Prenos naloge v igri "Witcher 3" - "Bratje v orožju"

Če vas zanima iskanje "Brothers in Arms" v Widgetu 3, bo kmalu končna bitka z najtežjim sovražnikom. Tsiri je najden in Wild Hunt pripravi ofenzivo proti Caer Morchen takoj po prihodu protagonista z dekletom. Zato je vredno zbiranja za zaveznike, kar pomeni to nalogo. V članku so opisani vsi načini sprejemanja in sprejemanja odločitve.

Pot do cesarja in vstopil

Če želite dokončati nalogo bratov v orožju v Widgetu 3, se obrnite na cesarja Emgyra v Nilfgaard. Rekel je, da je pripravljen, da se pridruži Ciriejevi obrambi, vendar pod njegovimi pogoji. Potrebuje ukaz, da poveljuje svojemu generalu. Od te čarovnice bo zavrnila, potem pa je potrebno iti še dlje.


V Welshovih zaveznikih lahko vzamete čarovniško Kaurus Mets. Da bi to naredili, morate pred njo imeti pet dosežkov in v iskanju »Za dobro znanosti« predati dnevnike Aleksandra ženski. Potem bi se strinjala, da gre na grad, kjer spada glavna bitka v igri.

Skellygie Islands

V nalogi "Brothers in Arms" v Widgetu 3 je vedno vredno obiskati otoke Skellig. Tukaj morate najprej pogledati obisk Druida Myszovure. Ta starec bo poslušal protagonista in se bo takoj strinjal, da bo pomagal v boju. Po zbiranju potrebnih sestavin, bo šel na določeno mesto. Stara dolžnost do babice Tsiri mu ne bo dovolila, da dekle vrne na svojo levo.


Potem je vredno pogledati Crash An Kright. Če ste pomagali otrokom med načrtovanjem, bi lahko vzpostavili prijateljski odnos z likom. V odgovoru na prošnjo za pomoč bo rekel, da ne more sam, ampak bo predstavil rezilo zimskega meča z zelo impresivnimi lastnostmi. Zadnji zaveznik je lahko v iskanju "Bratje po orožju" ("Witcher 3") Kerise. To se bo zgodilo, če jo je igralec prej podpiral pri opravljanju povezanih nalog in naredil lastnika otokov. Ženske bodo poslane Cahier Morchen Hjalmarju, Falan pa bo prišel z njim. Tukaj lahko pridete do zaveznikov iz Vigyja, če je bil prej shranjen.

Zbirka v Novigradu

Z nalogo "Bratje po orožju" v "Widgetu 3" je potrebno iti v Novigrad. Prvi zaveznik bo tukaj Triss Merigold, ki je zaljubljen v Geralta, toda pred tem je treba izpolniti dve njeni nalogi. Če se je uporabnik odločil, da ji bo naredil selektor, potem ga ne bo uspelo. Tudi ko bo Triss poslan v Covir, bo od tam vprašala Jennifer za grad.
Nato se preselimo v Vernon Roche in Bianco. To je dober prijatelj čarovnika iz drugega dela. Za pomoč pri nalogi "Eye to Eye", se dva od teh spretnih borcev strinjata, da gredo v Kairo Morchen. To je najlažji način, da dobite močne zaveznike, ne smemo pa zanemariti njihove pomoči. Potem lahko greš k Dietstreemu, vendar ne boš videl posebnega pomena v uredniku vodje obveščevalne službe. Vse zaradi tega, kar hoče govoriti samo, ko opravlja nalogo "Smrtna obsodba", tako pomagaj liku samo v denarno naložbovelikosti 1000 kron, ki jih je treba najti pred njim. Konec koncev, zakladnica ukradel Zhovtets in skril nekje.

Zbiranje v Novigradu, 2. del

V mestu Novigrad je mogoče pridobiti več zaveznikov kot na otokih Skellig v Widgetu 3. "Bratje po orožju" - ena izmed najbolj zanimivih nalog, ker kaže rezultat vseh prejšnjih volitev na ploskvi, in to se odraža v pogovorih z vsemi možnimi kolegi. Zoltan Khiva je izjema od pravil, ker je to zelo star Geraltov prijatelj, ki je bil še v prvem delu. Skupaj so prestali številne spopade, Red Man pa bo zagotovo šel v Caer Morchen, čeprav si bo sam prizadeval za nekaj koristi.
V pogovoru z čarovnikom bo zaprosil za pomoč v eni ne povsem pošteni igri v igri "Vijak". To je mini zabava v tem igralnem vesolju. Iskanje ne traja veliko časa, zato ga ne priporočamo. Khiva je bil zadnji možni zaveznik v Novigradu. Če ste sledili seznamu v članku, lahko varno obiščete Cair Morhen. Glavna stvar je, da se založite z vsemi napitki in se pripravite na težak boj z lovci in njihovim kraljem.

Povzetek

Nekateri uporabniki ne želijo dolgo trajati zaveznikov, zato je treba omeniti najpomembnejše osebnosti. Na tem seznamu so Keren, ki bo zagotovil dva močna vojaka, pa tudi Vernona z Bianco. Slednji se bosta pridružili šele po eni opravljeni misiji, ki ne zahteva velikih sredstev. Bolje je takoj povabiti Trisusa, ker bo nekako padla v ključavnico čarovnic, toda odДийкстром ni potrebno voditi pogovorov. Pomoč je minimalna in za to bodo porabljena sredstva. Od iskanja "bratov v orožju" do "Widgeta 3" - to ni zelo pomembna regija. Tukaj lahko sprejmete kolege samo Keiru Mets, vendar mora obstajati 5 misij, pa tudi predanih dnevnikov Aleksandra in, če je mogoče, ne Radovida. Treba je opozoriti, da bo podpora Jennifer in Triss kot čarovnika dovolj.

Sorodne publikacije