Krmilnik "Pioneer": opis, specifikacije, modeli in pregledi

Trenutno so kontrolorji na domačem trgu prejeli posebno širjenje, saj se je obseg marjetic povečal v povpraševanju. Proizvajalci predstavljajo velik izbor tehnologije, v kateri se lahko izgubi vsaka nestrokovna oseba. Bodite pozorni na podjetje "Pioneer". Njeni izdelki niso vključeni samo v cenovno ugodno kategorijo, temveč so znani tudi po dobri kakovosti. Vsak krmilnik "Pioneer" se razlikuje od drugih masnih dejavnikov: materialov, funkcionalnosti, dizajna. Članek obravnava najbolj priljubljene modele, opisane značilnosti in cene. Praviloma krmilnik običajno potrebuje prenosni računalnik. Brez njega in uspešne poklicne kariere ne gre. Zaradi dejstva, da je najnižja cena za prenosne računalnike že dolgo nedolžno nizka, tudi najcenejša možnost.


DDJ-SB

Pioneer krmilnik modela DDJ-SB je najbolj znana in najbolj privlačna naprava. Na Zahodu je že dolgo povpraševanje. To je posledica majhne cene, vendar velikega potenciala. Naprava lahko pomaga vsakomur, da se uresniči. Stroški in kakovost so popolnoma kombinirani. Upoštevajte, da je tudi pri velikem številu ključnih funkcij in vzvodov nastavljeno najmanjše število. Takšna zasnova bo privlačna klasičnim ljubiteljem. Krmilnik "Pioneer" prihaja z zvezkom, navodilom (ni ruskega jezika), diskom, na katerem leži namestitvena datoteka. Na žalost ima poenostavljen funkcionalni (demo). Zatobo moral kupiti licenčno različico ali namestiti popolnoma drugačen program na krmilniku.


Povprečni strošek - 180 $.

DDJ-SZ

Naslednji kontrolor je eden od vodilnih na trgu. On je edini proizvajalec vrste zaslonov. To vam omogoča interakcijo z napravo, ne glede na zaslon prenosnega računalnika. Ta krmilnik "Pioneer" omogoča DJ-ju delo v različnih načinih. Pedes, ki so občutljivi gumbi, ki omogočajo dodajanje dodatnih zvokov in učinkov. Zaradi obstoječe osvetlitve je enostavno določiti, v katerem načinu je stroj vklopljen. DDJ-SZ ima mešalnik, ki ima štiri kanale. Obstajajo tudi mikrofoni (dva od njih). V vzorčevalnike lahko aktivirate več možnosti, ki so eksperimentalne v tem modelu. Pot se spremeni zaradi dela z ročaji na plošči. Pioneer krmilnik DDJ-SZ je profesionalna naprava. Povprečna cena je 1500 dolarjev.

DDJ-SP1

Naslednji krmilnik SP1 je zasnovan tako, da deluje samo s Serato. Programsko opremo lahko namestite, vendar se bo zagnala z napakami in zruši. Naprava je majhna in enostavna za prevoz. Obstajajo tudi druge koristi. Ta krmilnik "Pioneer" (cena je napisana spodaj) vam omogoča, da spremenite glasbeno pot do neidentifikacije, da jo oživite in jo popestrite. Ta naprava je "otrok", ki se je pojavil zaradi sodelovanja Pioneerja in Serata. Zagotovljeno bo olajšalo delo vsakemu DJ-ju, gostje pa bodo uživali v nepozabnih doživetjih. Videz krmilnika je eleganten. Prevladujoči material je kovina. Primer je trajen, uporablja se aluminij, kar omogoča doseganjelahka, vendar tudi dobra odpornost na poškodbe. Teža - 1,4 kg
Povprečna cena - 350 USD.

