Zanimive aplikacije v Androidu: Pregled aplikacij

Dobesedno vsak dan za trg aplikacij je napisana masa nove programske opreme. Veliko programov je namenjenih delu s platformo Android. Konec koncev, to je, da vam omogoča, da izvaja bistveno večje število funkcij, za razliko od drugih operacijskih sistemov.

Poskusimo identificirati najbolj zanimive aplikacije za Android, ki če ne uživajo zavidljive priljubljenosti med večino ljubiteljev te platforme, potem so zagotovo vredne vaše ocene in pozornosti. Vsi programi so lahko dostopni, nekateri popolnoma brezplačni ali imajo poskusno obdobje.

Pocket

Program "Poketka" je na vodilnih mestih v kategoriji "Zanimive in uporabne aplikacije za Android". Programska oprema omogoča shranjevanje skoraj vse vsebine za kasnejši ogled, ne glede na to, ali so video, fotografije, članki ali druge informacije. Ko v programu shranite zaznamke, bodo na voljo na vseh vaših napravah.

Če je material, ki ga potrebujete, prišel v bazo podatkov "Poket", se bo pojavil na vašem telefonu, tablici ali katerem koli drugem mobilnem pripomočku. Tudi vi niste povezani z internetom. Aplikacija bo dober pomočnik za ljubitelje potovanj in vse tiste, ki imajo težave pri povezovanju z omrežjem.

Puzzle Alarm Clock

Če iščete zanimive aplikacije na Androidu, potem ne zamudite te originalne budilke. Verjetno veliko jutranjega prebujanja prinaša veliko težav. Seveda smo ob pravem času postavili budilko, ki deluje, vendar ponavadiizklopite ga z običajnim gibanjem roke in nadaljujte s spanjem.
Da bi premagali takšne katastrofalne navade, bodo takšne zanimive aplikacije na Android kot Puzzle Alarm Clock pomagale, kjer boste izklopili alarm, kar morate storiti - od reševanja puzzle do reševanja matematičnih problemov. Za posebej hude primere pa večja spodbuda predvideva dejansko denarno kazen.

Lingo

Zanimive aplikacije za Android, ki vam pomagajo pri učenju novih besed - niso neobičajne, vendar je Lingo pameten in resnično učinkovit način za razširitev vašega besedišča. Program ponuja priložnost za učenje neznanih besed v več jezikih, vključno z angleščino, nemščino, francoščino in drugimi.

Celoten proces je dokaj preprost: vidite kartico s sliko predmeta, kjer je prevod prikazan na dnu želenega jezika. Po potrebi lahko besedo poslušate v pravilni izgovorjavi. Tudi če imate resne težave pri učenju tujih jezikov, vam bodo takšne zanimive aplikacije na Androidu pomagale razviti tako vizualni kot tudi avdio pomnilnik vzporedno.

Shuffle My Life

Če ste utrujeni od svojega temačnega (ali obratno brezskrbnih delovnih dni), vam bo aplikacija Shuffle My Life pomagala, da jih okrasite in na svoj redni dan prinesete malo spontanosti. Program vas bo močno spodbujal k izvedbi več naključnih opravil, ki so bila do sedaj dokončana, več kot petsto kosov.
Na primer, preberite majhno knjigo, napišite pozdrave ali fotografirajte pet nenavadnih predmetov na poti v trgovino ali na delo (obseg dejavnosti je določen tudi v nastavitvah). Program strogo nadzoruje izvajanje nalog, zato ne bo uspel.

Samodejno snemanje klicev

Obstajajo trenutki, ko je snemanje telefonskih pogovorov s sogovorniki nujno potrebno, vendar platforma Android preprosto nima take funkcije. S programom Samodejni snemalnik klicev lahko preprosto shranite pogovor vsem ali prednastavljenim naročnikom. Program deluje v ozadju in ne moti normalnega delovanja vmesnika. V nastavitvah lahko nastavite zahtevane omejitve (trajanje, glasnost itd.) In izberete mesto za shranjevanje začasnih datotek. Po končanem pogovoru vas bo aplikacija obvestila o uspešni (ali neuspešni) izvedbi postopka.

Sorodne publikacije