Prenosni računalnik Lenovo B570e (Lenovo B570e): opis, specifikacije, pregledi

V gospodarski krizi je iskanje cenovno ugodnega, a produktivnega zvezka precej težavno. Lenovo B570e je eden redkih prenosnih računalnikov, ki izpolnjuje ti dve zahtevi. Ta sodoben prenosnik z velikim zaslonom in ugodno ceno je odličen način za delo in študij. Klasične oblike, preprosta zasnova, velike velikosti, odlične zmogljivosti - odlična kakovost za poceni prenosni računalnik znane blagovne znamke.

Oblikovanje

Lenovo B570e - Odlično za tiste, ki potrebujejo prenosni računalnik. Model "Lenovo" je odličen pomočnik v pisarni, v resnici pa so njegove možnosti širše. Proizvajalci so prenosni računalnik obogatili z nezahtevnim in strogim videzom. Uporabniki lahko mislijo, da je ta računalnik preveč nagnjen. Dejstvo je, design laptop je prijetno za proračunsko ceno. Sijajni robovi in ​​zaslon, mat plošča, tipke in pokrov ščitijo napravo pred mastnimi sledmi in prstnimi odtisi. Telo je enostavno za nego, očisti se brez dodatnega napora.Model združuje zmožnosti osebnega računalnika, hkrati pa lahek prenosnik in kompakten. Lahko ga vzamete za študij ali delo. Nagnjeni vogali dajejo ergonomiji naprave. Zahvaljujoč tej oblikovni rešitvi, prenosnik preprečuje praske in druge mehanske poškodbe. Lenovo je znan po proizvodnji visoko kakovostnih prenosnih računalnikov. Ta model ima dostojno gradnjo, telo ne škripi. Naprava je zasnovana tako, da je pod visokim tlakomna pokrovu se ne deformira in se ne poškoduje. Lenovo B570e je dobra izbira za tiste, ki potrebujejo lahek, poceni prenosni računalnik za delo in študij.


Karakteristike

Če želite kupiti proračunski model prenosnega računalnika, je idealna možnost Lenovo B570e. Značilnosti tega prenosnika so več kot pomembne. Proizvajalci družbe Lenovo so ustvarili učinkovito orodje za opravljanje vsakodnevnih nalog. Model deluje na procesorju Intel Celeron B830. Naprava je opremljena z dvema gigabajtoma RAM-a, ki se lahko po potrebi razširijo. V prenosnem računalniku je grafična kartica integrirana in moderna, kar omogoča, da prenosni računalnik predvaja vsebino z visoko ločljivostjo.
Prenosnik ima USB konektorje, večnamenski bralnik okvirjev, reže za pomnilniške kartice, optični pogon, ki deluje z DVD-ji in CD-ji. Proizvajalci so poskrbeli za vgrajeni modul Wi-Fi. Omogoča izmenjavo podatkov z drugimi napravami. Prenosni računalnik lahko priključite na moderni monitor ali televizor in uživate v sliki visoke ločljivosti. Lenovo ima zmogljivost do 320 GB, operacijski sistem Windows 7 in komunikacijske vmesnike. Dvojedrni procesor in dve grafični kartici vam omogočata prenos nezahtevnih iger. Pri sodobnih prenosnikih bo prišlo do težav, saj je za izvajanje zahtevnejših grafičnih operacij potrebna večja zmogljivost. Velik plus naprave je, da ne bo treba kupiti zunanjega pogona. Proizvajalec je napovedal tako podrobnost.

Zaslon

Lenovo B570e ima prenosni računalnikPomemben za svoje stroške, zaslon je 156 palcev. Ta velikost zaslona je odlična za delo, ogled filmov, brskanje po spletu, igre. Ločljivost zaslona je standardna (1366x768px). Širokozaslonski zaslon je opremljen z LED osvetlitvijo. Izboljšuje kakovost slike, vendar porabi minimalno količino energije. Poleg tega ima zaslon dober vidni kot in veliko razkritje.

