Opis linije "Samsung Doos": Vsi modeli, ki si zaslužijo spoštovanje in njihove značilnosti

Vsi telefoni, ki delujejo z dvema sedmima kartama, so razdeljeni na vrste, odvisno od tega, katera načela delovanja se uporabljajo. Obstajajo trije. Na trgu je mogoče najti naprave, v katerih so istočasno aktivne sim kartice, v drugih modelih pa taka funkcija ni na voljo, zato je lahko eden od dveh oseb sposoben delati. Poleg opisanih tehnologij obstaja še ena. Sestavljen je iz dejstva, da obe kartici delujeta samo v stanju pripravljenosti, nato pa je ena od njih izklopljena. Proizvajalec Samsung, ki je znan po vsem svetu, potrošnikom ponuja model z vsemi vrstami dela. Poleg tega je treba opozoriti, da v mnogih telefonih, sedem kartic, ki delujejo v zameno, lahko aktivni med klici. Če oseba govori enega po enega in prejme drugi klic, potem bo odklenjen in potrošnik bo prejel ustrezno sporočilo.

Samsung E1225

Model je med najbolj priljubljenimi telefoni tega proizvajalca. Ta naprava je primerna za ljudi, ki ne marajo razkošja, druga pa samo za redke odhodne klice. Praviloma je Samsung Duo, ki ima vse modele brez pritožbe, preproste naprave, ki se uporabljajo za poenostavitev zamenjave modulov identitete naročnika. Veliko lažje je kupiti telefon, ki podpira dve SIM kartici. E1225 ima majhno težo, ima dobro baterijsko napajanje, ne potrebuje posebne nege. Sim kartice ne delujejo hkrati. To je to in razlikuje opisani telefon od drugihmodeli serije "Duo Samsung". Funkcije te naprave vam omogočajo, da govorite o zelo kakovostnem telefonu za vašo kategorijo. Da bi vključili želeno kartico, je potrebno v ustreznem meniju odpreti "Nastavitve", da izberete aktivacijo druge reže.

Recenzije jasno kažejo, da se telefon res počasi prazni, ga upravlja priročno in ni težav.

Samsung E2222

Tip modela je monoblok. Ni vsaka telefonska linija "Samsung Duo", katere modeli so postali zelo priljubljeni in pomembni, se razlikujejo po velikih tipkovnicah. E2222 je zasnovan za tiste, ki radi sedijo v družabnih omrežjih in nenehno prepisujejo z nekom. Glavna kamera ne bo zadovoljila ljudi, ki radi fotografirajo, saj je le 3 MP. Seveda, to je pomembna pomanjkljivost, vendar ni vredno bolje čakati kot tak telefon. Prav ta naprava predstavlja linijo "Samsung Duo". Značilnosti naprave so v celoti zadovoljne s potrebami potrošnikov. Tipkovnica ima poseben gumb, ki omogoča spreminjanje aktivnih kartic SIM. To je tisto, zaradi česar potencialni kupci resno razmišljajo o podobnem telefonu. Opozoriti je treba, da sta obe številki v stanju pripravljenosti in ko eden od njih sprejme klic, se drugi izklopi. Z aktivno uporabo brez polnjenja telefon deluje do tri dni.

Samsung C6112

Model telefona Samsung Duo C6112 ("drsnik") bo vedno ostal v stiku, saj so kartice SIM, ki jih uporablja naprava, neprekinjeno aktivne.Tudi med klicem ena oseba lahko uporabnik kadarkoli prejme drugo, ki je prispela v modul drugega naročnika. Telefon ima velike dimenzije, debel je, vendar je videz povsem ustrezen in prijeten.
S fotoaparatom lahko fotografirate z normalno kakovostjo. Njegova ločljivost je 2 milijona slikovnih pik. Zaslon ima diagonalo 24 palcev, kar vam omogoča ogled videoposnetkov in fotografij brez ustvarjanja neugodja. Tipkovnica je precej udobna; Pisave so dobro izbrane. Opisovanje linije Samsung Duo, vsi modeli katere veljajo za eno izmed najbolj zanesljivih naprav na trgu, moramo reči, da vsaka naprava deluje brez najmanjših napak. V redkih primerih telefoni in še posebej E2222 ne delujejo pred iztekom garancijskega obdobja.

Samsung E2652

Ta naprava bo vesela, da deluje sočasno z dvema aktivnima sedmima karticama. Vendar pa ima tudi veliko drugih ugodnosti. Ta model senzorja je dobil fotoaparat z ločljivostjo 13 Mp, ki omogoča fotografiranje sprejemljive kakovosti. Glasba se dobro predvaja, zvok je odličen. Diagonala telefona je le 26 palcev, tako da lahko takoj govoriti o njegovi kompaktni velikosti. V modelu Samsung Duo so vsi modeli udobni v roki, kar povečuje povpraševanje po napravah. Poleg tega telefon podpira modul Wi-Fi.

Samsung C6712

Dizajn tega telefona je minimalen, zato lahko rečemo, da je naprava zasnovana za večje število kupcev. Naprava deluje z Wi-Fi. Meni ima omejene beležke in enostavno je povezati z omrežjem. TaTelefon Samsung Duo Series z dvema karticama SIM privlači mlajšo kategorijo kupcev zaradi razpoložljivosti internetnih modulov. Kamera ima ločljivost 32 milijonov slikovnih pik. Brez bliskavice. V tem telefonu je enostavno delati z dvema sedmima karticama, na koncu pa je na voljo posebna tipka, ki omogoča izbiro želene številke.

Kateri model naj ostane?

Pred nakupom telefona "Samsung Duo" morate določiti, v kakšnem načinu naj delujejo kartice SIM. Šele po nedvoumnem odgovoru morate poiskati ustrezen model. Ker serija "Duos" vključuje preproste telefone, monobloke in senzorske naprave, bo vsakdo lahko izbral tisto, kar mu res ustreza. Če ima naprava velikost vrat 35 mm, slušalke ni mogoče vključiti kot celoto. Razlog za to je naslednji: proizvajalec, ki določa standardna vrata, pričakuje, da bodo kupci sami kupili univerzalne slušalke. V celotnem obdobju obstoja je linija "Samsung Duo" postala zelo priljubljena. Ocene o napravah so dobre. Če nekdo želi dobiti najbolj udoben telefon v uporabi brez bičev, potem je varno vzeti monoblok. Odlikuje ga stabilno delo sedmih kart. Takšna naprava ni označena z veliko funkcionalnostjo, ki je ne potrebujejo ljudje, ki izberejo napravo za klicanje.

Sorodne publikacije