World of Tanks - minimalne sistemske zahteve za igro

World of Tanks (World of Tanks) je priljubljen arkadni simulator za več igralcev v realnem času. Dejanje v igri poteka med drugo svetovno vojno in vpliva na države članice, kot so Zveza sovjetskih socialističnih republik (ZSSR), Nemčija med nacističnim režimom, Združene države (ZDA), Francija, Kitajska, Japonska in Združeno kraljestvo.

O igri

Igralci so razdeljeni v dve ekipi po petnajst ljudi in se bori drug proti drugemu. Bistvo vseh misij je v bistvu dokončanje uničenja sovražnih tankov. Čeprav je zgodovinska postavitev osnova igre, ne reproducira dogodkov, ki so se pravkar zgodili. Tako lahko pogosto vidite urnik ekip, na katerih so na eni strani tanki teh držav in strank, ki so bile v resničnem konfliktu. Prav tako pogosto obstajajo modeli rezervoarjev, ki nikoli niso bili uradno sproščeni v resničnem življenju.

Razvijalci "World of Tanks" namenjajo veliko pozornosti tehnični zanesljivosti bojnih enot. Temeljito premišljen in razvit videz strojev ter postavitev zunanjih in zunanjih agregatov. Vendar pa je vredno spomniti, da WoT ni veljaven simulator, zato je veliko funkcij prilagojenih igri. Bitke so hitre in epske, tako da je dinamika igranja res impresivna. Prosti dostop omogoča privlačnost World of Tanks v očeh številnih igralcev. Želite postati eden izmed njih in opraviti svojo prvo nepozabno bitko? Potem se, da bi začeli, spoznalipriporočene nastavitve in sistemske zahteve.

Minimalne sistemske zahteve za igro World of Tanks: operacijski sistem

Za mnoge sodobne igre postane odstranjevanje podpore za veliko število operacijskih sistemov (operacijskih sistemov) običajno. Ali bo takšen trend oviral zagon World of Tanks? Na srečo je stanje veliko boljše - zahteve sistema WoT nimajo omejitev za operacijski sistem. To pomeni, da igra teče gladko na vseh oknih (in celo na Vista). Ali to pomeni, da so razvijalci naredili veliko darilo za svoje občinstvo, tako da so izpostavili podobne minimalne sistemske zahteve za World of Tanks? Ne ravno tako. "World of Tanks" je bil prvič izdan leta 2010, ko se takšne značilnosti niso zdele dolgo zastarele, vendar so bile standardne.

Priporočeni procesor

Zdaj, ko smo se sprijaznili z letom sprostitve igre, ne bi smeli pričakovati izjemno visoke zahteve za železo. Vendar pa bo prisotnost dobrega računalnika omogočila ne samo uživanje v WTT brez kakršnih koli težav, ampak tudi v vsem svojem sijaju. Če vas zanimajo le minimalne sistemske zahteve za svetovne rezervoarje, bi bil za udobno igro primeren 22GHz dvojedrni procesor. To ni tako zahtevno, zato lahko ta procesor privošči skoraj vse igralce. Za podporo učinkovitosti priporočamo zamenjavo obeh jeder s štirimi (časovna frekvenca lahko ostane nespremenjena).

O RAM-u

Številne sodobne igre zahtevajo povečan RAM - včasih do 8 GB. V primeru "The World of Tanks" za vasni treba teči do najbližje računalniške trgovine za novega - dva gigabajta bo dovolj. Vendar se zavedajte možnih obremenitev strežnika, ki lahko vodijo do neželenih nevarnosti in upočasnitev padcev. Če želite pogosto igrati na spletu, je najbolje, da bodite pozorni na priporočene sistemske zahteve, ki jih lahko najdete na uradnem spletnem mestu WoT. 4 GB RAM-a bo poskrbel za popolno odsotnost kakršnih koli težav, tudi na najbolj prenesenih strežnikih.

Vprašanje grafične kartice

Kot smo že povedali, je svet zabojnikov zelo dober, čeprav je bil projekt izdan leta 2010. Za normalno delovanje potrebujete grafično kartico z enim gigabajtom pomnilnika. Ampak še vedno, je zaželeno, da imajo dodaten gigabajt, ki bo pomagal, da uživajo vse slikovite poglede slike in igre proces.

Zaženite "World of Tanks" na prenosnem računalniku

In kaj storiti, če imate raje stacionarni računalnik nekaj drugega? Za takšne primere so razvijalci določili minimalne sistemske zahteve za World of Tanks za prenosni računalnik. Sodobni trg ponuja veliko izbiro pri izbiri ustrezne opreme. Da ne bi naredili napak pri nakupu, bodite pozorni na naslednje značilnosti: prisotnost dvojedrnega procesorja, RAM v višini 4 GB video kartice z 512 megabajti. Te zahteve so minimalne.

In kaj je maksimum? V tem primeru bo ustrezal procesor s štirimi ali osmimi jedri. Količina RAM-a mora biti 8 GB, grafična kartica pa 2 GB. To je s takimi značilnostmiPrenosni računalnik lahko v celoti uživate v igri v WoT, kar pomeni, da vse nastavitve dosežete. Razumeti v količinah, seveda, je vredno, vendar le pravi model naprave bodo lahko uporabljali najbolj kompetentno razpoložljivih virov. Procesor za prenosni računalnik je zaželeno imeti iz serije Intel - Intel Core. Tak procesor si bo v procesu igre zelo obetal in bo lahko brez najmanjšega problema zagnal World of Tanks. Kar se grafične kartice, potem je najbolj učinkovita možnost bo GeForce model serije 600700800 in kasnejše. Takšne grafične kartice omogočajo hitro obdelavo vseh dohodnih zahtevkov in stabilno delovanje pri najtežjih obremenitvah. Takšne značilnosti bodo še posebej koristne v velikih bitkah, saj običajno zavzemajo veliko sredstev. In končno, RAM linije DDR 3 je le vrsta železa, ki bo obravnavala vsako zahtevo za igro. Tak komplet je najprimernejši za zagon "World of Tanks" na avtocestah. Izbira nastavitev v igri ostane za vas.
Treba je omeniti, da prenosniki običajno nimajo zmogljivega hladilnega sistema. In njegova prisotnost bo zagotovo koristna. Zato je bolje kupiti stojalo, ki bo ohladilo vašo novo napravo in zagotovilo njeno stabilno delovanje. Tukaj so vse informacije, ki vam bodo pomagale narediti pravo izbiro pri nakupu igralnega prenosnika ali pri izbiri celotnega kompleta za osebni računalnik. Izberete minimalne sistemske zahteve World of Tanks ali maksimalno - vse je odvisnosamo iz vaših želja. Igraj in zmagaj!

Sorodne publikacije