium trgovini. Malo verjetno je, da bodo zanj obstajali kakršni koli ukrepi ali naloge. Zato, kdo ni imel časa, da ga kupi, bo zato moral črpati ameriško alternativo. Čeprav Walker Bulldog ni posebej smešen, vendar igranje v obeh avtomobilih ni drugačno. Darilni rezervoar je bil za neizkušene igralce zelo težak. Zahteva posebno taktiko. Ne more leteti od prvih minut do sredine zemljevida in ga uničitinasprotnikov Potrebno je vedeti trenutek, ko je "firefly" varen za nadzor nad celotno kartico.

Sorodne publikacije