Elder Scrolls Online: Sistemske zahteve za igro

Spletna različica priljubljenega igralnega vesolja ni takoj osvojila svoje vojske navijačev, zlasti v Rusiji. Razlog je visoka cena za začetni paket (in še vedno obstajajo poceni DLS-ji), pomanjkanje lokalizacije in popolnoma preoblikovana mehanika spretnosti v primerjavi s klasičnimi TES-i. Toda tri leta so minila in cene so padle. Igra se je požurila v nov tok igralcev, v priljubljenih iskalnikih pa se je vrstica spet vrnila: "Kakšne so minimalne sistemske zahteve za Elder Scrolls Online?".


Programska oprema

Torej, kaj vaša Elder Scrolls Online igra čaka z vašim računalnikom? Sistemske zahteve se zelo razlikujejo glede na nastavitve, ki jih boste igrali. Začnimo z vašo platformo. Minimalna zahteva je Windows 7. Razvijalci so pri ustvarjanju svojega projekta uporabljali najnovejšo tehnologijo, zato boste potrebovali sodoben operacijski sistem za podporo potrebnim gonilnikom. Priporočene zahteve so Windows 8.1. Dobra izbira, če upoštevamo, da je bila osnovna različica "Osem" ugotovljena kot neuspeh tudi pri ustvarjalcih. Vendar pa, kot lahko vidite, uspešnost na "ducat", ki bi moral biti posodobljen z vsemi uradnimi OS, ni zagotovljeno, da nas vrne na prvotno različico. Za tehnološke navdušence z logotipom "bitterned apple", The Elder Scrolls Online tudi znižuje sistemske zahteve. Potrebujete različico OS X 10.9 ali novejšo.

Procesor in RAM

Prva pomembna komponenta "železnega" PC - CPU. Brez nje bo igra delovalazelo počasi, da bi od nje dobila kakšno zadovoljstvo. Najprej, ta možnost vpliva na hitrost prenosa novih zaslonov in zažene igro.


Ne glede na to, katero tehniko uporabljate, so zahteve sistema Elder Scrolls Online zelo skromne. Da bi igro zagnali na minimalnih nastavitvah, morate imeti vsaj 2-jedrni procesor i3 generacije. Kot priporočene zahteve so predlagani za uporabo štiričlanskega procesorja s frekvenco 23 GHz (i5). Z RAM-om je vse veliko lažje. To ni nujno potreben igralni atribut, zato razvijalci pričakujejo, da bodo uporabljali le 4 GB na kateri koli ravni grafike in zmogljivosti. Vendar, glede na to, da je zdaj precej veliko RAM-a, ki ga porabijo programi drugih proizvajalcev (OS, Skype, igre na srečo), potem bo najbolje imeti majhno zalogo v obliki 6 GB.

Grafika

Video procesor je glavna komponenta, s katero lahko imate težave s spletnim pomikom Elder Scrolls Online. Sistemske zahteve za to igro, povezane z grafiko, se zelo razlikujejo. To se zgodi glede na nastavitve.
Za delo The Elder Scrolls Online sistemske zahteve zahtevajo združljivo grafično kartico DirectX 11.0. Od fizičnih parametrov bi morala kartica imeti 1 GB pomnilnika in ustrezati generaciji GeForce 460. Po eni strani zmanjšuje obremenitev CPE. Po drugi strani ta pogoj onemogoča zagon iger na povprečno prenosnih računalnikih.
Za igre pri maksimalnih nastavitvah so razvijalci navedli naslednje zahteve: grafična kartica z 2 GB pomnilnika in zakakovost zbirke in uporabljenih materialov - vsaj generacija GTX 750. In to je tisto, zaradi česar razmišljate. Po eni strani se je izkazalo, da je praktično hkrati projekt "Witcher 3" boljša grafika, vendar lahko dobro deluje na strojih, sploh ne izpolnjujejo zahtev. Po drugi strani pa ne boste mogli prenesti poskusne piratske različice TES: Online, kar pomeni, da boste morali pred nakupom igre natančno ujemati nastavitve računalnika.

Sorodne publikacije