Xiaomi Mi Note 2 pametni telefon: pregledi

Telefon, o katerem bomo govorili kasneje v tem članku, je eden izmed najbolj priljubljenih. Vsi kupci želijo hitro preskusiti napravo in izraziti svoje vtise. Naprava je zanimiva in ne razočara lastnikov. Upoštevajte tehnične značilnosti, značilnosti in pregled Xiaomi Mi Note 2.

Značilnosti

Oblika faktorja monoblok telefona. Ohišje je izdelano iz aluminija in stekla. Operacijski sistem predstavlja osnovna lupina na podlagi "Android 6". Nabor čipov Qualcomm. Poganja 4 jedra. Notranji pomnilnik je odvisen od sprememb, največjega - 128 GB. Uporaba zunanjega pomnilnika je prepovedana. RAM je 6 GB. Podpira brezžične, bluetooth in NFC funkcije. Zaslon ima diagonalo 57 palcev. Zaslon ima zaščitni in oleofobni premaz. Sprednja kamera ima ločljivost 8 MP, glavna - 225 Mp. Vgrajeni navigacijski moduli in veliko senzorjev. Akumulator, ki ga ni mogoče odstraniti, z zmogljivostjo 4070 m. Naprava tehta 166 gramov. Mnenja o Xiaomi Mi Note 2 in njenih pozitivnih lastnostih.Značilnosti in povratne informacije o videzu

V svojih pregledih so kupci navdušeni nad videzom naprave. Vendar je treba opozoriti, da ideja pripada ne dani proizvajalec, in južno korejski "Samsung". V njegovih izdelkih so bili pregledani osnovni elementi oblikovanja. Mnogi kupci v svojih pripombah opozarjajo, da pametni telefon še zdaleč ni podoben napravi Galaxy C7. Toda celoten vtis naprave ni pokvarjen. V ocenah za Xiaomi Mi Note 2 (64Gb Black) tadejstvo praktično ni omenjeno.


Kaj sporočajo stranke? Predvsem je prišla na misel ideja o ukrivljenem zaslonu. On je popolnoma "vstal" v primeru, ne izbočene in ne zapušča spredaj. Na robovih lahko opazite rahlo upogibanje. Lastniki ugotavljajo, da je tehnologija prikazovanja izvedena bolj kot dobro - izključeni so napačni pozitivni rezultati. Veliko kupcev je opazilo kakovost uporabljenih materialov. Steklo in aluminij omogočata ohranjanje lepega videza, tudi pri padcu z majhne višine. Med taktilnimi stiki, kot so opazili lastniki, ustvarja občutek keramike. Na splošno se je zasnova zbrala za vsakogar: lepa, sveža in svetla. Napravo uporabljajte udobno.

Ocene o sestavih in osnovnih elementih

Poleg veličastnega videza, številne pripombe na telefonu govorijo o ergonomskih značilnostih. Mnenja lastnikov Xiaomi Mi Note 2 pojasnjujejo, da je zamisel o vgradnji bralnika prstnih odtisov in dveh dodatnih gumbov pod zaslonom dober. Razvijalec je dodal tudi točko osvetlitve ozadja. Leva tipka je odgovorna za vračanje in tista na desni bo odprla najnovejše aplikacije. Vsi komentatorji opažajo eno prednost - njihov namen se zlahka spremeni v nastavitvah naprave. Poleg dobrih vtisov lastniki opisujejo tudi negativne izkušnje interakcije. Odklepanje je neprijetno, še posebej, ko prvič, dokler ni oseba navajena. Če želite to narediti, morate najprej pritisniti gumb Domov in nato uporabiti svojeprst na senzor. Na vseh drugih točkah ljudje ne najdejo pomanjkljivosti.

Pregledi uspešnosti

Telefon deluje na lanski procesor, zato njegova zmogljivost ni visoka. In ocene o Xiaomi Mi Note 2 to potrjujejo. Kupci v komentarjih opozarjajo, da se igre in aplikacije popolnoma raztezajo, vendar se naprava močno segreje. Slednji dejavnik ni privlačen za večino lastnikov, poleg tega pišejo, da se temperatura dviguje ne glede na to, v čem se ukvarja uporabnik. Dovolj je, da začnete brskati s trakom "Twitter" ali brskati po straneh v brskalniku - telo se bo takoj začelo segrevati.

