Kako ponovno zagnati iPad, če je zaklenjen?

Lastniki izdelkov "jabolk" se pogosto soočajo z dejstvom, da naprave prenehajo delovati v običajnem načinu brez vidnih razlogov. Vendar ni nujno, da proizvajalca ničesar grajate. Če govorimo o kakovosti, potem Apple v tej številki ni enak. Najpogostejše težave so povezane z dejanji uporabnika. Če ne morete ugotoviti, kako ponovno zagnati iPad, potem so najverjetnejši razlogi v tem, da je lastnik tehnologije naredil lastno preurejanje ali namestil zunanjo programsko opremo na tablico. V nekaterih primerih so med ponovnim zagonom pomembne posodobitve, zaradi katerih lahko pripomoček začasno visi.

Da bi ugotovili, kako ponovno naložiti iPad, je treba pojasniti vzroke težave. Upoštevati je treba tudi druge vidike nastale situacije.

Zakaj reboot Ipad

Potrebno je razumeti, da je kljub majhnosti naprave, tableta v veliki meri prenosni računalnik. Kot vsak drug računalnik ima tudi standardni "bootstrap". Vsaka, tudi najkakovostnejša elektronika včasih ne uspe brez očitnih razlogov.

Tablete iPad zelo redko visijo, vendar ta težava ni izginila in izdelki uglednega proizvajalca. V tem primeru zelo pogosto ni nič drugega kot ponovni zagon iPad-a, če je začasno ustavljen.

Vzroki za neuspeh

Takšno suspenzijo lahko povzročijo različni dejavniki. Na primer, ena od nameščenih aplikacij je lahko osnovnanepravilno delati. Najbolj redke so železne razčlenitve. Možno je, da se v ozadju izvajajo procesi, ki lahko upočasnijo sistem. V tem primeru lahko napravo ponastavite samo. Vendar pa vam ni treba iskati načinov za urejanje procesov prek upravitelja opravil. Pogosto je v naslednjih primerih potreben ponovni zagon:
 • Na zaslonu se prikaže prazen, črni ali bel zaslon.
 • Nič se ne zgodi, ko se dotakne tablete.
 • Programi nenehno "letijo".
 • V trenutnih razmerah ima vsak lastnik težave s tem, kako ponovno zagnati iPad. Navsezadnje je na standardnih prenosnih računalnikih na voljo priljubljena tipka "Reset", ki vam omogoča, da hitro zaustavite vse procese in jih znova zaženete. Ko gre za tablete, obstaja več možnosti za izvajanje takšnih manipulacij.

  Standardni ponovni zagon

  Ta metoda je najlažja. Kako znova zagnati iPad z gumbi? Zelo preprosto. Če želite to narediti, držite tipko, ki je odgovorna za vklop in izklop naprave za nekaj sekund. Nato mora zaslon pripomočka prikazati drsnik, ki označuje, da je naprava pripravljena za operacijo. Potrebno ga je držati desno in naprava vstopi v način za ponovni zagon. Ko je tablični računalnik izklopljen, je dovolj, da ga ponovno omogočite. Ko je operacija končana, bo pripomoček spet pripravljen za popolno delovanje.
  Toda kako ponovno zagnati iPad, če gumb ne deluje? Dovolj jeaktivirana naprava "Assisttive Touch". Omogoča nadzor nad pripomočkom z uporabo gibov.

  Trdi vnovični zagon

  V nekaterih primerih se tablični računalnik ne odziva na uporabniško manipulacijo. V tem primeru morate sprejeti strožje ukrepe. Potreben je trden zagon. To je bolj učinkovito. Preden ponovno naložite iPad, morate vse pomembne podatke shraniti na izmenljivem mediju. Po tej manipulaciji se lahko izgubijo.
  Za ponastavitev nastavitev morate pritisniti tipko Domov, ki se nahaja na sprednji strani naprave, in napajanje. Držite gumb približno 10 sekund. Po tem se mora logotip proizvajalca pojaviti na zaslonu naprave in pripomoček bo prekinjen.

  Temni zaslon

  Če se na monitorju prikaže samo črna, je mogoče, da se pripomoček enostavno izprazni. Zelo pogosto v takih primerih tablete ne kažejo znakov življenja do 24 ur. Zato ga je treba namestiti na polnjenje in počakati približno en dan. Če se naprava še vedno ne odziva na kakršnekoli manipulacije, lahko pride do težave s kablom. V tem primeru poskusite povezati drug polnilnik. Če se po tem ne zgodi nič, potem se lahko priključek poškoduje.

  Ponovni zagon ob nadgradnji

  Včasih se naprava med namestitvijo nove programske opreme zamrzne. V tem primeru je dovolj, da obnovite staro različico programske opreme. Za to potrebujete:
 • Povežite iPad z računalnikom z ustreznim kablom.
 • Vklopite iTunesračunalnik
 • Pritisnite tipko za vklop in izklop.
 • Počakajte, da se naprava izklopi in se nato ponovno vklopi.
 • Sprostite tipko "Power", medtem ko držite drugi gumb.
 • Ko je naprava vklopljena, lahko spustite tipko.
 • Potem bi se moral začeti postopek namestitve nove programske opreme. V tem primeru program ponuja posodobitev ali obnovitev. Izbrati morate drugo možnost in počakati na obnovitev sistema.

  Zelo pomembno je zagotoviti, da se pripomoček med delovanjem napajanja ne odklopi. Poleg tega lahko po obnovitvi sistema lokacije datotek pusti nekaj datotek iz prejšnjega, ki so zaželene za brisanje.

  Beli zaslon

  Če se na zaslonu prikaže ohranjevalnik zaslona, ​​ki je belo, se lahko v tem primeru težave pojavijo tako s programsko opremo kot s strojno opremo naprave. V tem primeru lahko poskusite izvesti standard, nato pa ponovno zagnati napravo za trdo zagon. Če pa takšne manipulacije niso prinesle nobenega rezultata, je priporočljivo, da se takoj obrnete na servisni center. Možno je, da so težave v strojnem delu. Reševanje takšnih težav ni priporočljivo.

  Kako resetirati iPad mini?

  V tej številki je vse zelo preprosto. Dejstvo je, da je proizvajalec poskrbel za udobje uporabnika. Vse tablice te blagovne znamke so ponovno naložene na enak način. Ne glede na model lahko vse zgoraj opisane manipulacije pomagajo.Nekateri ljudje so zaskrbljeni, da lahko ponovni zagon poškoduje napravo. Vsi ti strahovi so popolnoma neutemeljeni, saj so tablice namenjene podobnim dejavnostim. V tem primeru lahko pride do izgube podatkov le v primeru ponovnega zagona in v procesu obnavljanja tovarniških nastavitev.

  Sorodne publikacije