Kako narediti podpis v "Yandex po pošti", kar najmanj truda

Če uporabljate e-pošto vsak dan in se naveličate nenehnega tipkanja kontaktnih podatkov na koncu pisma, je čas, da enkrat za vselej ustvarite samodejni podpis za vašo e-pošto. O tem, kako to storiti zdaj in povedati.

Kaj je podpis v pismu in zakaj je potreben

Začnimo z majhno prazgodovino. Yandex je največje podjetje, ki ga danes poznajo skoraj vsi uporabniki interneta. Podjetje "Yandex" zagotavlja inovativne in dolgoletne storitve e-pošte. Danes ni verjetno, da bo prišlo do osebe, ki nima svojega elektronskega sporočila. Za vsako delovanje na internetu, celo za manjšo registracijo na katerem koli internetnem viru, potrebujete e-poštni račun (e-pošta).


Mail se uporablja za različne namene, ki ga uporabljajo za delo, komuniciranje s partnerji in nekdo - preprosto komunicira s prijatelji na celovitih temah. Toda mnogi ne vedo, da za določitev e-pošte hitrost dobrega tona - morate uporabiti podpis. O tem, kako narediti podpis v "Yandex pošti", bomo podrobneje opisali pod besedilom. Podpis v pismu je vrsta vizitke, ki je priložena vsakemu pismu. V podpisu lahko prikažete vse potrebne informacije o sebi in vašem podjetju. Pismo bo videti veliko lepše, če mu dodate informacije v obliki vašega imena in kontaktnih podatkov, in še veliko lepšega.izgledate kot črka, če pomislite na grafični podpis, na primer v obliki pasice ali logotipa vašega podjetja. Upoštevajte obe možnosti za ustvarjanje podpisa, tako navadno besedilo kot grafično.


Ustvarjanje besedilnega podpisa v pismu

Predvidevamo, da je Yandex že opravil postopek registracije in da vam je bil poslan e-naslov. Če je ta postopek zaključen, polovico korakov, ki ste jih naredili! Ostaja samo ugotoviti, kje in kako v elektronski "Yandex mail", da podpis na pismo. Če želite začeti s procesom ustvarjanja podpisa, se morate odpraviti neposredno na sam e-poštni vmesnik in kliknite ikono zobnika, ki se prikaže v zgornjem desnem kotu vmesnika pošte. Ko kliknete na orodje, se odpre dodatni funkcionalni meni in izberete "Osebni podatki".
Na strani, morate najti oddelek "Vaši podpisi" - to je isti odsek, v katerem urejajo in ustvarjajo podpis. Zdaj je zadnji korak vnos vseh potrebnih podatkov in ta podatek bo priložen vsakemu poslanemu sporočilu.

Urejevalnik besedila za ustvarjanje podpisa

Urejevalnik vnosa besedila ima intuitivno vizualno obliko. Ampak let's razmisliti o bolj podrobno, kot da bi lep podpis v "Yandex post" - ni tako preprosta poklic.
 • Prekličite in ponovite dejanje. "Prekliči" se vrne za en korak nazaj in "ponovi" - vrne korak naprej.
 • Izbor. Omogoča uporabo naslednjih vrstic za besedilovrsta: krepko, ležeče, podčrtano, prečrtano.
 • Delo s povezavami. Ta element omogoča vstavljanje /spreminjanje in brisanje povezave, ki se nahaja v samem pismu (ki je poslano) in v podpisu. Zahvaljujoč tej točki lahko v "Yandex mail" podpisujete podpis v obliki povezave, to pomeni, da boste po kliku na določen element podpisa vzpostavili povezavo do URL-ja, ki je naveden v povezavi.
 • Dodajanje slike. To je verjetno najbolj zanimiv element delovne plošče, ker zaradi njega ustvarja grafični podpis. Kot grafični podpis lahko uporabite katero koli sliko, poleg tega pa lahko sliko kliknete, če se uporablja element povezave. Primer namestitve grafičnega podpisa bo nekoliko nižji.
 • Ponudba. Uporablja se, kadar je potrebno navesti besede sogovornika ali navesti frazo, vzeto iz interneta.
 • Barva besedila. Vsaka beseda ali celo črke lahko dajo vašo edinstveno barvo iz barvne palete, vendar ne smete biti zelo naklonjeni barvanju vašega podpisa v "Yandexu po pošti", praviloma to vpliva bolj negativno kot pozitivno.
 • Barva ozadja. Ta barva se prilagodi besedilu, besedilo pa je izbrano kot oznaka. Ponavadi se uporablja za označevanje pomembnih besed.
 • Pisava. Spreminjanje pisave omogoča, da se vaš podpis razlikuje od pisave glavnega besedila črke. Priporočeno za uporabo, če je podpis v celoti sestavljen iz besedila.
 • Velikost pisave.V tem elementu lahko določite velikost besedila podpisa iz 8pt in do 72pt. Pomembno je vedeti, da je standard 12pt pisava, zato ne bi smeli podpisati nad to vrednostjo.
 • Smeški. Smajliji so tesno vključeni v kakršno koli korespondenco in se lahko uporabijo tudi v njihovem podpisu, da mu dajo nekaj čustvenosti.
 • Seznam. Seznam se uporablja v primerih, ko je treba ponovno izračunati. V urejevalniku je lahko označen ali oštevilčen.
 • Poravnava besedila. Ta postavka je namenjena poravnavi podpisnih elementov na levi /desni strani in v sredini.
 • Odstranite oblikovanje. Odstrani katero od zgornjih operacij, uporabljenih v besedilu. Če želite uporabiti to orodje, morate najprej označiti besedilo in nato uporabiti oblikovanje.
 • Kako narediti sliko kot "Yandex po pošti"

  Če želite dodati grafični podpis, morate vedeti celoten URL (URL) te slike na internetu. Če vstavite svoj osebni grafični element, lahko uporabite kakršne koli spletne storitve za shranjevanje slik. Po nalaganju na takšno slikovno storitev bo zagotovljena popolna povezava za ogled, ki jo potrebujemo. To povezavo je treba vstaviti v okno, ki se odpre, ko kliknete na element »dodaj sliko«.
  Kako narediti samodejni podpis v "Yandexu po pošti" ni vredno govoriti, ker privzeto vsako novo črko samodejno doda podpis, ki ste ga ustvarili. Zdaj je ostal zadnji korak - ohranitevpodpis
  Prepričajte se, da je podpis podpisan z vašo pošto (označite), s spustnega seznama določite zahtevano e-pošto, izberite mesto podpisa in potrdite njegovo ustvarjanje s klikom na gumb "Dodaj podpis". Vse! Končano! Zdaj imate osebni podpis.

  Sorodne publikacije