Chaos vitez, "Dota 2": vodnik, opis in funkcije. Znaki "Doto 2"

Nedavno se je končal sedmi svetovni turnir na igri "Doto 2". Zmagovalci so pripeljali domov več kot 10 milijonov dolarjev. CyberSport se razvija in pritegne pozornost novincev. Vsi želijo doseči enake višine kot Liquid team. Da bi to naredili, je pomembno, da ne samo zaslužite veliko denarja, ampak tudi trdo delate. Ker, kot kaže praksa, kibernetska varnost ni le računalniški sedež in igre s prijatelji.

Znaki

Znaki "Doto 2" vsako leto postanejo bolj romantični. Da, na zadnjem turnirju sta bila takoj razglašena dva junaka. In medtem ko se vsi veselimo izhoda iz "mucke" in "pravljice", ne pozabite na "stare" igre. Trenutno igra ima 113 junakov. To je od teh igralcev izberejo sami za 5 udeležencev v bitki. Vsak lik nabira zlato in izkušnje, da bi bil močnejši in se boril s sovražniki. Glavna naloga je uničiti stavbe.
Vsak znak Dojo 2 ima svojo vlogo. Seveda, to je v najboljšem boju. Večina igralcev zaradi svoje sebičnosti ne upošteva klasične sheme igre. Vendar je zaželeno, da so bili na bojišču trije junaki, ki so se lahko borili, in dva pomočnika. Nato se šteje, da je ekipa uravnotežena.

Atributi

Vse udeležence lahko razdelimo v tri skupine. Eden pripada močnejšim, drugemu - učencem, tretjemu - intelektualcem. Junaki moči so najmočnejši vojaki, ki lahko zlahka prenesejo sovražnike in se borijo z več hkrati. Imajo pomemben pokazatelj moči. Plus za vsehitro obnoviti zdravje. Večina od njih deluje kot pobudnik ali rezervoar. Med njimi je junak revije Chaos Knight. Pajki so bolj mobilni in lahko v nekaj sekundah povzročijo veliko škode. Njihovi napadi so hitri in nepričakovani. Poleg hitrosti napada imajo tudi odličen kazalec oklepanja. Torej, aspireri običajno postanejo "keri" ekipe. Inteligenca vam daje dodatno znanje in ponudbo manije. Značilno je, da ti znaki hitro obnoviti "modri trak", z lahkoto pomaga svojim močnejši za spopadanje s sovražnikom in imajo številne druge sposobnosti.

Legenda

Danes je z nami prava sila igre "Doto 2" Chaos Knight. Zgodba nam pove, da je oster borec na bojiščih. Živel je nekje zelo daleč od našega vesolja, kjer je vse izgledalo kot naš svet in pripadalo starodavnim fundamentalistom. Njegovo glavno poslanstvo je bilo ugotoviti, koga pozna kot Svetlobo.
Ta neznani junak je zapustil svoje prebivališče in prekinil obstoječi dogovor. In Chaos Knight ga želi najti. On dan in noč lovi svetlobo, jo poskuša ugasniti. Bil je tako blizu strahu pred svojim sovražnikom, toda vsakič, ko se je umaknil od njega v druge svetove. In naš junak je ponovno začel iskati. Skoči na Armagedon, se bori z vsemi, ki padajo na njegovo pot. Hoče dobiti vso moč Chaosa, ki ga fizično uteleša. V skrajnem primeru svoje kopije zlahka imenuje iz drugih dimenzij. Vsa ta moč kaosa se začne boriti in postane element. Ustavite Chaos Knighta samo, ko ga najde in ga popolnoma uniči. Do sedaj, kjer skoči, se pojavi insmrti

Opis

Težko je reči, da je ta junak priljubljen. On je v sredini ocene vseh drugih likov. Pogosto ga pripelje do enostavne linije, kjer zmaga z verjetnostjo 52%. Na zapleteni liniji se je soočil s svojo nalogo za 51%.
Hydeov Chaos Knight naj bi začel s svojimi splošnimi značilnostmi. To je junak bitke blizu. Kot smo že omenili, se močan človek sklicuje na znake. Lahko ima veliko vlog, med katerimi lahko izbira. Da, pogosto se uporablja kot kmet, upravljavec ali rezervoar. Lahko se sproži in sproži. Vse je odvisno od igralčeve taktike in stila.

