Izdelki AOC (monitorji): Pregled najboljših modelov in pregledov

Nakup monitorjev ni vedno prednostna naloga za mnoge uporabnike. Nekateri lahko zgradijo zmogljiv računalnik, vendar prikazujejo sliko na šibkem zaslonu. Poleg tega se monitorji redko pokvarijo, kar pomeni, da nujna zamenjava in iskanje trgovin ni pogosta. Razvoj tega izdelka je v zadnjih letih postal hiter. Monitorji so prikazani z ukrivljenimi zasloni, nenavadnimi dovoljenji, posebnimi funkcijami in različnimi "pripomočki". Izkazalo se je, da lahko monitor AOC uporabniku da tudi veliko presenečenj.

Raznolikost

Razvrščanje izdelkov iz te družbe ni enostavno. Ampak, ki deluje na že razvite sheme, lahko vidite, da proizvajalec postavlja na trg igralni zaslon, proračun možnost in model z zanimivo zasnovo. V AOC ni določenih izraznih serij, zato si bomo ogledali najbolj priljubljene modele monitorjev, ki so se pojavili v zadnjem letu.

Namen

Preden izberete monitor AOC, morate razumeti namen nakupa. Nekdo računa na nakup profesionalne naprave, ki mu bo služila zvesto in resnično. Nekdo potrebuje napravo za umik računalniških iger. Obstajajo tisti, ki ne morejo brez super kakovostnih slik med gledanjem filmov. No, seveda, večina navadnih uporabnikov kljub temu računa na monitor z kakovostnimi materiali in na splošno dostojnimi tehničnimi lastnostmi.
Pri izbiri monitorja pogosto pogledajo številne parametre, ki so že v uporabimnogi so postali slavni. To je velikost zaslona in vrsta matrike. Seveda sta ločljivost in gostota slikovnih pik, odzivni čas in pravilen prenos barv pomembni.

Podjetje

Seveda vsak proizvajalec želi postati vodja. Vsakdo želi pridobiti kupčevo pozornost z različnimi metodami. Nekdo stavi na marketinško akcijo, predstavitve, promocije. Mnogi dajejo ogromno denarja kakovosti materialov. Obstajajo podjetja, ki se osredotočajo na čas škatle, njeno zasnovo in dobro premišljeno prodajno strategijo. Toda vsak kupec ve, da je najbolj koristen predlog, ki temelji na uravnoteženem pristopu. Naprava iz družbe AOC (monitor) se nanaša prav na to "zlato sredino".

Oblikovalci se ukvarjajo z videzom modela in na trg vpeljujejo povsem drugačne rešitve. Razvijalci skrbijo za tehnične specifikacije, tehnologije, specifikacije in kakovost materialov. Tržni oddelek namenja čas za dobro premišljeno oglaševalsko akcijo. Hkrati pa nihče ne pozabi, da je vrednost izdelka pomembna za večino uporabnikov.

Optimalna možnost

Če iščete AOC 21,5 palca, je AOC I2281FWH kot nalašč za vas. Izdelek je varno pakiran v barvno škatlo s privlačno obliko. Sprednji del odraža model, ki takoj pokaže vse njegove prednosti. Tukaj so navedene glavne podprte tehnologije, specifikacije in funkcije. V škatli je vse kompaktno. Poleg monitorja je na voljo tudi stojalo, pogon z "drvmi" in programska opremadoločbe. Poleg tega obstaja še nekaj potrebnih kablov: za napajanje, VGA video izhod, zunanje napajanje in HDMI kabel. Obstaja tudi uporabniški priročnik.
Zaslon monitorja ni dobil nič težkega, vendar je videti eleganten in zadržan. LCD zaslon je opremljen z IPS matrico. Ločljivost zaslona - Full HD. Vse kazalnike svetlosti, kontrasta lahko prilagodite, vendar so privzeto prikazani dokaj pravilno. Odzivni čas je približno 4 milisekunde. Tudi po mnenju proizvajalca obstaja posebna tehnologija, ki ščiti oči pred prekomerno obremenitvijo uporabnikov.

Za igralca

Monitor zastopa AOC in igralec. Zdaj je postalo še posebej v modi, tako da v zadnjem letu, od tega proizvajalca prišel nekaj kul modeli za igralce. Njegova specializacija AGON AG271QG model serije dokazuje svojo embalažo. Monitor je na voljo v veliki črni škatli z zelo kakovostnimi slikami. Spredaj je fotografija samega izdelka in nekaj osnovnih specifikacij. Komplet se je izkazal za dober, glede na zgodnje modele. Obstaja napajalni kabel z zunanjo enoto, obstaja tudi več žic za DisplayPort, HDMI, USB, avdio kabel. Obstaja komplet vijakov, disk z voznikom in navodila za uporabo. Seveda, tak komplet, glede na specifikacijo modela, ne more, ampak prosim stranke.

