Druga generacija Pokemon: priljubljene žepne pošasti

Druga generacija Pokemonov se zanima za uporabnike iger in gledalce serije še bolj kot originalni set. Vse to so inovacije nove sezone, neznani borci in njihove možnosti. Ljudje, ki igrajo pokemon GO, se želijo pripraviti na prihajajočo posodobitev in izvedeti več. Informacije bodo pomagale pri usmerjanju ulova in črpanja določenih vrst in posameznih satelitov.

Kdo so ti Pokemon

Preden razmislimo o drugi generaciji Pokemon, je vredno vedeti, kje se je vse začelo. Japonski anime poznih 90-ih je pokazal neverjetno svetovno vesolje, kjer ni nobenih živali, ampak samo Pokemon. To so pametna bitja s svojim edinstvenim značajem in zmožnostmi.


Za ljudi postanejo prijatelji, hišni ljubljenčki ali samo pomočniki pri delu. Večinoma jih uporabljajo trenerji za boj in pridobivanje slave na tem svetu. Na tej cesti je šel Ashk Ketchum s svojim prvim spremljevalcem Pikachujem. To je začetek avanture, ki se nadaljuje vse do danes v igrah in animiranih serijah.

Opis druge generacije

Regija Joto je pokazala drugo generacijo gledalcev anonimnih pokémonov, ko je glavni lik prišel tja z novimi dosežki. Z njim je imel samo poekext in zvest prijatelj Picachua. Ta generacija je vključevala devetdeset edinstvenih žepnih pošasti in prinesla vse vrste inovacij. V kategoriji so novi vojaki. Dodano jeklo in temno vrsto, kar pomeni, da se je povečalo tudi število različnih napadov.
Druga generacija Pokemon ima tudi svoje močne predstavnike, ki bi se morali bati vsake bitke. To vključuje Ursinging in Tyrannist. To so ogromna bitja, ki jih ustvarjajo modeli medvedov in krokodilov. Omeniti velja tudi dva legendarna Pokemon - Ho Ho in Lugia. Zadnje moči lahko povzroči, da je morje štiridesetdnevna nevihta in se pojavi le z redkostmi. Kar zadeva Ho-oh, je ta ptica spremljevalec sreče, vendar ji je le nekaj srečnih uspelo videti. Druge hišne ljubljenčke prav tako zaslužijo pozornost, vendar jih morate slediti in trenirati.


Seleby

Vsaka generacija ima svojega najmočnejšega in redkega vojaka. V drugi generaciji se šteje, da je taka Seleba. Pokemon je majhen, njegova teža pa je le pet kilogramov. Oglejte si to legendarno bitje, ki je v nekaj uspelo. Glede na zgodbe igralcev se pojavi le v mirnem obdobju in lahko potuje pravočasno. Ta sposobnost je potrjena v ločenem filmu o vesolju, kjer Ascheth Ketchum sreča tega hišnega ljubljenčka in mu poskuša pomagati na vse možne načine.
V različnih igrah vesolja lahko igralci ujamejo to žepno pošast, ker se v bitki popolnoma pokaže. Njegov tip je definiran kot mešanje rastlinskih in duševnih prototipov. Kot veste, močni telepatski napadi dobro delujejo za večino vrst, razen parfumov in temnih bitij. Seleby je Pokemon po naravi miren in prvi ne vstopi v bitko v nobenem primeru. Nima evolucijske linije, kot v drugihlegendarne pošasti.

Sindakvil

Vsaka sezona Universe Pocket Monsters ima tri starterje - trave, ogenj in vodo. Drugi je najljubši javnosti - Pokemon Sindakville. Ta miren borec živi v gozdu, čeprav nosi na sebi večni plamen. Daje mu moč in nikoli ne sme iti ven. Učenec tehta le dva kilograma in ima 20 centimetrov višine. V začetnih napadih uporablja ognjeni top, šok in druge sposobnosti standardnega sklopa. Ko je vstopil v bitko, ne more napadati prvega, ker se šele začne ogrevati. Ta proces je potreben, da ga odpelje. Njegovo krzno ne poškoduje ognja, ker mu druge žepne pošasti te vrste povzročajo minimalno škodo.
V igrah se lahko Pokemon Sindakvil že na 14. ravni razvije v Quilavu. Po dosegu 36. etape se lahko spremeni v Taiflozhna - enega najmočnejših gasilcev.

Chikorita

Poleg moči mnogi igralci, ki raje igrajo v vesolju žepnih pošasti, pogosto gledajo na privlačnost. V tej smeri v drugi generaciji je jasen zmagovalec Chikorita. Pokemon izgleda kot prijazno bitje, ki niti ne ustreza bitki. Le od napada z vinsko trto in rezalnim listom dokazujejo nasprotno. Na glavi tega hišnega ljubljenčka je velik list. Lahko uniči in paralizira nasprotnike. Za bitko s svojo pomočjo Chikorita napoveduje vreme in čuti temperaturo zraka. Bledo zelenaOdlično za svetle oči. Kljub čar, Chokorit je bojni značaj. Redko se zdi Pokemon brez boja in težko ga je odkriti zaradi redkosti in ljubezni do toplega podnebja. Razvija se na 16. in 32. nivoju v Ballyphu in Meganiusu.

Tretja oblika čikoritov

Evolucija v življenju pokemon ima pomembno vlogo, ker jim daje novo vrsto, moč in sposobnost črpanja. Chikorita, potem ko je dosegel 32. stopnjo v igri, lahko kupi svojo tretjo obliko - Meganium. Pokemon doseže skoraj dva metra v višino in tehta več kot sto funtov.
Razen standardnih napadov, lahko to bitje uporabi za vnos grozdja. Paraliza deluje na skoraj vseh nasprotnikih, razen na neodgovornega Pokemon. Vendar pa je zelo težko najti in ujeti Chikorito. Po prvih skupnih vajah je učenec močno povezan s trenerjem. To je shranjeno v procesu evolucije. Meganium je poslušen in zvest borec, ki se pogosto rad zabava in ga drugi Pokémoni dobro spoštujejo.

Sorodne publikacije