Zakaj potrebujete opazovalca v Minecraftu? Opis bloka

Igra Maincraft se nenehno razvija: razvijalci redno izdelujejo posodobitve, ki uvajajo nove bloke, nove mehanike in popravljajo nekatere sistemske napake v kodi. Vsakič, ko igralci dobijo vedno več priložnosti za ustvarjanje novih mehanizmov ali arhitekturnih struktur v igri. Mimogrede, v različici 111 za računalnike je bil dodan blok, imenovan "opazovalec". Mnogi igralci (kljub temu, da je od izdaje te izdaje že dolgo minilo), še vedno nimajo veliko znanja o tem bloku in ga ne uporabljajo. Mimogrede, to je zaman, ker zahvaljujoč opazovalcu lahko ustvarite veliko število avtomatiziranih sistemov, ki bodo znatno poenostavili pridobivanje virov.


V tem članku boste izvedeli, zakaj potrebujete opazovalca v Minecraftu. Seznanite se tudi s primerom kmetije, ki se lahko izvede na podlagi tega bloka.

Kaj počne opazovalec v Minecraftu?

Za začetek morate ugotoviti, kaj je mehanika bloka. Brez tega znanja je nemogoče razumeti, zakaj je opazovalec potreben v Minecraftu in več, od katerih lahko zgradimo stavbe. Opazovalec je blok, ki ima dve delovni strani (dve sprednji strani - zadaj in spredaj). Urejena tako, da sprednja stran prejme signal iz katerega koli bloka, zadaj pa ga da. Tako je opazovalec - mehanizem, ki se odziva na bloke, ki so postavljeni blizu nje (na desno stran, seveda). Zanimivo je, da ga ni treba nastaviti za aktivacijobrez žarnice ali žarnice redstone. Privzeto je aktivna. Zdaj lahko poiščete vprašanje, zakaj potrebujete opazovalca v Maincraftu.


Dodelitev bloka

Kot je že opisano zgoraj, je opazovalna enota popolnoma primerna za ustvarjanje avtomatiziranih mehanizmov. Zlasti kmetije. Konec koncev, rastline, bodisi pšenica, korenje, krompir ali trs, prej ali slej zorijo in jih je treba ponovno pobrati in posaditi. Kaj pa, če se ta proces lahko poenostavi? Na primer, zraven enote naprave postavite opazovalni blok in mu pritrdite bat. Takoj, ko bo naprava postavljena v stanje, bo opazovalec prejel signal, ki ga bo prenesel na bat, bat pa že prereže rastlino, ki bo varno padla v lijak in odšla v prsni koš. Če je z pšenico, na primer, vse malo bolj zapleteno: zbrati ga je treba, ga posaditi, potem pa je s trstjo vse zelo enostavno. Ta vrsta obrata je avtonomna in se lahko zbira brez neposredne udeležbe igralca. Samodejni sistem bo vse naredil sam. Enako velja za sajenje krompirja in korenja. Res je, da ne smemo pozabiti, da je zbiranje različnih kultur mogoče avtomatizirati s pomočjo prebivalcev. Še vedno pa ni znano, katera pot - s pomočjo prebivalcev ali opazovalca - je lažja in učinkovitejša. Vse je odvisno od posameznega igralca. Zdaj veste, kako uporabljati opazovalca v Minecraftu.

Povzetek

Kot se je izkazalo, je opazovalec res zelo koristen blok. To bo zagotovo poenostavilo življenjsko dobo katerega koli glavnega računalnika, vendar za ljubiteljemehanizmi bodo postali pravo darilo. Iz vsega navedenega je jasno, zakaj je potreben opazovalec v Minecraftu.

Sorodne publikacije