Prehod Rust: Preživi najmočnejši

Svet postpokalipse je zelo strog. Tukaj ste zgradili svoj dom, ki je bil zgrajen iz velike količine sredstev, in vas napadli mnogi volkovi, ali pa so se drugi igralci iz multiplayerja odločili, da bodo uredili blitzkrieg.

Opis

Rust je simulacija preživetja s sposobnostjo igranja na spletu. V njem se bo igralec moral boriti proti lakoti, mrazu, žeji in drugim uporabnikom.
Na začetku je bila igra že dolgo na voljo v zgodnjem dostopu in jo pred kratkim zapustila, natančneje, 9. februarja 2018. Zgodnji dostop je takrat, ko razvijalci postavijo igro na splošni pregled Steama, po katerem je kupljen in tako podpira produkcijo do izdaje stabilne različice.
Igra je prodana v zelo obsežnem tiražu 5 milijonov izvodov, kar pozitivno vpliva na zaznavanje izdelka. Prodaja govori o kakovosti. Njegovo ustvarjanje so navdihnili DayZ, Minecraft in Stalker.
Veliko ljudi danes igra Rust v svojem zadovoljstvu, tako raznolikost vsebin v studiu Steam vam omogoča, da preživite dovolj časa v igri in se ne naveličate.

Rust: mimo. Del 1

Vi ste na travniku, okoli ene zelenja, kamni, ki jih želite dobiti, zapuščenih zgradb, divjih živali, pa tudi številnih nekdanjih prebivalcev, ki so se spremenili v zombije. Zdi se, da lahko narediš zombije? Toda mehanika igranja je taka, da kamen premagati horde hoja trupel - lekcija ni zelo. Poleg kamna imate povoj in baklo. Kamen bo prišel, da bi ubil volka, vendar moraš poskusiti.


Namigi:
 • Zaščitite svoj bint.
 • Zapustiti svetilko za pozneje.
 • Izdelava kamna z viri.
 • Našli smo način, da se ne izgubimo. Na njej boste srečali zapuščena mesta, sovražnike, pazi se sevanja. Bodite prepričani, da preverite vse shrambe in druge strukture, lahko obstajajo koristni pripomočki, izdelki, orožje, strelivo, zdravila. Toda za dolgo časa ni časa za iskanje virov, ker je treba kmalu po noči in ponoči obnoviti sile in se nekako braniti pred nasprotniki.
  Zato je čas, da zgradimo hišo. Kovinska vrata postavimo tako, da sovražniki ne morejo priti v hišo.

  Prehod igre Rust. 2. del

  Pridobite sredstva. Kolikor je mogoče virov, sicer bo težko preživeti. Les, ruda in meso so bistvene sestavine za začetek plodne igre. Delo z obrtnimi orodji in orožjem, pridobivanje izkušenj, študijsko risanje.

  Sklep

  Na žalost v igri ni zgodbe. Samo preživeti moraš. Celotna točka v multiplayer, kjer lahko hodite okoli, ropanje drugih likov, sodelovanje v premagovanju ali ubijanje. Za igranje več igralcev je na voljo veliko strežnikov. Torej bo prehod Rusta zamuden za dolgo časa.

  Sorodne publikacije