Avto DVR DOD LS430W: Pregled, opis, lastnosti in pregledi lastnikov

DVR lahko postane dragocen zaveznik v primeru vstopa v sporne izredne razmere. Vendar pa je vredno kupiti model, ki omogoča visoko kakovosten zapis, ki vam omogoča pravilno obnovitev dogodkov. Ta pregled je namenjen DOD LS430W, proračunskemu segmentu. Združuje nizko ceno in zadovoljivo kakovost. Če si ogledate glavne funkcije in preglede uporabnikov, lahko dobite popoln pogled na ta pripomoček.


Na kratko o modelih

Ta DVR je svet videl leta 2013, vendar ni izgubil svojega pomena. Dejstvo je, da je že v tistem času dobil funkcijo, ki jo je danes mogoče šteti za moderno. Procesor Tiotech A8 je zasnovan tako, da lahko spremeni ločljivost slike na ločljivost 1920 x 1080 slikovnih pik kljub majhni fizični matriki. Posledično je slika na videoposnetku jasna, številke so vidne celo ponoči. Vgrajena matrika prenaša slike z ločljivostjo 1280x720 slikovnih pik. Za udobje je proizvajalec namestil ozek zaslon z diagonalo 27 palcev. Oblikovanje pripomočkov je nevsiljivo in se lahko šteje za standardno. Kompaktno ohišje, skoraj enake velikosti kot zaslon, pred katerim je majhen objektiv s širokokotnim objektivom, ki diha maksimalno količino okoliških delov.

Izpolnitev

V tovarniški škatli ne boste našli velikododatne opreme. Za snemalnik DOD LS430W je nameščen priklopni nastavek, ki visi na vetrobranskem steklu za vzvratnim ogledalom. V tem položaju je registrar nezaznaven in ne moti voznika. Za priključitev na napajalnik je poseben adapter, ki ga lahko vstavite v vtičnico za vžigalnik. Kabel je dovolj, da ga položite za plašč in ne ovira kabine.


Povezava z mini-USB priključkom. Namenjen je samo polnjenju in ga ni mogoče uporabiti za nalaganje končnega videa v računalnik. Če želite shraniti posnete videoposnetke, boste potrebovali dodaten bralnik kartic za pomnilniško kartico micro-SD. Za podrobnosti je namestitev in uporaba naprave opisana v kratkih navodilih za papir pri DOD LS430W, ki jih lahko najdete tudi v tovarniški embalaži.

Dodatna funkcija

Posebej bi rad opozoril na prisotnost sprejemnika GPS v napravi, ki lahko beleži lokacijo in hitrost vozila. Tako v končnem videu najdete informacije o tem, kako hitro se vozite, kar vam omogoča, da dokažete, da se držite cestnih pravil. Poleg tega obstajajo jasne koordinate, ki so lahko koristne, še posebej, če je bil posnetek opravljen ponoči in edinstveno prepoznavanje terena ni mogoče. Druga uporabna funkcija je možnost prilagajanja trenutnega prikaza hitrosti v celozaslonskem načinu med vožnjo. Še posebej, kot je taPriložnost je lahko za voznike starejših avtomobilov, ki nimajo povsem natančnih merilnikov hitrosti. Indikator GPS na DOD LS430W je bistveno nižji od klasičnih "klasičnih" standardnih števcev, kar lahko pomaga preprečiti nepotrebne prekomerne globe. Po želji lahko vklopite opozorila za prekoračitev hitrosti, vendar zemljevidi niso povsem natančni, zato jim ni treba nedvoumno zaupati.

Pozitivne povratne informacije o modelih

Da bi razumeli, ali je ta naprava primerna za vas, bi morali dobiti idejo o voznikih, ki bi jo lahko testirali na terenu. Med glavnimi pozitivnimi dejavniki v pregledih za DOD LS430W so poudarili naslednje:
 • sprejemljive stroške. Cena za DOD LS430W je le okoli 5000 rubljev. Za model z GPS je več kot razumna ponudba.
 • Visoko kakovostno snemanje. Veliko podrobnosti ni ostalo neopaženih, podnevi pa je mogoče avtomobilske številke razstaviti tudi na precejšnji razdalji.
 • Prisotnost merilnika hitrosti. Za mnoge voznike se je izkazalo, da je vgrajeni merilnik hitrosti pomemben plus, ki dokazuje svojo nedolžnost, če je to potrebno.
 • Pot snemanja. Po potovanju lahko premaknete celotno pot do zemljevida s podatki o smeri in hitrosti premikanja.
 • Visoka zanesljivost. Ker je model precej star, imajo vozniki možnost, da ga upravljajo dolgo časa. Mnogi ugotavljajo, da je njihov registrar star več kot 4 leta in da še naprej deluje brezhibno.
 • Enostavna nastavitev. Kakovost prevajanja elementov menija in njegova dostopnost olajšataprilagodite nastavitve tudi tistim, ki imajo prvič v svojih rokah podoben pripomoček in ga ne morejo uporabljati. Priloženo navodilo podrobno pojasnjuje preostala vprašanja.
 • Kot je razvidno iz teh pregledov, je model priljubljen in sposoben dolgo časa delati brez popravil in posegov v uporabniške konfiguracije. Vendar ima tudi nekaj slabosti, ki jih je treba tudi zapomniti.

  Negativni vidiki modela

  Med glavnimi slabostmi modela DOD LS430W vozniki ugotavljajo pogosto prekrivanje sob ponoči. Če svetloba pade neposredno na številko, se na videu prikaže kot bel pravokotnik, znaki pa sploh niso vidni. Vendar, če je bil avto v sosednji vrsti, ni bilo nobenih težav.
  Druga negativna točka je, da je treba napravo razstaviti in zamenjati baterijo. Ta vidik je pomemben, saj za mnoge uporabnike pripomoček ni prvo leto in baterija lahko ne uspe.

  Zaključek

  Predstavljeni model je dober predstavnik tehnologije, ki je kljub svoji starosti še vedno aktualen. Če iščete poceni snemalnik z GPS modulom, potem je vsekakor vredno pozornosti na DOD LS430W. Ima velik seznam zaslug in hkrati prikrajšan za pogoste težave svojih sodelavcev - napake pri delu in zamrznitev v ključnem trenutku. Hkrati se lahko njeni stroški imenujejo ultra-proračun, saj v svoji cenovni kategoriji po parametrih precej presega konkurente.

  Sorodne publikacije