Primerjava DDJ-S1 /P1

Naprava S1 /T1 se ne razlikuje od nobenega drugega modela Pioneer. Združite tako naprave kot tudi dimenzije - v obeh napravah so pomembne. Če pogledate to s strani ergonomije, potem je nemogoče dobiti čim več funkcionalne naprave, ki je drugačna po svoji kompaktnosti. Pioneer krmilnik modela DDJ-S1 ima v mešalniku več linij. V družinski napravi z indeksom T1 so štirje. Ta razlika kaže, da obe napravi delujeta z različno programsko opremo. Kakovost reprodukcije modelov na visoki ravni, kar lahko pričakujemo od "Pioneerja". Naprave so opremljene z vgrajeno zvočno kartico. Če verjamete v povratne informacije, je kakovost predvajanja boljša od kakovosti tekmecev. Povprečna cena modela: S1 - 300 $ T1 - 400 USD.

DDJ-RB

Krmilnik deluje s programsko opremo, ki je vsem strokovnjakom dobro znana - Serato Dj. Vendar pa je vmesnik nadzorne plošče bolj podoben Recordboxu. Mnenja o modelih jasno kažejo, da takšna razlika v videzu ne moti prednosti naprave. Zvok na najvišji ravni. Zasnova je prijeten, intuitiven nadzor, ki ne zahteva dolgega obdobja, da bi se ga navadili. Krmilnik je urejen tako, da lahko hkrati uporablja zvočno kartico in računalnik, ki je nanj priključen. To poveča udobje dela. Povprečna cena modela je 300 USD.

DDJ-RR

PregledPioneer DDJ-RR krmilnik mora začeti z dejstvom, da ima naprava močne lastnosti in prijeten videz. Cena v celoti ustreza vsem razpoložljivim kazalnikom. Krmilnik lahko samozavestno imenujemo profesionalni, saj njegova funkcionalnost ni primerna za ventilatorje ali novince.
Naprava tehta malo, majhna je, prenaša se z mesta na kraj. Za njega je primerno, da nastopa na odru in ima diskoteke. Povratne informacije uporabnikov so takšne, da lahko varno govorite o maksimalnem udobju pri delu z napravo. Uporabljajte krmilnik, ki je sposoben tako za omrežje kot tudi za prenosni računalnik (priključite ga lahko prek USB-ja). Povprečna cena je 700 $.

DDJ-RX

Kontrolnik modela RX je mešalnik, ki je prejel 7-palčni zaslon in neodvisne krovi. Ta naprava je nameščena kot polnopravna in samozadostna naprava. DJ-jev bo razbremenil nepotrebnih premikov. Ne boste morali nositi prenosnika. Na krmilnik morate le povezati katero koli napravo ali bliskovni pogon z Rekordboxom in knjižnica glasbe bo na voljo. Naprava ima par vhodov USB. Poleg tega obstaja še ena moč krmilnika - namesto običajnih učinkov za proge je proizvajalec v mešalnik vgradil dva sklopa strojne opreme. Gre za Beat FX in Color FX. To omogoča izboljšanje katere koli sestave. Zahvaljujoč nameščenim programom je enostavno izdelati skladbe. Njihov meni je še jasen DJ začetnikom. Povprečna cena naprave je 850 dolarjev.

DDJ-WeGO2

Enota je mobilna. Z njim lahko delate, saj lahko glasbeno knjižnico »prenašate«vsak pripomoček podjetja Apple. To je posledica povezave s posebnim kablom. Poleg tega ni potrebno, da prenesete vse skladbe v notranji pomnilnik krmilnika, lahko izvajate manipulacije z igranjem pesmi neposredno na iTunes. Naprava je prenesla posebne programe, ki bodo začetnikom pomagali razumeti, kako sinhrono se predvaja pesem in vsi povezani učinki delujejo. Naprava se prodaja v treh barvnih shemah: bela, rdeča in črna. Odtenek osvetlitve jave lahko izberete neodvisno. WeGo2 je enostaven za transport in ročaj, za katerega je prenosen, služi tudi kot stojalo za pripomočke. Povprečna cena je 600 $.

