Kako narediti klobuk za Youtube sami, kar najmanj truda

Pred nadaljevanjem bi morali reči naslednje. Ni skrivnost, da veliko top bloggers zateči k nakupu lastne zasnove na specializiranih straneh. Ker pa smo začetniki blogerjev, nimamo denarja, da bi naročili dober naslov za kanal. Zato bomo za YouTube uporabili že pripravljene kape, na podlagi katerih bomo ustvarili našo edinstveno zasnovo.

Iskanje pripravljenih predlog

Obstaja veliko lokacij in skupin, od koder lahko prevzamete pripravljeno predlogo dekoracije. Če menite, da skupine, potem ko iščete isto socialno omrežje "VKontakte" predlog "kape za YouTube kanal", bo veliko skupin, ki redno razporejajo brezplačne rešitve v smislu oblikovanja. Skrbniki skupnosti vas naučijo zelo koristne vsebine in, kar je najpomembneje, popolnoma brezplačno! Ne bomo oglaševali določene skupine, vendar je dovolj, da neodvisno pregledamo vsaj ducat takšnih skupin in zagotovo si boste sami izbrali knjižico, ki vam res ustreza.


Zagotovo ste že mislili, in zakaj potem preberete to zgodbo o tem, kako narediti zgornjo mejo za YouTube, če lahko prenesete in namestite že pripravljeno možnost? To ni povsem res, vse hake je treba dodatno urediti, saj je večina besedil privzeto nastavljena. Na zgornji sliki lahko na primer opazite napis "MOJ IME", ki pomeni ime kanala pod njim, tukaj je napis in ga je treba najprej spremenitizase


Namestitev pisav

Preden ustvarite zgornjo mejo za YouTube, morate biti pozorni na dejstvo, da skoraj vse pripravljene predloge uporabljajo nestandardne pisave, to so tiste pisave, ki jih boste imeli sprva odsoten v sistemu. Prepričajte se, da prenesete vse priložene pisave v predlogo in jih namestite v sistem. Če tega ne storite najprej in takoj pojdite na postopek za urejanje predloge, se pisave zamenjajo s tistimi, ki so v računalniku, kar bo vplivalo na lepoto oblikovanja. Namestitev poteka v več kratkih operacijah:
 • Prenesite priloženo pisavo.
 • Dvokliknite.
 • V oknu kliknite gumb "Namesti".
 • Po namestitvi zaprite okno.
 • Nastavitev pisave!
 • Urejanje predloge pod kanalom

  Zdaj lahko nadaljujete neposredno s postopkom urejanja predloge pod kanalom. Po korakih bomo analizirali, kako ustvariti naslov za YouTube v vašem kanalu z vnaprej pripravljeno predlogo. Prva stvar, ki jo potrebujemo, je grafični urejevalnik Photoshop, preko katerega bo potekalo nadaljnje urejanje obstoječe predloge. Na podlagi tega primera bomo uporabili predlogo, ki je bila prvič navedena v prvem odstavku gradiva. Odprite pripravljeno predlogo in se prepričajte, da jo morate zamenjati le z dvema besedama - to je "MOJ IME". Na levi plošči v Photoshopu je orodje Horizontal Text, ga izberemo. Zdaj samo kliknite "MOJ IME" na katerem koli mestu in tam vnesite ime kanala!

  Shranjevanje in nameščanje predloge

  Nič težkega, kajne? Zdaj, ko je bila zagnana glava v YouTubu, jo morate shraniti in postaviti na kanal. Če želite shraniti v Photoshopu, izberite "Datoteka" /"Shrani kot", nato podajte pot za shranjevanje, ime datoteke in vrsto datoteke. Priporočljivo je, da uporabite najbolj priljubljeno vrsto grafične datoteke - "PNG", saj je najbolj primerna za to vrsto oblikovanja. Zadnja faza je, da postavimo sliko na kanal. Ker so vse pripravljene predloge že označene za obliko kanala YouTube, ni potrebe po dodatnih akcijah za določanje položaja. Slika mora biti prikazana v kanalu v različici, v kateri je na voljo v predogledu.

  Sorodne publikacije