Video kartica

Naprava, ki pretvori sliko, ki je v spominu prenosnega računalnika, v video signal, se imenuje video kartica. Pogosto se vstavi v ločen priključek. V Lenovo B570e je grafična kartica integrirana z vgrajenim grafičnim procesorjem. Obravnava informacije in ne naloži dodatnega prenosnega računalnika. Grafična kartica je sestavljena iz grafičnega procesorja, video krmilnika, BIOS-a, digitalno-analognega pretvornika, video gonilnika in video-ROM-a. Prenosnik je dovolj zmogljiv za svojo konfiguracijo. Navdušenci nad Photoshopom lahko dihajo v miru: model ga bo zlahka namestil in odprl. NVIDIA GeForce 410M diskretna grafična kartica ima kljub splošnemu proračunu in povprečnim parametrom izjemne zmogljivosti. Naprava ima zajetno trdi disk, kar je nekoliko presenetljivo za proračunsko različico prenosnega računalnika. Lenovo je poskušal ustvariti kakovosten prenosni računalnik za majhno količino denarja. Naprava ima manjše pomanjkljivosti, vendar tehnični del pogovora o njih ni primeren.

Prednosti

Prednosti prenosnega računalnika so veliko več kot le minusi. Tipkovnica "Lenovo B570e" je priročna in polna. Obstaja digitalni blok. Proizvajalci so daliSledilna ploščica je multitouch funkcija, ki omogoča merjenje strani v internetnem brskalniku in nadzor velikosti slike z dvema prstoma. Prenosnik ima bralnik prstnih odtisov. Dobra matrika zagotavlja kakovosten prenos barv, gonilniki v napravi delujejo pravilno. Poleg tega se naprava ne upočasni. Kljub temu, da prenosnik danes ni več izdan, je eden najbolj produktivnih v svojem razredu. Lions opravlja naloge hitro in učinkovito, takoj predvaja video posnetke. Ta naprava je srečni lastnik številnih ugodnosti. Zmogljive aplikacije se ne bodo zagnale, ampak za brskanje po spletu, delo z mizami in druge vsakodnevne naloge je prenosnik idealen. Operacijski sistem deluje hitro in tehnične specifikacije so popolnoma v skladu s razmerjem "cena-kakovost".

Slabosti

Notebook Lenovo B570e ima še vedno nekaj slabosti. Proračunski stroški nalagajo določen odtis na oblikovanje prenosnega računalnika. Slaba spletna kamera, baterija z nizko porabo, tesna vrata USB, nezanesljivi materiali. Proizvajalci so poskušali narediti poceni prenosni računalnik in to so storili. Poceni plastika v kombinaciji z dobro montažo, slaba grafična kartica, nezadostna zmogljivost za igralce. Prenosnik ne bo naložil sodobnih iger in aplikacij. To je zlahka zamenjati z mnogimi modeli iz seznama Lenovo zaradi svoje nizke edinstvenosti.
Številni strokovnjaki ugotavljajo, da ta model prenosnega računalnika pošlje uporabnika sredi leta 2000. Preprostost oblikovanja, sijajni zaslon, prisotnost diskete skupaj z nizko ceno - vse tonekoliko zastarele značilnosti. Za sodobne uporabnike, ki potrebujejo naprednejše modele, prenosni računalnik Lenovo ne bo ustrezal. V modelu ni konektorjev, ki bi otežili delo.

Cena

Ena od glavnih prednosti prenosnika "Lenovo B570e" - cena. To je odličen delovni model, ki se spopada z vsemi nalogami. Cena prenosnega računalnika je v razponu od 11-18 tisoč rubljev, odvisno od kraja in časa nakupa. Želite kupiti zaupanja vrednega pomočnika in spremljevalca? Bodite pozorni na ta proračunski model. Za ljubitelje prefinjenega in ultra modernega dizajna je vredno iskati nekaj bolj primernega.
Mnenja
Po mnenju uporabnikov je "Lenovo B570e" res odličen proračunski model, ki ga odlikuje dobra zmogljivost in združuje potrebne funkcije za popolno delo. Mnogi ljudje ugotavljajo, da ta model deluje odlično, zanesljivo, visoko kakovostno, ima nevsiljivo zasnovo, funkcionalno, poceni in se ne ukvarja z zastavljenimi nalogami. Prenosni računalnik je stabilen, z dobrimi tehničnimi lastnostmi in velikim zaslonom. Med slabostmi, uporabniki opozarjajo na blago ohišje, nerodno obliko, slabo baterijo, slab barvni prenos, neroden sijajni zaslon. Poleg tega, da pros kupci vključujejo visoko kakovost montaže naprave, udobno tipkovnico, visoko kakovost zvoka. Telo ni umazano in enostavno čiščenje. "Lenovo" deluje tiho, ne ustvarja hrupa, počasi se segreje. Proizvajalci so namestili dober mikrofon in udobno sledilno ploščico. Na splošno je prenosni računalnik Lenovo B570e zanesljiva naprava za majhnedenarja

Sorodne publikacije