Lenovo K5 Plus: funkcije in opis

Ta članek bo zanimiv za tiste, ki so zaskrbljeni zaradi nakupa novega pametnega telefona iz srednjega segmenta trga. Predstavljeni ste z Lenovo K5 plus, funkcijami, pregledi zmogljivosti in enostavnim videzom, ki so zelo dobri. Prepričajte se, da se boste po branju zagotovo sami odločili, ali ga boste vzeli ali ne

Osnovna oprema

Naprava se prodaja in dobavlja v majhnih velikostih v škatli iz trdnega in gostega kartona, ki je kakovostna slika samega pametnega telefona in drugih oznak. Pokrov, presenetljivo, sedi dovolj tesno, kar vzbuja upanje, da ko prevažate telefon, na primer po pošti ali dostavni službi, v primeru, da telefon naročite prek spletne trgovine, bo vaš nakup ostal nedotaknjen in varen.


Ko odstranite pokrov, boste videli zaslon novega pripomočka, ki nosi zaščitno folijo. Poleg tega ima pripomoček tako imenovano "torbico" - zaščitno prevleko iz tanke matirane plastike na hrbtni strani pametnega telefona. To, seveda, je prijetno, saj za vas, poleg telefona, bonus gre, čeprav preprosto, vendar še vedno pokrov, sposoben zaščititi vašo novo hišno pred neprijetnimi praskami in praskami. Ko odstranite telefon, boste ugotovili, da je bil nameščen v majhni paleti iz kartona, ki ga je mogoče po odstranitvi naprave odstraniti.
Paleta služi tudi kot ovojnica za dokumentacijo, zato se vam ne mudi, da bi jo zavrgli. Na škatli "spodnje nadstropje" boste našli zaščitno folijo za zaslon,Mikro-USB kabel, z vgrajenim mikrofonom in USB-jem - en in pol amper adapter za priključitev telefona na električno omrežje.


Videz

Prva stvar, ki pritegne pogled in prva stvar, ki jo želite razpravljati - to je, kako izgleda pametni telefon. Navzven se pametni telefon ne razlikuje veliko od podobnih modelov in se celo izgubi med svojimi heterogenimi brati. Vendar pa njegov videz ni prikrajšan v prefinjenosti. Kolikor vemo, je pametni telefon na voljo izključno v belih in zlatih barvah, vendar obstajajo informacije, da je indijski trg mogoče najti v napravi in ​​v črni barvi. Kaj je povzročilo tako pomanjkanje obarvanosti in nedostopnost črnega ohišja posebej za ruski ukrajinski trg - ostaja neznan.

Oblikovanje

Če govorimo o oblikovalskih odločitvah, ki se uporabljajo za ta pametni telefon, potem se najprej spomnimo dimenzij:
 • Dolžina - 142 milimetrov.
 • Širina je 71 milimetrov.
 • Debelina je 82 milimetrov.
 • Teža - 150 gramov.
 • Kot je razvidno, velikost pametnega telefona praktično ni slabša od istega Samsung Galaxy J 7.
  Zaslon je diagonale pet centimetrov, s sprednjo ločljivostjo Full HD. Spodaj, na dnu, so tri tipke na dotik za nadzor in na vrhu zvočnika, sprednja kamera in senzorji bližine, osvetlitev. Na desni strani ohišja so gumbi za nastavljanje glasnosti in izklop telefona. Na zgornjem robu standarda so vrata podPolnjenje in Jack. Za njimi poznajo vsi: fotoaparat, bliskavica in dva zvočnika na bazi.

  Prehrana

  Zdaj bomo analizirali Lenovo K5 in specifikacije glede prehrane. Napajanje se izvede s pomočjo akumulatorja s 2750 milimeter časa. Na žalost ta zmogljivost baterije ni dovolj. Ko ni dovolj aktivno delo, je dovolj, v najboljšem primeru, dan. Na aktivno delo, oziroma, manj.

