Pomivalni stroj Indesit DSG 0517: pregledi

Pomivalni stroj Indesit DSG 0517 že dolgo pridobi popularnost med kupci. Odlikuje ga vrednost in kakovost izvedbe. Zakaj vse prenehajo uporabljati tovrstno tehnologijo? Pranje posode ročno zahteva čas in napor, poleg tega pa vam naprava prihrani denar na vodi. Občasno lahko pride do nepredvidenih okoliščin, ki povzročijo okvaro stroja. Poskušajo preprečiti ali popraviti sami sebe. V tem članku bomo pregledali vse funkcije in okvare naprave.


Na kratko o značilnostih

Vsi kupci bodo zainteresirani za pregled značilnosti naprave, zato bomo predstavili glavne med njimi. Dimenzije naprave: 85 x 60 x 45 cm (višina, globina in širina). Ta enota je na voljo samo v eni barvni rešitvi - bela. Oprema porabi okoli 1670 W električne energije. V enem ciklu lahko stroj umije do 10 kompletov posod. Stopnja energetske učinkovitosti je visoka. Eno uro porabi približno 101 kW. Raven hrupa pomivalnega stroja Indesit DSG 0517 med delovanjem je 53 dB.
Upravljanje je predstavljeno kot mehanski in z elektronskim programom. Vgrajeno pet načinov pranja. Poleg tega sta vgrajena in pomoč za izpiranje. V hitrem načinu se postopek izvaja pri 35 °, v normalnem - pri 55 °, v intenzivni - pri 70 °. Naprava je dodatno opremljena s funkcionalnim programom, ki je odgovoren za pospešeno pranje. Isti model je popolnoma zaščiten pred puščanjem. Dobila ga jeindikatorje, ki vam omogočajo, da razumete, kateri način je aktiviran. Oprema ima polje za nastavitev višine. Vgrajen koš za smeti, v katerega postavite jedilni pribor.


Vključitev in uporaba

Za uporabo stroja morate upoštevati določen akcijski načrt. Odprite pipo z vodo, počakajte, da se naprava vklopi, in vsi indikatorji na nadzorni plošči zasvetijo. Nato odprite vrata, vzemite razpršilnik in nalijte detergent. Po tem morate zložiti vse posode in zapreti aparat. Zdaj lahko izberete delovni program in poberete vse potrebne dodatne funkcije. Zagon sistema se izvede po kliku na tipko "Start". Ko je stroj zaključen, se vklopi žarnica z besedami "End". Nato morate zapreti žerjav, izklopiti napajalni kabel in pomivalni stroj.
Priporočljivo je, da po jedi dobite po 10 minutah. V tem času se bo stroj ohladil. Iztovoriti ga je treba iz spodnje košare. Razumeti je treba, da če je bil izbran napačen program, ga je mogoče spremeniti, če je stroj začel delovati pred nekaj minutami. Poleg tega je v procesu pranja možna uporaba posode. Da bi dobili najboljši rezultat, izberite drago in kakovostno pralno sredstvo in izberite pravilen odmerek. Ne smemo pozabiti, da ogromna količina te kemije ne bo izboljšala kakovosti pranja, ampak bo le onesnažila zrak.

Pravila

Da bi se izognili poškodbam pomivalnega stroja, bo navodilo za Indesit DSG 0517 pomagalo razumeti kodo napake).pravila Najprej morate izbrati samo detergent, ki je bil ustvarjen za pomivalni stroj. Uporaba tega, kar je namenjeno za ročni postopek, je prepovedana. Ko stroj konča s pranjem, morate preveriti, ali je ostala pena. Če je tako, je bil detergent uporabljen v presežku.

Nalaganje smeti

Če voziček ni pravilno napolnjen, stroj pogosto preneha delovati. Da bi preprečili takšne težave, morate pred nalaganjem posod odstraniti vse ostanke hrane. Po tem se prepričajte, da so vsi pripomočki nameščeni pravilno in enakomerno. Nujno je treba paziti na dejstvo, da se rezila prosto vrtijo.

Kako prenesti?

