T-92 tank v World of Tanks

Tank T-92 v igri "World of Tanks" obravnava številne avtomobile vrhunskega razreda, ki so kupljeni za pravi denar. Veliko uporabnikov se zanima za zmogljivosti tega bojnega vozila, da ne bi naredili napak pri nakupu. Članek obravnava glavne prednosti in slabosti modela, bojne taktike in druge vidike. Informacije vam bodo pomagale razumeti, kaj je vaša tehnika, in vam bodo dali priložnost, da jo pogledate iz različnih zornih kotov.

Uvodni podatki

Najprej je treba vedeti, da je tank T-92 ločen model od istega imena topniškega stroja. Je lahek in hitri stroj, ki ga je treba v večini primerov uporabiti za odkrivanje nasprotnikov in za vrnitev nazaj. Na podlagi tega dejstva bodo glavne prednosti označene z minusom rezervoarja. Model se proda takoj na osmem nivoju, zato bo v ekipnih bitkah igralca na vrhunske stroje vrgel na izkušene uporabnike v smislu črpanja. Nanaša se na ameriško frakcijo, ki nalaga nekatere posebnosti. Cena za to je precej visoka, zato je popoln pregled vseh parametrov pomemben za vsakega igralca, celo izkušenega. Čeprav bo premija T-92 pomagala zaslužiti več srebra, bodo stalne izgube znatno zmanjšale ta znesek. Da bi to preprečili, je treba vnaprej preučiti značilnosti stroja.Pregled mobilnosti

Tank 92 in podobni modeli so najpomembnejši za hitro premikanje po bojišču. Ne glede na kartico, pogoje in prednosti sil, mora igralec na tem modelu vedno voziti zadaj inmanevrirajte tam. Zato je treba hitrost z drugimi izvedenimi lastnostmi te značilnosti navesti v ločenem odstavku. Gibanje naprej je fiksno v povprečju 60-65 km /h. To ni rekordna številka, vendar je dovolj, da se izognemo ognju nasprotnikov. Zadaj - 25 km /h, ki je prav tako večji od številnih avtomobilov. Ti parametri so doseženi zaradi skupne moči 340 konjskih moči, ki je razdeljena na skoraj 17 ton na skoraj 20 do 1.


Tekalni mehanizem cisterne se vrti z indeksom 55 stopinj na sekundo, stolp pa je pet enot manj . To je povsem dovolj za manevriranje celo med sovražniki s posnetki v šibkih točkah, vendar še vedno ni meja za to vrsto stroja. Lahki prevoz v igri nekaterih modelov se lahko pohvali z nekoliko višjo zmogljivostjo, vendar je to dovolj. Če igralec dobro pozna taktike delovanja na zemljevidih ​​in terenu, potem ne bo nobenega problema. Hitrost bo dovolj za izpolnitev glavne naloge - odkrivanje sovražnika na svojem ozemlju.

Oklep in preživetje

Lahki tank T-92 se ne razlikuje po visoki ravni zaščite. Poleg tega so nekateri kraji tako tanki, da lahko vsak stroj pride skozi tam. Seveda je za Lenovo pomembnejša okretnost in s tem v T92 vse v redu, prav tako pa je pomembno vedeti tudi o glavni pomanjkljivosti. Najbolj ranljiva točka je krma, kjer je samo 19 milimetrov oklepov. Če pridejo k njemu od zadaj, se lahko boj šteje za popolno. Srednji in težki avtomobili bodo hitro zmanjšali zdravje s tisoč na nič.
Znotraj situacijene precej bolje, le 25 milimetrov in v preddverju 31. Oklep je takšen, da ni nobenega problema z lomljenjem, vendar je ta minus lahko nadomestiti. Najprej ima raziskavo s 400 enotami, kar je dovolj za identifikacijo sovražnika, ki niti ne razume, kako se je to zgodilo. Drugič, s spretnim ravnanjem z avtomobilom se pomanjkljivosti zaščite izravnavajo z indikatorjem okretnosti. Lahkotni tank T-92 ima nizkotonski stolp s krožnim listom 28 milimetrov, kar je edini pozitivni trenutek v obrambi. V skrajnem primeru ga lahko napademo in upamo na rikošet ali ne-udarec. Zaščiteni zgornji del odpre tudi različice s pomočjo pokrajine za lahke in srednje velike sovražne strele ter topništvo. V bitki se bodo te razlik občutile bolje kot z opisom, vendar se lahko naredi celotna slika rezervacije.