DDJ-WeGo3

Zgoraj opisana naprava je skoraj enaka kot pri prvi generaciji. Toda WeGo3 je doživel pomembne spremembe v videzu. Oblikovanje je moderno in elegantno. Gumbi so elegantni, se ne odbijajo, imajo privlačen videz. Pogosto DJ-ji v svojih ocenah pravijo, da morate pritisniti mehko in gladko. Telo je izdelano iz kovine in plastike. Tako kot zgoraj opisani model se prodaja tudi v treh barvnih shemah. Dimenzije krmilnika so 3,8 x 0,5 x 2,4 palca. Teža je majhna - 1,8 kg Stojala in peresa niso na voljo. Za iPad je poseben utor, ki se popolnoma ujema z velikostjo pripomočka. Povprečni strošek je 400 $.

DDJ-WeGo4

Ta model je posebej zasnovan za začetnike. Skladbe lahko uporabite iz zunanjih pogonov ali iz knjižnice iTunes ali iz notranjega pomnilnika. Naprava je bila izdelana na podlagi prejšnjega modela WeGo-3. Razlika je v njihje le v intuitivnem vmesniku, tako da začetniki nimajo težav pri "komuniciranju" z napravo. Ocene strokovnjakov in začetnikov so pozitivne. Naprava je majhna, prenaša se enostavno. Zvok je seveda na visoki ravni. Proizvajalec "Pioneer" se ne dogaja drugače. Nadzorna plošča je jedrnata, priročna in jasna. Vse tipke so podpisane, enostavno pritisnjene. Povprečna cena je 400 $.

Krmilnik "Pioneer" DDJ-ERGO-V

Naprava ima odličen zvok. Z lahkoto se poveže z zunanjimi napravami, kar omogoča preprosto delo. Vključeno z napravo je programska oprema za prodajo. Takoj je pripravljen za delovanje, tako da pri nameščanju potrebnih paketov ne bo težav. Svetlobni indikatorji na tipkah in druge podrobnosti omogočajo razumevanje načina delovanja krmilnika. Naprava tehta veliko - skoraj tri kilograme. Deluje skupaj s katerim koli operacijskim sistemom iz družine Windows. To ne more, ampak prosim, saj se seznam naprav samodejno razširi. Povprečni strošek - 350 USD.

Ocene o DDJ-ERGO-V

Skupno so ocene o Pioneer DDJ-ERGO-V dobre. Lahko naredimo majhno značilnost, ki temelji na zgodbah DJ-jev. Zato so regulatorji tesni, jog dimenzijski, korak ni definiran. Obstaja veliko funkcij, ki ne morejo, ampak prosim. Tipke rahlo utripajo, ko jih pritisnete. Če je napeta v domačem okolju, potem disko ali na odru ne uniči ušesa. Izhodni zvok je odličen. Mnogi primerjajo Ergo-V z WeGo, vendar bolje Ergo. To pa je posledica približno enake funkcionalnostibolj primerna razporeditev tipk v opisanih variantah. Dotik telesa je lepo, gumbi so dobro pritisnjeni, vse ročice so gumirane. Pioneer DDJ-ERGO-V krmilnik nima skoraj nič. Recenzije jasno kažejo, da je od negativnih značilnosti le pomanjkanje žarnic na faderjih.

Cenovna kategorija

V članku je zapisana povprečna vrednost vsakega modela. Če primerjate konkurenčne proizvajalce, so cene razmeroma nizke. Večina naprav je kupljenih v razponu od $ 400 do $ 600. Za takšno tehniko je tako dobra kombinacija kakovosti in vrednosti redka.

Sklepna ugotovitev

Proizvajalec "Pioneer" proizvaja veliko visoko kakovostne opreme. Vsakdo je v veliko povpraševanje, saj v vseh letih, ko je bilo podjetje zadovoljno s svojimi potrošniki, nikoli ne udari v obraz. Krmilnik za radijski snemalnik "Pioneer" pogosto namestijo vozniki v avtu. Deluje več kot 10 let z ustrezno službo. Termin delovanja, funkcionalnost, zasnova, jasno upravljanje in cenovna kategorija se med seboj v največji možni meri ujemajo. Če obstaja kakršen koli dvom, ali kupiti izdelke od "Pioneerja", potem morate sprejeti pozitivno odločitev.

Sorodne publikacije