"Kozaki 3": kode za igro in njihovo izvajanje

Računalniška igra "Kozaki 3" je izšla 20. septembra 2016. V bistvu je to remake prvega dela serije. Njeni avtorji so postali razvijalci iz ekipe GSC Game World, iz katerih je prišel igre, kot so Stalker in Venom.

Opis

Igra je strategija v realnem času. Glavna naloga je zbiranje sredstev, ustvarjanje lastne baze in krepitev vojaške moči. S poznejšo napovedjo vojne sovražniku in zmago nad njim.
Proces poteka v devetnajstem stoletju. Skladno s tem so vsa spremstva, zgradbe in enote predstavljeni ravno v tem obdobju. Igra ima približno 12 držav, več kot 70 različnih enot, več kot 100 študij, ki omogočajo tehnično izvedbo za podporo tridimenzionalne grafike. Igra vsebuje 5 različnih zgodovinskih podjetij. Lahko preživite razvoj in vojne Avstrije, Anglije, Ukrajine, Rusije in Francije. Nato je bilo izdelanih več dodatkov, ki so omogočili dodajanje še več držav. Med njimi so Poljska, Prusija, Škotska, Nizozemska, Španija.
Treba je opozoriti, da je prvi del po njegovi izdaji postal zelo priljubljen med igralci iger na svetu. Trendi in priložnosti so se brez težav prelili v tretjo različico, ki je omogočila ohranjanje priljubljenosti do danes.

Viri v igri in kako jih dobiti

Da bi lahko izdelali ali zgradili kakršne koli predmete, morate izločiti vire. V »Kozaku 3« je več vrst: kamen, železo, les, hrana, premog in zlato.


Hrana se stalno porabi, odvisno od števila najetih bojevnikov in kmetov.Prav tako je potrebno ustvariti nove vrste enot ali raziskati tehnologijo. Les in kamen se v večini primerov uporabljata za gradnjo stavb in objektov. Za zlato lahko nekaj kupite na trgu, raziščete tehnologijo in najemate enote. Premog se uporablja tudi pri gradnji novih tipov vojaških enot ali za streljanje različnih pušk ali minometov.
Za proizvodnjo hrane so mline, ki jih lahko zgradijo kmetje. Zbirali bodo tudi pšenico na sosednjem ozemlju z nadaljnjo predelavo na mlinu. Končni izdelki kmetje prevažajo do najbližjega mestnega središča. Drevo se prideluje naravno, to je sečnja dreves. Za zlato, premog in železo se uporabljajo posebni rudniki. Gradijo jih tudi kmetje, ki delajo v njih.
Obloge kamna lahko ležijo neposredno na površini. Lahko jih izločijo kmetje.

Kako pridobiti sredstva brez porabe denarja?

Od prvih konzol, kot sta Dandy ali Sega, so igre uporabljale različne kombinacije tipk, gumbe in dejanja, ki bi lahko povečala vire ali značilnosti junakov. Imenujejo se goljufije. Pravzaprav vam omogočajo, da pravno zavedete igro in pridobite prednost pred nasprotnikom. Kot številne igre imajo "Kozaki 3" tudi svoje šifre. Vredno jih je podrobneje obravnavati.

Kode za igro "Kozaki 3"

Postopek vnosa posebnih ukazov se pojavi, ko pritisnete tipko Ctrl + Enter. V pogovornem oknu morate vnesti ustrezno kodo za igro "Kozaki 3" in klikniti"Enter". Prva izmed zanimivih kod bo www. Rezultat njegovega dela bo zaključek na zaslonu informacij o FPS. Ampak tudi to kodo za igro "Cossacks 3" vam omogoča, da izvajanje generacije enot naključno mesto. V ta namen pritisnite tipko P, v posebnem oknu izberite želeno enoto in jo kliknite na zemljevidu. Na določenem mestu se bo pojavil nov znak. Naslednja koda za igro "Kozaki 3" vam omogoča dostop do vseh misij v igri. Če ga želite vnesti, v pogovornem oknu pritisnite Ctrl + Enter, vnesite besedno sporoÄilo showallmissions. Cheat koda za igro "Cossacks 3" freecamera vam omogoča dostop do kamere nadzor. Uporabite tipki Ctrl + PageUp, Ctrl + PageDown za nadzor višine in kota gledanja igre. No, najbolj zanimivo goljufija kode za igro "Kozaki 3" - kombinacije za pridobitev potrebne količine sredstev. Uresničite jih preprosto. Vnesti morate stavek res, nato določiti, kateri vir je potreben v angleščini in zahtevani znesek. Prevajanje virov v angleščino za uporabo v goljufijah za igre "Kozaki 3" (2016) je naslednje: kamen - kamen, hrana - hrana, les - les, železo - železo, premog - premog, zlato - zlato. Prav tako lahko takoj dodate vse vire, namesto da določite določeno vrsto, morate napisati besedo vse. Primer izvajanja takšne kode izgleda takole - res iron 100.

Malo o trenerjih

Poleg neposrednega uvajanja kod v samo igro je bil v omrežju porazdeljen tako imenovani trener. To so majhni programi, ki se kopirajo neposredno v mapo z igrami. Njihova naloga - med igro, s pritiskom na vnaprej določenoključe za uresničitev enega ali drugega trika. Na primer, s pritiskom na tipko 1 v igri 1000 zlata se vsakič prikaže. Sorte in funkcionalnost takšnih programov so različni. Dodajo se nekateri viri, ki uresničujejo trajne zmožnosti, kot so nesmrtnost, nezmanjševanje sredstev ali neskončno zdravje določene enote.

Sklep

Nedvomno bo uporaba kod in gesel za igro "Kozaki 3" zelo olajšala njen napredek. Vendar je treba upoštevati, da tak pristop zmanjšuje zanimanje za igro. Navsezadnje ni potrebno izvajati taktičnih in strateških manevrov, sprejemati zapletenih gospodarskih odločitev ali tvegati nekaj v interesu države. Da, in kakšen je smisel igranja igre, če lahko uporabite kode z lahkoto, da jo prenesete skozi nekaj ur.

Sorodne publikacije