Najboljše igre na srednjem računalniku za vse igralce

Vrhunske igre na srednjem računalniku vključujejo različne žanre, ki se lahko pritegnejo igralcem po vsem svetu. Kljub nenehnemu izboljševanju grafike in povečanih zahtev za nove žleze, so lastniki prenosnih računalnikov do ravni, ki je pod njo, nekaj, kar je potrebno sprejeti. Ta ocena vključuje veliko najboljših dosežkov od leta 2010.

Strelci

Najboljše igre na srednjem računalniku žanr strelec-akcijska igra vodi projekt "Metro 2033" in nadaljevanje serije. Za razvijalce se uporabniki lahko preizkusijo v svetu popolnega uničenja. Ljudje so se skrivali pred sevanjem na površini moskovske podzemne železnice. Vsak dan se morate spopasti z neverjetnimi pošastmi, anomalijami in drugimi ugankami, ki so rodile konec civilizacije. Nič manj pozornosti zasluži Mafia II - nadaljevanje legendarne serije. Tu je nov protagonist in prostor za razvoj dogodkov. Snemanje je postalo še bolj spektakularno, grafika in igranja sta se močno izboljšala. Na tretjem mestu v žanru uspešno utrdila malo priljubljeno "Bitko pri Los Angelesu", kjer se bodo vojaki ameriške vojske morali spopasti s tujimi vsiljivci.RPG igre

Žanr RPG, zaradi svoje priljubljenosti med milijoni igralcev, je vstopil v vrh iger na srednjem računalniku. The Best Elder Scrolls V: Skyrim vodi najboljša igra 2012. Tokrat, pred junaki Tamriela, se odpre kruta in hladna provinca Skyrim. Razgibava se državljanska vojna, stalne spletke, boj med dobrim in zlim in zmaji so se prebudili do vsega tega. Shrani situacijobo le Dovakin, ki bo moral kontrolirati igralca. Na drugem mestu je igra Lord of the Fallen trdno zavarovana. Klasičen predstavnik žanra z izbiro razreda iz več arhetipov, prosto premikanje zemljevida in veliko načinov prenosa. Tretje mesto je hardcore in neverjetno težka vloga, ki se imenuje Dark Souls. Glavni junak v njej se skuša boriti s temo v njeni duši in se mimogrede boriti z ogromnimi pošasti. V zadnjem načinu težav vas sila prisili, da znova začnete igro.Igre za preživetje

Vrhunske igre srednjega osebnega računalnika so vsebovale več pomembnih projektov žanra "preživetja". Seznam vodi zanimiva serija Tomb Raider. Tokrat je Lara Croft odpotovala v oddaljeno Sibirijo za en pomemben artefakt, ki bi rešil ljubljeno osebo pred boleznijo. Samo ta ženska se ne zanima za to temo. Na mrzli lokaciji bo naletela na veliko sovražnikov, ki se bodo morali boriti z orožjem. Preživetje je tudi del igranja. V "najboljših igrah za srednje osebne računalnike" je žanr "preživetje" zlahka vstopil v projekt The War Of Mine. Zgodba pripoveduje o skupini civilistov, ki se v obleganem mestu trudijo preživeti. Ne morete zapustiti hiše podnevi, drugače boste dobili pod ognjem ostrostrelec, in ponoči boste morali iskati vse potrebne vire. Atmosfera igre se lahko dotakne vsakega igralca. Dokončanje ocene na prvi pogled je nepomemben razvoj divje osme, vendar je neverjetno težko rešiti življenje med divjino, zato je na seznamu.

Detektivi

V žanru "detektivov" sta dva projekta drzno vstopila v kategorijo najboljših iger na srednjem računalniku. Seznam se začne z izvirnim delom L. A. Noire. Preden uporabniki odprejo svet povojnega Los Angelesa, kjer so zločini postali običajni. Glavni junak je detektiv, ki je bil vpleten v številne nenavadne vrste grozodejstev. S pomočjo posebnega sistema čustvenega prepoznavanja bodo igralci morali opraviti zaslišanja, se naučiti brati izraze obraza in slediti gestam. Postopek vabi iz prvih minut. Druga igra, ki jo je treba uvrstiti na seznam, je Alan Wake. Zgodba bo pripovedovala o slavnem piscu, ki je postal žrtev svojih romanov. Vzdušje stalnih strahov in mističnih preiskav v oddaljenem ameriškem mestu vabi iz prvih minut.

Sorodne publikacije