Mnenja o samostojnem delu

Vsi kupci v pregledih o pametnem telefonu Xiaomi Mi Note 2 ugotavljajo, da je polnjenje hitro. Počakaj dve uri. Še posebej zanimivo lastniki izvedli poskus, ki je postalo jasno, da v pol ure naprava napolni do 40%, in v 60 minutah - za 75%, po 15 urah - 95%. Kapaciteta baterije je odlična za vse kupce brez izjeme. Vendar je treba takoj reči, da ni potrebno računati na 17 ur neprekinjenega aktivnega dela. Z maksimalno svetlostjo zaslona naprava ne traja več kot 360 minut - vsi uporabniki jo prijavijo. V stanju pripravljenosti telefon zniža približno 5% čez noč.

Recenzije fotoaparatov

Lastniki Xiaomi Mi Note 2 (64Gb) v pregledih ugotavljajo, da so fotografije med vsakodnevno fotografijo odlične. Ostrina, ravnovesje beline, ostrenje so vse prednostitelefon. Tudi kupci so opazili, da v slabem vremenu kakovost trpi. Kaj pravijo lastniki o nočnih posnetkih? Na žalost je naloga fotografiranja v večernih urah ali celo ob pozni uri precej zapletena. Okvir se lahko izkaže za preveč temen, čuden, vendar preveč prekrivan. Najuspešnejše fotografije. Splošne ocene o fotoaparatu Xiaomi Mi Note 2.
Videoposnetek je posnet kot 4K. Uporabniki opazijo prisotnost stabilizacije in osemkratno povečavo. Streljanje je preveč občutljivo na svetlobo. Svetlost lahko zelo hitro skoči, še posebej, če se operater premakne. Izpostavljenost se samodejno spreminja. Sprednja kamera, po presojah, vam bo omogočila, da naredite dobre fotografije čez dan. Včasih se lahko pojavi zamegljenost fotografije, vendar je to redkost. Ko govorimo na splošno, lastniki pustijo pozitivne povratne informacije o kamerah. Edina slaba stran je streljanje ponoči.

Rezultati

Za ves čas uporabe potrošniki ne zahtevajo pozornosti sogovornikov. V 90% komentarjev o Xiaomi Mi Note 2 priporočite napravo za nakup. Kakovost zvoka je odlična, tako med klicem kot tudi med poslušanjem glasbe. Raven je konkurenčna. Kupi ta telefon v uradni trgovini lahko za 35 tisoč rubljev. Na internetnih bolšjih trgih različica 6/128 GB resnično kupujejo za 30 tisoč, treba je opozoriti, da je ta telefon eden redkih, ki nima dodatne oznake za pošiljanje iz Kitajske. Stroški so ustrezni. Med najresnejšimi konkurenti bi morali omeniti napravoZTE Nubia Z11. Na zaslonu ni okvirjev. Dimenzije so manjše, uporabniki raje imajo ta telefon. Če pogledate lastnikove ocene, potem lahko drugega konkurenta imenujemo kitajska naprava Meizu PRO 6+. Vredno telefon dražji: različica 128 GB doseže 40 tisoč rubljev v uradnih trgovinah. Toda cena je upravičena. Opazi se najboljša kakovost prikaza. Toda RAM je manj. V svojih pregledih, lastniki opozarjajo, da so telefonu všeč veliko. Impresivna oblika, zmogljiva baterija, hitra funkcija polnjenja. Prikaz ukrivljene oblike. Delovni čas je visok in dimenzije so primerne za vsakogar. Ta naprava je enostavna za uporabo, prikazi ostanejo dobri. Takoj se pri prvem pregledu izkaže, da telefon spada v visoko cenovno kategorijo. Ampak slabosti tega pametnega telefona ni prikrajšan. Na primer, koti gledanja so slabi, slika pa je v nagibu močno popačena. Ta pomanjkljivost za številne potrošnike je pomembna. Vendar pa ga splošni vtis uporabe pripomočka ne pokvari.

Sorodne publikacije