Lenovo A526 Review: Pregledi in funkcije

V iskanju majhnega klasičnega monobloka so mnogi odkrili Lenovo Ideaphone A526 za svoje preglede in funkcije, ki niso le prijetne za oko, temveč tudi popolnoma izpolnjujejo njegovo nizko ceno. Ta pametni telefon je bil izdan leta 2014 in do danes je prijeten za svoje lastnike.

Dimenzije

Ta telefon je popolnoma v vaših rokah, saj je njegova velikost 6759 x 132 x 111 in teža težko doseže 145 gramov. Miniature, v primerjavi s sodobnimi modeli, pametni telefon organsko izgleda v roki nežne ženske in grobega človeka.


Ko govorimo o zaslonu, je njegova velikost 45 palcev, ločljivost 480 x 854 slikovnih pik, kar je precej dober kazalnik. Matrika je vredna TFT z Multitouch podporo, kot kažejo pregledi Lenovo A526, koti gledanja so zelo nizki, zaradi česar naprava na soncu ni privlačna ob sončnem vremenu. Načeloma bo ta vrsta matrike zadovoljila veliko ljudi.

Procesor

Glede na procesor, nameščen v Lenovo A526, so najbolj udobni. Proizvajalec je uporabil MediaTek MT6582M s taktno hitrostjo 1300 MHz. To je preizkušen quad-core procesor, ki postavlja proračunske pametne telefone. Porabijo majhno količino energije in olajšajo nemoteno delovanje naprave. Njegov edini sprejemnik, ki je bil sposoben odstraniti MTK6582M, se je pred kratkim pojavil MTK6580. Izdela se na najnovejših modelih. Pustite najbolj vsestranske preglede Lenovo A526. Na napravi lahko gledate videoposnetke visoke kakovosti in se prosto predvajate v večini klasičnih iger. Procesor se lahko varno pripiše zaslugam tegapametni telefon


Izgled

Kot je bilo že omenjeno, je pametni telefon monoblok s tremi tipkami na dotik od spodaj. Na stranskih ploščah je prevesna glasnost in gumb za izklop /zaklepanje. Na dnu gumba "Nazaj" se prikaže majhna luknja za mikrofon. Vse je zelo organsko in čisto. Na vrhu zaslona je jasno viden senzor bližine in osvetlitve, sprednja kamera. Mimogrede, fotoaparat ima dokaj nizko kakovost, tako da za navdušenega ljubimca sefija ne ustreza. Toda o kamerah, ki so v napravi dve, se pogovorimo kasneje. Vsi potrebni priključki se nahajajo na zgornji plošči. Standardne so. Kaj to pomeni? Če nenadoma poškodujete kabel polnilnika ali želite zamenjati slušalke na vakuumu, potem ne bo težav. Želim posebno pozornost posvetiti zadnjemu pokrovu. Poleg logotipa podjetja in glavne kamere na njem so zelo lepo vstavljene luknje pod precej glasnim zvočnikom. Pokrov ima samo valovito površino, ki omogoča, da pametni telefon ne drsi v dlani in minimalno zbira prstne odtise. Na splošno ni nobenih pritožb.

Pomnilnik

Telefon ima 1024 megabajtov RAM-a, kar je odličen kazalnik za pametni pametni telefon. Velik vgrajeni pomnilnik tega modela se ne more pohvaliti - samo 4 GB. Toda ne bodite razburjeni, ker ga lahko razširite z nakupom pomnilniške kartice.

Kamere

Kot smo že omenili, so fotografije povprečne kakovosti. To je posledica dejstva, da ima samo prednjo kameromegapixel in glavni - pametni telefon s 5 milijoni pik. Lenovo A526 fotografija, ki je predstavljena v članku, nima izbruha. Taki indikatorji zagotavljajo kakovostne slike le z dobro dnevno svetlobo. V nasprotnem primeru so namenjeni za video klice. Povežite ga z negativnimi trenutki, ki jih določite.

Funkcionalnost

Razvijalci so namestili Android 4.2 kot sistem. Nekateri obrtniki poskušajo napravo utrditi na 5.0 in 5.1. Res je, v tem primeru, ponavadi Lenovo A526 pregledi to potrdijo, ni predmet izterjave. Torej tveganje ni vredno. Iz standardnega nabora programov lahko najdete:
 • Socialna omrežja: Skype in druge stranke.
 • Mediji: predvajalnik, radio in tako naprej.
 • Pisarniške aplikacije: beležnica, koledar ali kalkulator.
 • Pametni telefon podpira dve SIM kartici, vendar samo en radijski modul. Obstaja možnost dostopa do interneta skupaj s telefonsko komunikacijo. Seveda, v letu 2016, bi bilo malo presenečenih, vendar pa so ocene o Lenovo A526 (45 "4gb) pogosto omenil.

  Baterija

  Baterija v tem pametnem telefonu je samo 2000 mAh. Ta indikator mu omogoča, da v stanju pripravljenosti zadrži polnjenje 5 ur pogovora in več tednov. Za napravo s takšno ceno je to več kot običajno. Če to ni dovolj, lahko vedno kupite prenosno zunanjo baterijo.

  Sklepi

  Pregledi Lenovo A526 dopuščajo pozitivne in negativne povratne informacije. Toda to ne moti pametni telefon in do danes je priljubljen. Ko kupite komplet, boste našli pametni telefon z baterijo, garancijsko kartico, kratko navodilo, polnilniknapravo s kablom USB. Kot bonus slušalke. Naj zvok v njih želijo zapustiti najboljše, da bi dobili takšno darilo je vedno lepo. Nakup te naprave je vaša izbira osebno, vendar ne pozabite, da je trenutno svetovni trg poln številnih drugih modelov pametnih telefonov z veliko funkcijami. Za ljubitelje klasike bo "Lenovo" A526 postal idealen pomočnik.

  Sorodne publikacije