Sprejemnik Pioneer DEH-5450SD: opis, navodila, specifikacije in pregledi

Pred približno dvajsetimi leti je imetnik avtomobilske kasete pripisal določeni statusni skupini. To še posebej velja, ko ni mogla samo predvajati starih posnetkov, temveč tudi delati z novimi nosilci, kot so CD-ji in pogoni. V sodobni resničnosti je snemalnik bolj nuja kot razkošje, saj pomaga pri dolgih potovanjih, ne dopušča spanja ali motenj. Naprednejši modeli vam bodo pomagali, da vas pametni telefon ne bo motil med vožnjo, saj boste sami prevzeli nadzor nad njim. Eden od teh sprejemnikov je Pioneer DEH-5450SD. Da bi zagotovili smotrnost njegove pridobitve, je vredno seznaniti se z uradnimi značilnostmi proizvajalca, kot tudi z uporabniškimi pregledi, ki odražajo izkušnjo uporabe v realnem smislu.


Na kratko o modelih

Upoštevani snemalnik je vsestranska naprava, ki združuje dobro funkcionalnost in dokaj razumno ceno. Njegova glavna značilnost je bogat izbor nosilcev vnosov, ki lahko predvajajo avdio datoteke. Tako je sprejemnik Pioneer DEH-5450SD sposoben delati s CD-ji, ki so, čeprav veljajo za zastarele, še vedno nepogrešljiv atribut številnih avtomobilov. Če nosite veliko število pogonov brez želje, lahko preprosto zapišete svojo zvočno zbirko na pomnilniški pogon, lahko pa sta standardna USB in SD. Sprejemnik podpira pogone do 32 gigabajtov,kar je dovolj za snemanje zelo velike zbirke.


Seveda obstaja možnost poslušanja rednih radijskih postaj. Z vgrajenim skenerjem uporabniku ni treba ročno dodajati. Samo začnite postopek iskanja v skladu s priročnikom Pioneer DEH-5450SD in vse razpoložljive radijske postaje bodo dodane v pomnilnik z dodelitvijo številke. Vse kar morate storiti je, da se spomnite, katere številke ustrezajo vašim priljubljenim kanalom. Ali lahko kasetofon deluje kot običajni ojačevalnik. V ta namen je na voljo linijski vhod. Vsako napravo, naj bo to predvajalnik, pametni telefon ali celo prenosni televizor, lahko priključite na priključek AUX.

Glavne značilnosti

Snemalnik lahko imenujemo absolutno standard. Ima klasično obliko, ki omogoča, da jo namestite na poseben DIN priključek na kateri koli plošči avtomobila. Ojačevalnik je prav tako nastavljen na standard za takšen avdio razred in je sposoben razviti maksimalno moč 50 vatov za vsakega od štirih kanalov. Zvočniki so povezani s quad-wave vezjem, parom prednjih in pa z zadnjima. Če želite avto radio Pioneer DEH-5450SD je mogoče dopolniti z aktivnim subwoofer, izhod za to je na zadnji strani.
V vdelani programski opremi kasete je na voljo veliko število možnosti, ki omogočajo najboljši zvok. Da, vgrajeni filter pomaga pri motenju radijskih signalov. In prisotnost 5-pasovnega izenačevalnika omogoča prilagajanje frekvence izhodnega signala glede navgrajene zvočnike in njihove funkcije.

Delo z mobilnimi napravami

Prek vgrajenega priključka USB lahko ne samo priključite standardne pogone flash, temveč tudi sinhronizirate z mobilnimi napravami Apple. Njihov seznam vključuje skoraj vse pametne telefone, tablične računalnike in igralce, ki so trenutno na voljo. Ta povezava ima več prednosti pred vhodom avdio signala prek vhoda AUX. Da, med predvajanjem telefonskega klica se bo predvajanje glasbe samodejno ustavilo in se bo nadaljevalo po zaključku. Avdio sistem v tem trenutku lahko uporabite kot zvočnik in sprejmete klic s pritiskom na gumb na kaseti. Glede na dejstvo, da se lahko nadzor izvaja na volanu s posebnim daljinskim upravljalnikom, se izkaže, da je zelo priročen in ni treba motiti vožnje.
Snemalnik lahko skenira knjižnico zvočnih datotek, ki so nameščene na mobilni napravi, in jih razvrsti glede na določene parametre. Zato ni treba ustvarjati dodatnih medijev z glasbo, če je pametni telefon vedno z vami med potovanjem. Dodatni plus je polnjenje mobilne naprave med predvajanjem.

Pozitivni pregled modelov

Za pripravo popolne slike določenega pripomočka ne bo preprečena preiskava povratnih informacij, ki so jih pustili uporabniki. V primeru tega snemalnika imajo med glavnimi pozitivnimi točkami naslednje:
 • Visoka kakovost zvoka. Kljub razmeroma nizkim stroškom lahko Pioneer DEH-5450SDda bi zadovoljili tudi tiste, ki radi najdejo napake v zvoku. Lepo je poslušati glasbo, še posebej stisnjene posnetke AudioCD.
 • Dobra zasnova. Snemalnik se lahko dobro prilega v notranjost avtomobila na račun sodobnega naprednega dizajna. Jasno je, da so razvijalci poskušali postaviti kontrole ne le ergonomsko, ampak preprosto lepo.
 • Prisotnost daljinskega upravljalnika. Večina nastavitev Pioneer-ja DEH-5450SD je bolj primerna z univerzalnim daljinskim upravljalnikom, saj vam omogoča, da dobite do želenih delov menija dobesedno s klikom na gumb.
 • Sinhronizacija s pametnimi telefoni. Kljub temu, da je model precej star, podpira zmožnost za delo z modernimi napravami Apple, kar omogoča lažjo uporabo med vožnjo.
 • To je daleč od vseh njenih profesionalcev, čeprav že imajo dovolj, da podajo splošno pozitivno mnenje o kasetofonu. Vendar pa se morate spomniti tudi nekaterih slabosti, ki izhajajo iz tega modela.

  Negativne strani

  Med pomanjkljivostmi so glavni vozniki prešteli pomanjkanje gumba, ki bi lahko močno izklopil zvok na Pioneer-ju DEH-5450SD. Torej, v primeru telefonskega klica ali potrebe po pogovoru, morate gladko zmanjšati glasnost z regulatorjem, kar ni vedno priročno, in ga nato vrnite na prejšnjo raven. Še ena pomanjkljivost je bil zmeden meni in pomanjkanje gumbov za izbiro radijskih postaj. Zaradi tega morate preklapljati med njimi, zaporedno s številkami, kar se morda zdi neprijetno in nadležno.

  Zaključek

  Ta snemalnik - odličen predstavnik proračunskega cenovnega segmenta z dobrim zvokom in široko funkcionalnostjo. Sposoben je zadostiti potrebam večine uporabnikov in ni luksuzni predmet. Pioneer DEH-5450SD lahko brez težav namestite v vsak avtomobil, saj je popolnoma standardiziran. Prijeten in nenavaden izgled bo poudaril individualnost dekoracije plošče avtomobila.

  Sorodne publikacije