Charge

On, tako kot večina junakov, ima samo štiri sposobnosti. Tri izmed njih so aktivne in ena pasivna. Prva spretnost je Chaos Bolt. Namenjen je enoti, deluje na sovražnike in povzroča čarobno škodo. V opisu je dejal, da junak sprosti skrivnostni naboj energije na označenega nasprotnika. Ta obtožba je šokirala sovražnika za nedoločen čas in mu povzročila škodo. Ta veščina je oddana in se lahko uporablja v obdobju od 04 do 073 sekund. Področje uporabe - 500 enot. Na prvi stopnji črpalne zmogljivosti sovražniku odvzame 75 enot zdravja, v četrtem pa ga dvakrat več. Največja škoda doseže 225. Obstajajo tudi kazalci maksimalnega in minimalnega trajanja omamljanja. Na prvi stopnji je od 1 do 2 sekundi. Na četrti ravni črpanja - od 2 do 4 s.

To stanje se ponovno napolni 10 sekund. To zahteva 140 mano in ga lahko blokira Linken's Sphere. Pomembno je vedetitrajanje omamljanja in izgube so obratno sorazmerne. Polnjenje je enako 1000 enotam.

Teleportacija

Naslednja zmožnost je Reality Rift. Namenjen je tudi enoti, vendar lahko deluje bodisi na sebi ali na nasprotniku. Vizualno spretnost premakne Chaos Knight, njegovo kopijo in sovražni cilj v naključno točko nekje med vami. Poveča škodo na enoto.
Sposobnost se uporablja od 03 do 05 sekund. Razdalja na zadnji stopnji črpanja je 700. Za iluzije, teleportacija poteka v polmeru 1375. Zmanjša oklep v prvi ravni na enoto, v četrtem - na 7. Trajanje upada je 8 sekund. Čas polnjenja je odvisen od nivoja črpanja. Na prvi "ravni" je 18 sekund, v zadnjem - 6. Mana spretnosti zahtevajo 50 enot. Če je sovražnik kupil BKB, potem bo delno imun na to sposobnost. Če premikate svojega lika in njegove kopije, se bodo soočili z njegovim ciljem, takoj pa bodo hiteli v napad.

Talisman

To je tretja sposobnost junaka. Chaos Strike je pasivno spretnost, ki deluje na nasprotnika. Znaku omogoča, da med bojem dobi dodatne izgube. Možnost - 12%. V tem primeru lahko kritična škoda znaša do 275%. Junak naredi vampirizma 75%. Pred aktiviranjem kritične napake se pojavi značilen zvok.

Copy

Četrta sposobnost v igri Dota 2 v Chaos Knight je ultimatum. Imenuje se Phantasm in se popolnoma ujema z legendo tega značaja. Med njegovo uporabo Chaos kliče svoje kopije iz drugih svetov. Obstaja možnost, da bo prišlo do dodatnega. Iluzije delajo enakopoškodbe, kot pri njihovem morilcu, ampak v zameno prejmejo dvojni del Damaghe. Na prvi stopnji črpanja je samo ena iluzija, druga - dve, v tretji - tri. Možnost še enega videza - 50%. Če kopije ne bodo uničene, bodo živele 42 sekund. Uporablja se v neposredni bližini junaka.
Napolnite Ultimate 130 sekund. Na zadnji stopnji boste potrebovali kar 275 manov. Ta veščina lahko odstrani dodatne negativne učinke junaka, v prvi polovici pa je "Chaos" neranljiv, zato je odličen način za pobeg. Četrto je mogoče izboljšati z nakupom Aghanimovega žezla. Obstaja priložnost, da se premaknete proti enoti in deluje ne le na vas, ampak tudi na vaše zaveznike. Obseg uporabe dobi tudi pozitivno vrednost - 1200 enot. Čas polnjenja se skrajša na 110 sekund.

Talenti

Od nedavne posodobitve je vsak lik pridobil talent. Zaželeno je vedeti, če ne razumete, kako igrati Chaos Knight. Na desetem nivoju boste lahko dodali 8 enot za inteligenco ali 15 za hitrost napada. Tukaj je težko priporočiti nekaj, ker je vse odvisno od igre, vendar, kot kaže praksa, pogosteje izberejo drugo možnost. Na ravni 15 lahko dodate silo 10 ali 20 hitrosti gibanja. V tem primeru je očitna tudi izbira večine igralcev. Skoraj 60% izbere moč. Na stopnji 20 lahko dodate vse 12 atributov na vse atribute ali povečate kmetijo za 120 zlatnikov na minuto. V tem primeru je prva možnost bolj podobna igralcem. In na zadnji stopnji lahko izboljšate Reality Rift. Ta sposobnostni več pod nadzorom čarobne obrambe. Zato lahko prebije BKB. Ali pa izberite zmanjšanje časa ponovnega nalaganja vseh zmožnosti za 20%. Tukaj vam ne bomo svetovali, ker je mnenje igralcev razdeljeno na polovico. Očitno bo vse odvisno od situacije na zemljevidu.