Igra skrivalnic

V nasprotju z negativnimi stranicami plašča na rezervoarju T-92 se obračamo na pozitivno, in sicer na velikost avtomobila. Majhne dimenzije razkrivajo številne razlike v tem, kako odkriti sovražnika in ostati neviden. Vsak grm lahko skrije prevoz, in medtem ko ga bodo sovražniki poskušali najti, bodo izgubili veliko časa. Tveganje, da se bo nekje v bližini izkazalo, da je enako skoraj nič. Poleg tega majhne dimenzije skupaj s hitrostjo otežujejo ciljanje igralca. Če ste nenehno v gibanju, vstopite v sovražnikove hrbte ali sprožite krovu, potem se lahko ubijete počasnega sovražnika. Za vse to, je vredno dodati dobre sposobnosti v preobleki. Ko jih najdemo v grmuV bližini nekaterih avtomobilov ne more vsakdo zaznati te pasivne svetlobe, ki je tako pomembna za zaveznike. V aktivnem lumenu lahko igrate tudi varno, toda tukaj potrebujete praktične spretnosti. Uporabnik bo moral uravnotežiti na strani svojega pregleda 400 enot in postati tako, da vas drugi rezervoarji ne bodo opazili. V "World of Tank" je T-92 prav tak primer, ko se vsi pozitivni trenutki popolnoma dopolnjujejo. Manevrska sposobnost, skupaj z majhnimi dimenzijami in maskiranjem, je idealna "kresnica". Takšna stvar ne bo potovala zadaj, uničila topništva, ko se druge sile le razpirajo na zemljevidu.

Orožje in sposobnosti

Od tajnosti T-92 do "World of Tank" se bomo obrnili k bolj neprijetnim trenutkom - napadalnim veščinam. 76 MM GUN T185E1 ni velika izguba. Naenkrat bo punkcija trajala približno 150 enot, kar bo tudi za lahki tank iz sovražnikovih vrst zelo majhno. To sliko lahko kompenzirate in lahko jo hitro napolnite v 45 sekundah. Ampak samo v ozkem prostoru, veliko posnetkov ne deluje in lahko pride do hitre smrti. V takšnih razmerah bo najboljši umik. Pri udarcu z BB, bo škoda znašala 175 enot, in če zaračunavate kumulativne lupine za pravi denar, ki se prav tako imenujejo "zlato", potem bo 210. Problem je, da so takšni posnetki za ta rezervoar dragi. Izračun utripov na minuto kaže, da lahko T-92 v "World of Tank" prenaša 2000 zdravja na minuto. Vprašanje je, kdo mu bo omogočil sodelovanjevšeč? Po drugi strani pa so oklepna vozila lahkih sestavov in se jim ni treba zanašati na njihov preboj. Zasnovani so za opravljanje drugih nalog, vendar je tudi širjenje 038 metrov za vsakih 100 m preveč. Strel na srednji razdalji zlahka pride do mesta, kjer igralec čaka. Izhajajoč iz tega, se mora približati boju proti sovražniku.

Namestitev opreme in opreme

V Gaidu na T-92 pri WoT je treba omeniti, katera oprema za ta avto bo najbolj ugodna v bitkah. V bistvu bi morali vsi moduli preprosto poudariti prednosti bojnega vozila. Za predjed, pošiljatelj in stabilizator, ki znatno povečata udobje fotografiranja in kazalce škode. To bi bilo primerno za prezračevanje, vendar je naloga lahkega rezervoarja, da identificira položaj sovražnika, in ga zato zamenjati z izboljšano optiko. S takšno nastavitev, da gredo v ozadje, da razsvetli vrste nasprotnikov in delo z ranljivimi cilji bo najbolj optimalno. Iz opreme nič novega - standardna oprema s kompletom za prvo pomoč, gasilnim aparatom in deli. Najbolje je, da vzamete takšen sklop iz kategorije "premium", vendar mora pretvoriti pravi denar v zlato za igre na srečo. Ne pozabite na usposabljanje posadke. Za izkušene borce ne bo težko izbrati najboljših lastnosti. Začetniki pa bi morali vedeti, kaj je prenos, ki je maskiranje, pregled in "žarnica". Potrebne bodo tudi izboljšave za hitra popravila in "bojno bratstvo", ko bo napadel zadaj sovražnika. Po končanem rezervoarju T-92Pripravljen za World of Tanks pripravljen za boj za kopičenje srebra, ki je potrebna na visokih ravneh precej.

Taktika bitke (prva varianta)

Značilnosti rezervoarja T-92 prisilijo igralca, da izbere določen način boja na katerem koli zemljevidu - glede na njihove želje. V tem modelu se povečuje široka vrsta pregleda, z vsemi indikatorji izboljšav, zato lahko prinese veliko praktičnih koristi svoji ekipi. Če se bojišče odpre in se vidijo sovražnikovi položaji, bo avantgardi lažje oblikovati ustrezno taktiko za zmago. Kamuflaža omogoča, da se majica gasilca T-92 vloži v ekipi v odsotnosti, če imajo drugi igralci ustrezno raven spretnosti. Če želite to narediti, morate najprej poznati vse zemljevide in izbrati varno pot za vožnjo zadaj in razkrivanje. V praksi se bo uporabnik naučil zdrsati med vrstami druge ekipe, da bo svetil zaveznikom, vključno z artilerijo. Glavna stvar pri tem je, da pravilno uskladite, uporabite majhne dimenzije za hitro pojavljanje in izginotje radarja. Hitrost 60 km /h in majhne dimenzije omogočajo. Uporabite potencial mobilnosti in terensko pokrajino, da čim dlje prikažete lokacijo sovražnih sovražnih tankov za zaveznike. To je prva standardna vrsta taktike, ki bi jo morali v idealnem primeru izvajati profesionalni uporabniki TOE.