Spodnja košara je izdelana tako, da se dajo lonci, nape, krožniki, solatni prelivi in ​​tako naprej. Če je katera od naprav velika, jo postavite nad košaro. Namakalni sistem je nameščen zgoraj, zato kuhinjska posoda, ki je bila nameščena, ne otežuje njenega dela. V košari so posebni pritrdilni elementi, kjer je potrebno namestiti žlice, vilice in podobno. Te police so drsne. Nastavljene naprave morajo biti ostre robove navzdol ali položene v vodoravni položaj.
Za lahke jedi s posebno krhkostjo je zagotovljena zgornja košara. Da bi bila očala, skodelice, solatne sklede, ponve in ponve majhnih velikosti pravilno nameščena, je proizvajalec predvidel ureditev te police. Prilagoditve je treba opraviti brez obremenitve, saj je postopek lahko precej zapleten. Poleg tega je košaradvigniti in spustiti z obeh strani hkrati.

Katere jedi ne morejo prati?

Obstaja seznam orodij, ki so prepovedana za pranje v stroju. To je plastična posoda, ki ne vzdrži visokih temperatur. Prav tako so neprimerni leseni aparati in tisti z majhnimi vložki iz tega materiala. Če so na posodi lepljene komponente, jih ne smete prati v stroju. Prilagoditve iz starodavnega srebra, bakra, kositra, porcelana in ročno poslikane ne smejo biti nameščene v napravo.
Obstaja rahla barva. Sodobna srebrnina je umivalnik, čiščenje pa naj se izvaja samo v občutljivem načinu in zagotovite, da naprava ne velja za druge naprave.

Nega pomivalnih strojev: pregledi

Uporabniki svetujejo: Da bi pomivalni stroj trajal čim dlje, je potrebna ustrezna nega. S tem boste preprečili okvaro. Kupci v pregledih opozarjajo, da je treba žerjav blokirati po vsakem postopku, tako da ni bilo puščanja. Pred začetkom vzdrževanja in čiščenja zanke izvlecite vtič iz vtičnice. Če stroj ni bil vklopljen dlje časa, je treba pred pranjem posode izprazniti, tako da se postopek pranja ponovno vzpostavi. Za čiščenje nadzorne plošče in drugih zunanjih delov stroja morate uporabiti posebno krpo. Mora biti mokra in mehka.
Uporabniki upoštevajo dejstvo, da so abrazivni detergenti prepovedani, tako kot druga topila. Če obstajada je treba odstraniti madeže s površine komor, morate uporabiti krpo, ki je predhodno namočena s kisom. Z vlažno gobo morate občasno očistiti ročaj vrat in vse kapacitete. Ko vrata mirujejo, mora biti odprta, zato zrak ne bo stagniral. Zunanja hrana se lahko zlahka drži lopate. To pomeni zapleten odtok vode. Zato je treba preveriti stanje namakanja in jih po potrebi očistiti. Uporabite krtačo, ki ne bo opraskala delov. Vsi namakalni sistemi se odstranijo. Kaj morate storiti, da bi jih dobili? Najprej morate spustiti nižje namakanje. Če je potrebno odstraniti zgornji del, potem morate odviti matico. Narejena je iz plastike in jo zavrtite v nasprotni smeri urinega kazalca. Če vodovodna napeljava ni bila uporabljena dlje časa ali če je bil zamenjan sistem za dovajanje tekočine, je treba preveriti, da je prozorna. Če tega pravila ne upoštevate, lahko stroj hitro izgubi delovanje zaradi zamašitve filtra. Slednji je sestavljen iz treh delov, ki opravljajo svoje funkcije. Prva očisti vodo, druga očisti hrano, tretja pa obnovi kroženje vode. Filtre je treba občasno očistiti. Kako? Uporaba krtače ni potrebna iz kovine, ampak jo je treba oprati pod tekočo vodo. Za začetek izklopite dovod tekočine do naprave, nato odvijte vtič na koncu cevi. Filter se prosto odstrani in očisti pod curkom. Po pritrditvi naprave je potrebno znova zategniti del iz cevi. Pranje posode brez filtra je prepovedano.
V bistvu so uporabniki zadovoljni s takim nakupom kot pomivalni stroj Indesit DSG 0517. Med prednostmi te tehnologije sodijo:
 • poceni;
 • kompaktna (odstranljiv pokrov);
 • popolno pranje posode, otroške igrače;
 • prihrani vodo;
 • brez hrupa;
 • ima pet programov.
 • Rezultati

  Ta tehnika dobi veliko pozitivnih ocen, tako da vam ne bo treba dvomiti v njeno delo. Da bi pomivalni stroj Indesit DSG 0517 zaščitili pred napakami, morate upoštevati vsa zgoraj opisana pravila. Lepa uporaba!

  Sorodne publikacije