Črpanje

Ob upoštevanju vodnika o katerem koli liku iz igre "Doto 2" se ponavadi gre na črpanje. Zdaj to vprašanje ni nič manj pomembno, saj se cilj z vsakim mesecem ali posodobitvijo spreminja, zato se lahko izbira, katero zaporedje črpati smuči, zelo razlikuje. Tako ali drugače bi morali povedati o najbolj priljubljeni izbiri spretnosti.
Do pete ravni junakov se igralci trudijo črpati prvo in drugo kožo. Poleg tega začnejo s taborom, saj lahko v začetni fazi bistveno pomaga hitro ubiti sovražnika. Na šestem nivoju lahko prenesete končno sposobnost in po zaključku prvega in drugega znanja. Na deseti ne pozabite izbrati talenta. Kot smo že omenili, izbira večine igralcev leži na strani hitrosti napada. Potem lahko črpate pasivno in ne pozabite izboljšati končne moči. Na 15. stopnji ponovno prekine talent. Izberite povečanje moči, še posebej, če ste glavni junak v ekipi. Zdaj je čas, da prenesete pasivno preskočite in preidete, ne pozabite na talente.

Točke

Izbira predmetov za Chaos Knight je odvisna tudi od situacij in vaše vloge v skupini. Obstaja seznam pogosto uporabljenih predmetov, od tega je boljši in ga potisnite stran.Prvega nakupa ne sprejemamo, ker je to izbira za vsakogar. Ne pozabite na Power Treads. Ta "copati" bodo najbolj koristni, saj lahko preklopijo na različne načine, s čimer se izboljša ta ali ta atribut. Nato se zbira Armlet Mordiggiana. Ta izdelek se pogosto shrani pred nepričakovanimi smrtmi in pomaga pri najbolj dolgotrajnih bojih. Echo Sabre poveča verjetnost dodatnih napadov, ki so za tako močnega junaka seveda plus. Manta Style bo ustvaril še več naših kopij, jih okrepil in spodbudil moč, inteligenco, agilnost, hitrost napada in gibanje. Ne pozabite na igralce in srce Tarrasque. Ona naredi lik "masten" in podaljša čas njegovega umora za dolgo časa. Poleg tega je priporočljivo, da dobite Black King Bar in Assault Cuirass.

Šibka in močna

Veliko vprašanj se pojavlja, da bi izravnali viteza kaosa (Dota 2). Kljub svoji moči in moči ima junak šibke znake in močne junake proti njemu. Če opazite, da je kahovski vitez pel proti vam, boste morda želeli razmisliti o izbiri takšnih bojevnikov. Medusa zlahka preneha napadati jahača in njegove dvojnike. Ima odličen ultimat, ki vse spremeni v kamen. Sven sam je zelo močan, s pljuskom se z lahkoto spopada z iluzijami in lahko ustavi svoje stanje. Kaos je šibek proti Sand King, Timbersaw, Underlord in drugim podobnim likom. Vsi lahko množično prenašajo kopije in povzročijo veliko škodo samemu jahaču.
Če je Chaos Knight pel proti tebi, ne pomisli, da bi moral Huskar ali Viper, ki sta zelo šibka proti njemu. Prav tako se ne bo spopadel z Baneom ali Chen. Večina junakov inteligence se prav tako ne bo uprla eni kritični stavkiplaketa voznika z njenimi kopijami.

Sklepi

Ta znak se je izkazal za precej zanimiv in raznolik. Lahko pomaga boriti se z zavezniki ali neodvisno uničiti vsakega nasprotnika. Zanimiv je tudi Chaos Knight. Vedno so svetli in zastrašujoči, kar nas ponovno spominja na njegovo zgodovino in zasledovanje svetlobe. Žal v tem trenutku lik nima ruskega glasu, toda tudi s svojimi angleškimi pripombami lahko ljudi nasmeje tistim, ki ga razumejo. Ko se pojavi jahač, reče: "Vitez kaosa". Na začetku netopirja: "Spustimo se v kaos". Če je "prva kri" naredil jahač, potem se je sovražno smejal sovražnikom: "Prva kri, hehehahahah!" Pripravil je replike za umor različnih junakov. Sledi zgodovini in legendam igre. Prav tako se pogovarja z igralcem, ko kupi določen artefakt ali se zbere.

Sorodne publikacije