AGON Design

Glede na to, da je dani monitor AOC igralni izdelek, njegov videz ni veliko drugačen od konkurenčnega. Vendar se je izkazalo, da je bolj zadržan. Proizvajalec ni poskusil z ohišjem brez okvirja. Na hrbtni strani je vložekrdeča barva, ki je precej agresivna v nasprotju s črno. Na splošno je uporaba tega odtenka v vseh igralnih napravah postala običajen posel, čeprav je še vedno nejasno, v kolikšni meri je ta želja rdeča.
Stojalo je postalo nekoliko spremenjeno glede na prejšnje modele monitorjev. Izdelala je kovino, bolj kakovostno in trajno. Na splošno je na prvi pogled enostavno razumeti, za koga je namenjen ta izdelek. Podjetje ne bi smelo soditi v svetle elemente in ne izrazito agresivno, kot je bilo v "grabežljivih" Aserjevih modelih ali igralnih variacijah Asusa. Toda zaradi dejstva, da je ta model prejel v oblikovanju, ga je lahko pripisati kategoriji igre.


Specifikacija AGON-a

Ne moremo reči, da je model prejel nekaj nenavadnih značilnosti. Kot monitor za igralca ima vse potrebne tehnologije in možnosti. Pojav tega modela je zaznamoval rojstvo glavnega konkurenta nepremagljivega SUS PG279Q. Edina razlika je, da je podjetje AOC poudarilo "polnjenje" in nekoliko zmanjšalo videz. Zaradi tega je mogoče poudariti visoko ločljivost WQHD s prednostmi tega modela. Prav tako dobil AOC monitor 27-palčni zaslon. Matrika tipa IPS še naprej zadovoljuje kupce s kakovostjo slike in pravilnim prenosom barv.
Sistem zvočnikov se je izkazal za zmernega, vendar se še vedno nanaša na prednosti tega modela. Monitor podpira različne tehnologije, kot je NVIDIA G-Syn. Vertikalni premik ima frekvenco 120-165 Hz. Obstaja poseben način osvetlitve, širok razpon sprememb svetlosti, je jasnotovarniška nastavitev, odličen naklon itd.
Glavna pomanjkljivost je v neenakosti osvetlitve na črno-belih poljih. In nekateri morda niso zadovoljni z dejstvom, da centralni regal nima odstranljivega mehanizma, kar pomeni, da bo pri prevozu monitorja prišlo do neprijetnosti.

Za Movie Movers

No, še en dober model, ki je odličen za ustvarjalce filmov kot za igralce, je AOC U2879VF. Videz, načeloma, ne izstopa nič posebnega. Je miren in spominja na večino pisarniških monitorjev. Poleg črne so tudi srebrni elementi. Tega okvirja niso zavrnili, zato ga lahko najdete tukaj. Narejena iz sijajne plastike. Stojalo je veliko, vendar ne izgleda okorno. Prilagoditev samega modela je šibka: brez nastavitve višine zaslona lahko spreminjate le nagibni kot. Vmesnik plošča je prejel vse vrste pristanišč, bo dovolj za vse uporabnike: DisplayPort 1.2 HDMI 2.0 DVI-D in VGA.
Glavna prednost tega modela je razpoložljivost 4K ločljivosti, zaradi česar je slika zelo podrobna, realistična in naravna. Matrika ustreza TN + filmu. Odzivni čas je 1 ms, podpira pa se tudi AMD FreeSyn. Velikost zaslona je 28 palcev, kar je dovolj tudi za številne navadne uporabnike.

Večina proračuna

Kot smo že omenili, podjetje skrbi tudi za ljudi, ki ne želijo porabiti veliko denarja za LCD monitor. AOC jim je pripravil E975SWDA. To možnost je mogoče kupiti za 5 tisoč rubljev. Škatla vsebuje vse potrebne kable in pogon voznika.Zaslon je 185 palcev. Matrica - tip TN. Ločljivost zaslona ni najvišja, vendar bo za povprečnega uporabnika dovolj - 1366 x 768. Razmerje zaslona - 16: 9. Odzivni čas je precej visok - 5 ms. Na monitorju je LED osvetlitev. Videz tega modela je nevsiljiv. Zaslon nima široke izbire regulacije, lahko se upogne le za nekaj stopinj. Materiali so precej kakovostni. Pritrdilni elementi so tudi zanesljivi.

Sklepi

Vsi opazovalci AOC, ki smo jih pregledali, niso vodje prodaje. Kljub temu pa vsak model spada v njegovo kategorijo in tam je našel svojega kupca. Še enkrat ponoviti, je treba opozoriti, da pri izbiri monitor, je pomembno razumeti, za kakšne namene, da ga kupite. Nekateri igralci računalniških iger pogosto prihranijo pri tem izdelku, čeprav je vsem jasno, da bo s katerim koli AGON predstavnikom igra postala veliko bolj hladna. Obstajajo tudi kupci, ki kupujejo cestni model, vendar ne izkoriščajo vsega njegovega potenciala.
Tako ali drugače, danes pa imajo voditelji zaobljen prikaz, velike 4K ločljivosti zaslona, ​​zanimive oblikovalske rešitve ter ogromno potrebnih in nepotrebnih tehnologij.

Ocene

AOC monitorji vedno dobijo odlične ocene. In to je v veliki meri posledica odnosa podjetja s svojimi strankami. Pohvalite kakovost materialov, ki se jih ne more pohvaliti vsak proizvajalec, zanimive modelne odločitve. Obstajajo tisti, ki so samo zadovoljni s svetlo in sočno sliko, vendar obstajajo tisti, ki so neskončno zadovoljni s cenovno dostopno vrednostjo. Ne pozabite, da družba svoje naprave pozicionira kot izdelekokolju prijazno, kot pa spet pridobivanje pozornosti kupcev.

Sorodne publikacije