Hyde z World of Tanks: Tank 112

Simulator cisterne World of Tanks ni izgubil svojega pomena za eno leto, in milijoni igralcev se še naprej borijo med seboj z uporabo različnih tehnik iz različnih držav, vključno ne le z ZSSR in Nemčijo, ampak tudi z drugimi, kot je Kitajska . Pred kratkim, težka kitajski tank 112. In če razmišljate o različnih variantah težke opreme, vam bo ta model morda všeč. V tem članku boste našli vse osnovne informacije o tem rezervoarju, vse njegove ključne elemente, kot tudi glavne prednosti in slabosti. Tank 112 je model, ki lahko resno vpliva na izid bitke, še posebej, če se naučite vseh podrobnosti in boste pravilno vodili svojo tehniko med bitko.


Stolp in pištola

Bodite pozorni na dejstvo, da je rezervoar 112 premijski model, zato nima različnih variant rezervnih delov. Na voljo je v pripravljeni obliki, ne more biti prečrpana in prečiščena, zato boste imeli bistveno manj glavobolov pri nadgradnjah. Toda kaj je vključeno? Na prvem mestu, morate razmisliti o orožju, ki ga boste streljali na nasprotnike, kot tudi stolp, na katerega je pritrjen. Stolp tega rezervoarja ima impresivno debelino oklepanja, zlasti ko gre za frontalni del. Tukaj je debelina oklepa 240 milimetrov, zato je ni vedno mogoče prebiti tudi z zelo zmogljivo pištolo. Seveda, stran in zadnji del oklepa še zdaleč ni tako impresiven, vendar zadostuje, da zdrži povprečjezadeti Vrne se z dobro stopnjo 26 stopinj na sekundo, to je 360 ​​stopinj prometa, ki se lahko izvede v manj kot petnajstih sekundah. Zahvaljujoč temu stolpu dobite pregled nad 380 metrov, tako da lahko opazite sovražnika od daleč in prijavite njegovo lokacijo do topništva.


Čas je, da preidemo na bolj pomembno vprašanje, in sicer, katero orožje ima rezervoar 112. Ta 122-milimetrska pištola D-25TA, ki razbije impresivno debelino oklepa. Tudi ko gre za standardne izstrelke, lahko prebijejo 175 milimetrov oklepov. Kaj naj rečemo o oklepnih lupinah, ki lahko prebijejo 250 milimetrov oklepov. Tako tisti kot drugi v primeru uspeha povzročijo uničujočo škodo v višini 390 enot, kar je zelo impresivno. Žal se instrument ne more pohvaliti z visoko hitrostjo, saj lahko naredite le približno štiri in pol posnetkov na minuto. Erekcija traja približno tri sekunde in pol, zato morate razumeti, da to še zdaleč ni najhitrejši rezervoar v streljanju, vendar kompenzira to ogromno izgubo.

Ohišje in motor

Pregled rezervoarja 112 seveda vključuje ne samo stolp s topom, temveč tudi druge dele modela. Na primer, lahko si ogledate telo rezervoarja, ki ima dober rezervat, čeprav ne tako impresivno kot čelni oklep stolpa. Na vseh straneh (razen zadaj) ima rezervoar impresivnih 120 milimetrov oklepov, ki so zatemnjeni v primerjavi s 240 milimetri oklepov na stolpu, vendar boste v primerjavi z drugimi rezervoarji še vedno presenečeni.
Telo skriva v sebi zelo kakovosten motor z močjo 580 konjskih moči, ki vam bo omogočil učinkovito manevriranje na bojišču. Prav tako je treba omeniti, da verjetnost požara, ki prihaja v motor v tem rezervoarju, ni prevelika, je le 12 odstotkov. Toda to ne pomeni, da se morate nepremišljeno vračati v vsako bitko, ne da bi zajeli zadnjico. Ali vas bo tekalna stopnja 112 izrecno obvestila o potrebi po kompetentni strategiji za upravljanje tega modela.

Podvozje

Posebno pozornost je treba posvetiti tekalnemu mehanizmu rezervoarja, ki lahko prenese obremenitev 49 ton in ima tudi dobro hitrost obračanja 26 stopinj na sekundo (to pomeni, da je hitrost vrtenja samega rezervoarja enaka hitrosti vrtenja stolpa). To podvozje vam omogoča, da razvijete hitrost do 45 kilometrov na uro, kar je zelo impresivno za težko cisterno. Tank pregledi 112 običajno vsebujejo informacije o hitrosti tega modela, ki vam bo omogočil učinkovito delovanje na celotnem ozemlju kot napad na bazo sovražnika in zaščito lastne baze.

Radijska postaja

No, zadnji element, ki ga je vsekakor treba omeniti, je radijska postaja. Dejstvo je, da je World of Tanks ekipna igra, in če poskušate vse narediti sami, boste hitro opazili, da uspeh ne prinaša tega pristopa. In radijska postaja je vaš glavni način komuniciranja s partnerji. Z njegovo pomočjo lahko prenesete na druge igralce informacije o lokaciji sovražnika. VišjePolmer radijske postaje, nameščene na rezervoarju, boljši je in ta model se lahko pohvali z zelo kakovostno radijsko postajo, ki lahko oddaja signal na razdalji do 600 metrov.

Koristi rezervoarja

Premium Tank 112 je model, ki ima veliko pozitivnih strani. Prvi in ​​najpomembnejši plus, ki takoj ujame oko - je edinstven prednji oklepni stolp, ki ima neverjetno debelino. Vendar je treba omeniti, da so vsi drugi deli cisterne dobro zaščiteni z dovolj debelim oklepom. Druga velika prednost je, da je rezervoar opremljen z impresivnimi električnimi orodji. V primeru natančnega udarca boste lahko povzročili veliko škode. Še več, pištola se lahko pohvali s kumulativnimi lupinami, ki prebijejo skoraj vsak oklep. In nenazadnje, pomembna prednost je, da je že bilo omenjeno zgoraj, in sicer v pregledu. Svoje nasprotnike boste lahko videli na razdalji 380 metrov, kar je zelo pomembno v tej igri, tako da lahko to izkoristite.

Slabosti

Na žalost noben tank ni popoln, zato ni presenetljivo, da ima ta model nekaj slabosti. V večini primerov se uporabniki pritožujejo nad pištolo. Kakšen je smisel njegovega čudnega oklepnega piercinga in velike izgube, če ima zelo dolgo konstrukcijo, nizko hitrost in zelo slabo natančnost (širjenje je skoraj meter na razdalji 200 metrov).

Sorodne publikacije