Goljufije za Heroes of Might and Magic 3: Pomoč pri legendarni igri

Razvijalci so razvili kode za "Heroes of Might and Magic 3", ki so pomagali igralcem v določenih situacijah. Različne so in imajo različne smeri, ki jih igralci uporabljajo. Glede na različico projekta se goljufija lahko razlikuje. Preglejte najbolj potrebna gesla in se odpravite na potovanje. Svet čarobnosti in vojne čaka na svoje junake.

Uporaba in začetek goljufij

Za vnos opuščenih kod kupcev za "Heroes of Might and Magic 3", morate pritisniti tipko Tab. Prav tako je treba spomniti, da če je ruska stranka jezik vnosa bo tudi ruski. Pritisnite Ctrl in nato preklopite na angleščino. Na prvi prijavi ni ničesar, vendar je to mogoče zlahka popraviti s pomočjo dveh začetnih ekip. Prvi nwcTheConstruct dodaja več sto tisoč zlata in virov. S takim arsenalom lahko takoj najemite vojsko in pojdite uničiti sovražnike. Drugi nwcZion ustvari vse zgradbe v osebnem gradu uporabnika. Priročno je gledati v vašo utrdbo samo zaradi zaposlovanja vojakov in potrebnih nakupov.

Krepitev značaja in vojske

V tej smeri so kode za "junake moči in magije 3" v številu sedem kosov. Predvajalnik najprej pogleda ukaze nwcNeo, nwcAgents in nwcTrinity. Prva dodaja eno stopnjo za črpanje junaka, omejitve za vnos št. V nekaj sekundah je mogoče doseči deset nivojev, da boste v prihodnosti prepričani, da boste zmagali nad katerim koli sovražnikom. Drugi in tretji goljufdodajte deset črnih vitezov in pet arhanđelov v vsako prosto režijo. Nato jih lahko združite v en niz in ponovno vnesete kode. To ustvarja nepremagljivo vojsko za hitro prehajanje zgodbe. V tej kategoriji zasluži pozornost koda nwcThereIsNoSpoon, ki daje 999 manijskih enot in dostop do vseh izvedenih urokov. Druge ekipe dodajo veliko sreče, morale in vojskovanja vseh vzorcev. Treba je omeniti, da igra "Heroes of Might and Magic 3" nimajo artefakt kod. To je edina stvar, ki jo je treba izvleči ročno, ne glede na različico projekta.

Map of pass

Ker je igra zadovoljena s starimi, kode za "Heroes of Might and Magic 3" niso tako raznolike, kot bi bilo zaželeno za vse uporabnike. V odprtju ozemelj so na primer vključene samo tri ekipe. Prvi nwcWhatIsTheMatrix v celoti prikaže zemljevid, druga koda, imenovana nwcIgnoranceIsBliss, povzroči obratni učinek. Tretji goljufija nwcOracle prikazuje lokacijo vseh obeliskov. S prehodom enako stanje, ker so na voljo le tri gesla - nwcNebuchadnezzar, nwcBluePill in nwcRedPill. Prvi vam omogoča, da hodite po zemljevidu brez omejitev. To vam omogoča, da ne premikate svojih potez že dolgo časa. Ostala dva sta odgovorna za izgubo in takojšnjo zmago v podjetju. Uporabiti jih je treba zaradi lastnega užitka igre ni smiselno.

Druge ekipe

Ima kodo "Heroes of Might and Magic 3", ki je resnično zanimiva. Na primer, poskusite vnesti GoSolo goljufanje - in vse bo za vas naredil računalnik. Bo dobil film v slogu igre, samo odzmaga ni zagotovljena. Korist takšne ekipe je, da lahko razumemo algoritme, za katere se odločajo umetne inteligence, in jih še naprej uporabljamo v podjetjih. Svetlost v odjemalcu lahko popravite s kodo nwcPhisherPrice. Grafika bo postala nenavadna svetloba. Pri predvajanju v omrežju je potrebno redno preverjati signal strežniku in zakasnitev s standardnim ukazom Ping. Ona bo povedala, kdaj je možno tekmovati, in ko je bolje, da zapusti boj povsem. Na splošno so vsi goljufa seznanjeni z igro in preveč vplivajo na proces igre, kar zmanjšuje vse obresti na nič.

Sorodne publikacije