Spremembe v igrah ali Kako postati razbojniki

Kdo je v otroštvu sanjal, da bi postal kozmonavt, nekdo reševalec, drugi, nasprotno, sanje, da so razbojniki. Da bi delno uresničili naše skrite želje, pomagajte pri računalniških igrah. Pogosto je zaradi tega, ker je povabljen, da postane pozitiven junak, nasprotno, veliko manj verjeten. Kako lahko "Skyrim" postane razbojnik, zvodnik, preprodajalec drog? Ponavadi razvijalci iger z odprtim svetom od samega začetka obljubljajo ogromne priložnosti: lahko naredite karkoli, toda ko gre za izdajo, se izkaže, da polovica obljub ostaja neizpolnjena. Igralci želijo oropati prikolice, za prevoz predstavnikov starodavnih poklicev, razvijalci pa odgovorijo: "Oprosti, ker nisem imel časa".


Kaj storiti, če resnično želite pleniti prikolice in narediti narobe? Moda bo prišla na pomoč. Navsezadnje je vedno dolgočasno igrati za pozitivno stran in nenehno shranjevati princese: parcele večine iger so napisane kot pod helikopterjem, in vedno bolj je težko uresničiti resnično originalne.

Kaj so modovi, ali Kako postajajo razbojniki

Pod spremembami se običajno nanašajo na spremenjene vire iger, ki jih izdelajo programi tretjih oseb, ki so uradni SDK. SDK je program, ki ga nudijo razvijalci, s katerimi so naredili igro, vendar verjetno z zmanjšanimi zmogljivostmi. Z drugimi besedami, če želena sposobnost, združevanje, objekt ni v skriptu, je lahko neobvezna, če jo želite dodati sami, z uporabo programov tretjih oseb ali uradnega mods okolja za to.njena prisotnost. Prav tako ne smemo zamenjevati sprememb z dodatki ali, kot se imenujejo, dodatki. Addons (iz angleščine add - add) razširja svet iger, uvaja nove znake, komplicira scenarij ali ga nadaljuje. Dodatki so možnost za razvijalce, ko je igra načrtovana za odlično, vendar ni mogoče izvesti vsega, kar je načrtovano.


Prav adoni omogočajo, da se igra sčasoma razširi. Pogosto so ti dodatki podobni novi igri. "Krv in vino" za Widget 3 je živi zgled.

S spremembami in modovi je vse jasno

Toda kaj naj naredim, da postanem razbojnik? Za to ni potrebno pisati lastne spremembe. Torej, če greste najtežji način, ustvarjanje lastne mod od nič zahteva nekaj znanja in časa. Konec koncev želim danes postati razbojnik in se čim prej pridružiti temni strani. V takih primerih je treba najti že pripravljeno spremembo na straneh zadevne teme.

Preverjena spletna mesta s spremembami

Če govorimo o Skyrimu, potem boljše mesto s spremembami kot nexusmods.com ne obstaja, vendar je večina sprememb v angleščini. Običajno obstajajo ruski jeziki, vendar jih je zelo malo. Torej, če ste zadovoljni z angleščino, lahko tukaj sprejmete spremembe. Pojdite na http://www.nexusmods.com/games/.
Izberite igro, na primer Skyrim. Nato izberite Files-> Browse files.
Vnesite ključno besedo bandit in si oglejte vse modele na njej - njihovo veliko število. Za udobje odprite vsak nov mod v novem zavihku, da ne zaprete glavnega polja za iskanje mod.Če želite odpreti nov zavihek v brskalniku, kliknite na kolesce miške. Kako razumeti, kaj je vredno vzeti orožje, in kaj ne? Lahko razvrstite najbolj zaupanja vreden in priljubljen način, tako da izberete Razvrsti po večini odobrenih (najbolj dragocene).
Preberite opis in izberite, kaj potrebujete. Mimogrede, sinonim besede bandit - highwayman.
Tukaj je neposredna povezava do strani z opisom "Skyrim" -mode "postati bandit".

Za tiste, ki imajo težave z angleščino ali pa samo želijo igrati rusko

Če je angleški jezik težak, potem je tukaj spletna stran s prevedenimi modovi: http://tesall.ru/. Ampak posebej, isti način, kot postajajo razbojniki, samo v ruščini: http://tesall.ru/files/file/7536-stan-banditom-33/.

Nekaj ​​besed o nameščanju moda in o tem, kako postanejo razbojniki

. Morda se boste morali registrirati na nexumods.com, kjer je angleški jezik mods, ali tesall, ali kakšno podobno. Če se boste odločili za učenje angleščine, potem je za vas lažje, izberite mod na nexusmods.com in kliknite na "submit" download v upravitelju Nexus Mod. Če je to katera koli druga stran, boste morali uporabiti meni Dodaj Mod iz Datoteke, kjer se datoteka nanaša na predhodno preneseno spremembo. Mimogrede Nexus Mod Manager vzdržuje arhive. Z drugimi besedami, odprite Nexus Mod Manager, izberite +, nato Add Mod iz datoteke in izberite datoteko z modom kot arhiv. Zakaj potrebujete Nexus Mod Manager? Brez tega programa, seveda, lahko naredite in unzip mods neposredno v mapo z igro, vendar česte si premislili, da postanete razbojnik v Skyrim-u ali kateri koli drugi igri, se boste morali spomniti, kje kopirate in nadomeščate (izdelovanje kopij izvirnih datotek). Nexus bo to naredil za vas (kopirajte, napišite kjer, kdaj, naredite varnostne kopije nadomestnih datotek za vas).

Banditry za druge igre

Spremembe Stalkerja (kako postati gangster (STALKE R) in druge igre) so nastavljene na enak način, obstaja tudi možnost prenosa dokončane namestitvene datoteke s prilagojenimi modi, vendar lahko storite vse. neodvisno, s sledenjem vsaki zamenjavi datoteke in ročno kopiranje vseh potrebnih datotek iz prvotne igre. Tako v igri "Stalker", kako postati bandit ni več problem za igralca.
Članek omenja dve igri in njuni spremembi, vendar glavno načelo ostaja praktično vse.

Sorodne publikacije