  Lenovo k5 plus dual: značilnosti elektronike

  Da ne omenjam, da je telefon modni dodatek, njegova glavna stvar je še vedno pod pokrovom. S tem se nihče ne bo prepiral. Lenovo K5 Plus, ki je precej skromen v primerjavi s svojimi močnejšimi brati in sestrami, ima procesor Qualcomm Snapdragon 616 z osmimi jedri, ki po nekaterih poročilih deluje v paketu 4x4. To pomeni, da so 4 jedra močnejša, osnovna, 4 - pomožna. Poleg tega sistem uporablja video procesor Adreno 405. Govorimo o količini pomnilnika, ki je vgrajen v ta telefon, tu in tam Lenovo K5 plus funkcije zunaj visoke ravni ne kaže: 2 GB RAM-a, ki zagotavljajo hitrost sistema.
  16 gigabajtov vgrajenega spomina shranjuje pomnilnik, iz katerega je na voljo približno 105-11 gigabajtov. V tem primeru je možno povečati količino MicroSD-kartice. Njegova največja zmogljivost ne sme presegati trideset dveh gigabajtov.

  Značilnosti zvoka in kamere

  ZdajGovorimo o značilnostih fotoaparata, saj veliko ljudi izbere telefon za lastne potrebe, kar se nanaša posebej na to komponento. Torej, Lenovo vibe K5 plus značilnosti naslednje:
 • Teče malo naprej, zvok v tem modelu ni najboljši, ampak za telefone te kategorije cen je precej sprejemljivo. Kot že omenjeno, Lenovo K5 Plus, ki ima zelo skromen, ni najboljši telefon na svetu, zato ne smete pričakovati popolnega zvoka. Dva zvočnika na zadnjem pokrovu omogočata popolnoma nevsiljiv zvok, tako da lahko preprosto poslušate glasbo ali gledate video posnetke. Edina resna trditev je lokacija govornikov. Zgrajene so na tak način, da z vertikalno dvigovanje prekrivajo dlan vaše roke, in s horizontalno - s prsti, kar vpliva na kakovost zvoka. Kar se tiče govornih govorcev, delujejo veliko bolje, vendar je v primerjavi z dražjimi modeli razlika velika. Enako lahko rečemo o slušalkah, ki prihajajo v kompletu. Ne sijajo s kakovostjo, zato bodo ljubitelji glasbe morali prenašati poceni zvok ali pa kupiti ločene slušalke. Na splošno je zvok tega telefona na ravni nekoliko pod povprečjem, ki je za svojo cenovno politiko zelo in zelo dobra.
 • Zdaj je najpomembnejša točka za telefonske fotografe. Lenovo K5 plus ima obe kameri, tako glavni kot čelni, nizki, vendar je za denar, ki je bil plačan za ta telefon, nespametno pričakovati več. Sliši se grozno, toda v glavnem dobimo 13 megapikslov na glavnemkamero in 5 spredaj. Povedano odkrito, ni dovolj za polnopravno kamero, ampak, da bi občasno naredili nekaj fotografij, ni pa še posebej skrbno za popolno kakovost, je primerna.
 • Obe kameri, žal, sta zelo občutljivi na svetlobo. Z enotno dnevno svetlobo lahko okvirji še vedno izpolnjujejo pogoje za dobre naslove, če pa fotografirate v temi, in še huje, pri svetli umetni svetlobi, naj bo to svetilke v temni sobi ali luči v nočnem mestu, bodite pripravljeni, da bodo okvirji podmazani in preneseni barva bo nenaravno bela. To je značilnost te naprave.

  Zaključek

  Sedaj lahko dobite svoje stališče o predstavljenem telefonu v tem članku. Seveda, ta pametni telefon je dober v svojem segmentu proračuna pametne telefone, in on se počuti tam samozavestno, vendar je izbira, ali kupiti ali ne ostane za vas. Vse je odvisno od vaših zahtev za takšno mobilno napravo.

  Sorodne publikacije