Taktika številka 2

Pregled T-92 se ne more izvesti brez razlage druge vrste taktik. Vsi uporabniki razumejo, da so v neposrednem trku z oklepom, o katerem so pisalizgoraj, je preprost samomor. Na številnih karticah aktivna luč z rednim potovanjem morda ne bo trajala dolgo. Med njimi so kanjonske lokacije, povsem odprti teren, kraji, kjer ni mogoče manevrirati, in drugi. Potem lahko upate na srečo ali uporabite pasivno svetlobo. Iz izkušenj lahko ugotovite, na kateri točki bodo množice nasprotnikov največje, in pokažite, da je njihov položaj najpomembnejši za ekipo. Tam morate najti ustrezen grm in igrati vlogo tajnega vohuna. Za določitev takšnega kraja, za izračun zneska pregleda in učinkovitosti njegovega prikrivanja, je potrebna osnovna praksa za zapomnitev vseh prej omenjenih teoretičnih informacij. Poleg tega je T-92, da ob nenamernem odkrivanju mobilnosti omogoča pobeg iz radarja in se nato ponovno vrne na položaj. Moram voziti na drugi strani. Tudi s takimi pasivnimi taktikami je lahko uporaba kresnic včasih večja kot uporaba težkega bojnega vozila, kjer igralec ne razume svojih sposobnosti. Druga vrsta taktike je včasih še učinkovitejša od prve, odvisno od sovražnikove strategije.

Bojne zmogljivosti

Vredno je takoj povedati, da T-92 LT v svetu Tank ne more tekmovati s sovražniki višje ravni. Na osmi stopnji lahko poskusite priti do koristi ne le svetlobe, ampak tudi izgube. Če želite to narediti, morate biti sposobni pravilno upravljati svoj rezervoar, kot tudi razumeti sposobnosti napada. Razširjenost 038 metrov za vsakih 100 novih enot je precej velika in iz napada na daljavo ne bo pomagalo niti velik pregled. VHkrati pa izgube na minuto pomenijo skoraj dve tisoč enot. Igralec na T-92 mora voziti le do sovražnika do bližnje razdalje in začeti krožiti okrog njega v naglici ob poti. Polnjenje v 45 sekundah vam omogoča, da izberete najbolj ranljive točke sovražnika na obeh straneh in zadaj. Prav tako ne bi smeli zmanjšati njegovih zaslug v umoru topništva. Značilno je, da so takšni stroji skriti nekje na vogalu zemljevida, kjer nihče ne bo šel na začetek. T-92 lahko vstopi nazaj in ostane neopažen, zato predstavlja grožnjo za vse topničarje. Pregled bo pomagal pri odkrivanju sovražnika, hitrost in osvežitev pa v manj kot minuti. Pogosto je to mogoče rešiti iz bližnjega žrebanja, ko se sovražnik skriva in se ne želi boriti, vendar iz tega kresanja kresnice ni tako enostavno.

Rezultati

Zaradi pregleda lahkega tanka T-92 je treba najprej ugotoviti, ali ga je vredno kupiti. Med vsemi modeli premium razreda je cena nekoliko nižja, vendar še vedno dovolj visoka. Za ljubitelje te vrste rezervoarjev je vsekakor vredno dopolniti zbirko s tem avtomobilom. Korist T-92 lahko prinese v vsakem boju, tudi če je žoga pravilna deset stopenj. Za igralce, ki ne poznajo mehanike kresnic, je lahko razvoj bolj problematičen, vendar bo praksa še vedno prinesla rezultate. Uporaba mobilnosti, prikrite, majhne velikosti in hitrega polnjenja se lahko naučijo po prvih desetih bitkah. Težje se bo spopasti z minusi in se vrniti na delo, čeprav je nora lupina udarila vaš tanek oklep. Kljub temu, da je tankkupljen za pravi denar, je daleč od idealne in celo hitrost nima najvišjega v svoji kategoriji. Hkrati so negativne in pozitivne strani v največjem ravnovesju za LT. Zato mu bo v vsaki bitki z ustrezno stopnjo znanja in spretnosti koristil. Stroj ni primeren za tiste, ki želijo narediti veliko škode, vzeti fragmente ali voditi avantgardo. Igra je bolj subtilna, vendar ne more priti nič manj. Vsak igralec se mora sam odločiti o nakupu, vendar se je izkazalo, da je rezervoar dober in celo za novo izkušnjo v bitkah je zelo primeren.

Sorodne publikacije